Sari la conținut

Noua 0742876538

alhambra

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

@alhambra nu te baga ca iar iti sar oamenii in cap :)) lasa l sa ne spuna care i problema.nu pot multumi pe toti, dar nu ma multumeste "de evitat"! doresc motiv si explicatii

Probabil l-ai futut si el vroia sa-si faca doar laba. Sau ai inchis telefonul inainte sa se termine. :D Cine stie? Poate ca nici el. :D

• Like 3
  • Oras:SOMEWHERE
  • Oras:SOMEWHERE
Postat

Bianca imi este printre primele fete din topul personal si asteptam sa revina. Am sunat-o pe nr din topic si stabilisem intalnirea. Cum nu am vazut-o de ceva vreme ,nu stiam cum vom reactiona , si-a schimbat serviciile, oare si atitutinea ? Ajuns in locatie ma astepta intr-o tinuta foarte sexy,zambitoare si cu un sarut fierbinte de tot. Am socializat la o tigara despre lucruri de ale noastre, deschisa la conversatii si folosesc expresia chill.In timp ce discutam nu puteam lua ochii de pe corpul ei frumos, picioare lungi,tatuaj pe fundic si incepeam sa ma incing. M-am cerut la baie pentru un refresh, dupa care am luat-o spre camera de nebunii.

Bia ma astepta in camera unde cum ajunsesem am fost dat pe spate, printre sarutari fierbinti si pline de passiune, inbratisari si dorul de un sex incendiar, sa tremure peretii. Dupa instalarea protectiei , a inceput cu oral foarte placut, cu cate un pic de deep, timp in care ii mangaiam sanii si fundul alternativ. Ajuns cu mana la  comoara ei umezita, nu am rezistat si m-am infipt cu gura in pizduca ei frumoasa, asa un pic de 69.  Trecand la normal, a venit peste mine si mi-a tras un lot, printre sarutari si inbratisari, placere pour de amor.

Constient de faptul ca Bia , privita din spate cu fundul ei bestial si sold subtire ofera un peisaj de neuitat, am cerut-o si continua nebunia. Priveam tatuajul cel nou de pe fund, una frumoasa, si precum am povestit , un peisaj de zile mari , cum o tineam de sold si priveam cum o penetrez, nu a durat mult si a venit The Big Bang in prezervativ. Biutza simtind ca explodez, mi-a tras niste contre de abea ma mai tineau telescoapele. Ce mi-a placut foarte mult, este ca nu s-a dat jos repede ci a mai continuat cu miscari lascive, prelungind clipele de amor.Am inbratisat-o asa din spate , ea s-a intors si ne-am sarutat di nou.

Dupa dusul de refresh am mai stat la o tigara si am mai povestit.

Locatie 10, Luceafarul, curat, numa bun de ...

Aspect 9.5, fund 10+,picioare 10, fata 9 draguta, sani 9 

Gfe 10+

Atitudine 10+

Igiena 10

Op 9

Np 10

Cadou 10 , 100 ron,op,np , dtd 40 min

De recomandat DA

De revenit  DA, cu siguranta

Ma bucur pentru revenire si iti doresc succes. Iti multumesc pentru momentele fierbinti. Te pup.

• Like 13
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
  • Oras:p-ân bordeluri si p-ân crâJme, "revergorez"
Postat

Orădenii-s oameni paroliști.

..parol! 

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hello! vreau sa multumesc tuturor futaciosilor care m-au vizitat azi :) toata lumea s-a tinut de programare, n-am avut niciun intarziat, din contra toata lumea a venit la momentul potrivit! asa sa tot lucrezi  :bow2  va astept cu drag  :kiss3

,,,,,,,,,,,si frumos aliniati :)

http://assets.sport.ro/assets/sport/2016/10/24/image_galleries/632711/t_size2/thumb_sute-de-oameni-la-coada-pentru-un-bilet-la-foresta-steaua-ce-se-intampla-acum-la-stadion_1.jpg

• Like 6
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mutandu-se intr-un loc mai convenabil mie ( cartierul Luceafarul) am ajuns si eu azi la Bianca. Programarea am facut-o in urma unor schimburi de Pm si sms. Cum noi doi ne cunosteam de mai de mult eram curios daca s-a mai schimbat. Si am gasit o fata la fel de draguta si sociabila. Bianca este genul slim, cu niste picioare lungi, sani potriviti  un fund de nota 10 si niste ochi frumosi. Dupa ce am depanat cateva amintiri am trecut eu pe la dus ( ea a facut inainte de a ajunge eu) si ne-am reintalnit in dormitor. M-am intins pe spate si am lasat-o pe ea sa faca ce doreste. Si a inceput Bianca cu un sarut prelungit si pasional, mangaieri pe corp si penis. Cand a acesta s-a intarit a pus gluga cu gura si a inceput un oral bun. Am trecut in 69 unde am putut si eu sa degust pasarica ei curata si epilata. Desi nu sunt un fan al oralulul cu prezervativ, Bianca a compensat acest lucru prin marea atentie acordata zonelor adiacente. Astfel outele mi-au fost foarte bine lustruite cu limbuta ei, iar in final am beneficiat de un anilingus foarte excitant. Cum amandoi eram deja foarte excitati  am trecut la sexul propriu-zis. Am inceput cu ea in lady on top, apoi lotus, misionar, umeri craci si in final caprita.  In toate aceste pozitie implicarea Biancai a fost maxima prin sarutari, imbaratisari, strangeri in brate. Finalizarea mea s-a produs pe sanii si un pic pe gatul ei.  A fost  experienta frumoasa pe care o voi mai repeta. 

Oral 9 ( pt..ca este cu prezervativ)

Normal 10.

Igiena 10

Atitudine 10,

GFE 10, Fk

Cadou 100 ron/ 35 -40 minute

Multumesc Bianca pentru momentele placute petrecute cu tine si data viitoare sper sa reusim sa facem ce ne-am propus. Stii tu ce. ;)

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...