Sari la conținut

#ruby_kiss 0729605997

Vizitator ruby_kiss

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

Dacă erai băiat finuț clarificati situația prin PM,dar ai vrut să te dai cocoșel de față cu toată lumea,sa se știe cine-i Boss-ul.

Pipilica nu te baga iar intr-o discutie despre care iar nu ai habar . :no2  Stiu ca  te mananca degetele , ca de fiecare data , sa mai nasti un razboi . Reciteste mai sus ca discutia nu se refera la prietenia ta cu Cinestie , prea putin ma intereseaza . :slap2

RAZBOINICULE  :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 20
  • Minus 9
Link spre comentariu

N-am sa inteleg niciodata de ce unii purtatori de cont, pe acest site, tin sa-si faca prezenta pe profilurile fetelor pe care nu le-au vizitat. Forumul site-ului mi-a fost de mare ajutor cand inca nu-mi facusem cont. Citeam recenzii pertinente si ma informam corect asupra fetelor pe care urma sa le vizitez. Mai nou topicurile fetelor sunt invadate de fel si fel de scrieri care n-au nicio legatura cu fata respectiva. Spun toate astea pentru ca m-am planificat cu strangere de inima la aceasta fata noua, care se numeste Ruby, nestiind in ce ma bag. Mi-am urmat feelingul si bine am facut. Detalii:

- programare prin sms respectata fara nicio problema;

- locatia - o garsoniera curata, peste alte locatii unde lucreaza fetele, mobilata frumos, baie mare cu geluri la alegere, camera mare cu pat de mijloc perfect functional, etaj superior pe strada Vlaicu Voda langa Mall Vitan ( ajungi pe stada din Zizin );

- fata arata bine ca o pustoaica de liceu; nu este o mare diva dar este proportionata bine si are niste tzatze de colectie; cred ca are un plus de 3-4 kg dar si un cur care te indeamna s-o pui cu spatele;

- actiunea - FK din greu, mangaieri pe tot corpul, oral soft cu ascuns toata pula pana la prasele, atenta la imprejurimi ( pacat ca nu mai face finalizare orala -aproape ma terminase NOTA 9 ; normal in 2 pozitii; Ascultatoare, geme natural, nu face figuri NOTA 8,5.

- amenda - 100 lei o finalizare apx 35 min nu m-a grabit; 

O sa revin cu mare placere.

• Like 6
  • Minus 4
Link spre comentariu

tu ce te bagi ca musca este treba mae si a lui Miky ,te-a gonit ala de pe topicul Andreei si ai aterizat aici ?

el a aparut singur , nu a trebuit sa-l includ ca tine intr-un mod pervers pe  Pipilica in discutia noastra :laugh2 :laugh2 :laugh2

UP !!!

UP !!!

Anul acesta se poarta UP-ul  :laugh2

• Like 20
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

N-am sa inteleg niciodata de ce unii purtatori de cont, pe acest site, tin sa-si faca prezenta pe profilurile fetelor pe care nu le-au vizitat. Forumul site-ului mi-a fost de mare ajutor cand inca nu-mi facusem cont. Citeam recenzii pertinente si ma informam corect asupra fetelor pe care urma sa le vizitez. Mai nou topicurile fetelor sunt invadate de fel si fel de scrieri care n-au nicio legatura cu fata respectiva. Spun toate astea pentru ca m-am planificat cu strangere de inima la aceasta fata noua, care se numeste Ruby, nestiind in ce ma bag. Mi-am urmat feelingul si bine am facut. Detalii:

- programare prin sms respectata fara nicio problema;

- locatia - o garsoniera curata, peste alte locatii unde lucreaza fetele, mobilata frumos, baie mare cu geluri la alegere, camera mare cu pat de mijloc perfect functional, etaj superior pe strada Vlaicu Voda langa Mall Vitan ( ajungi pe stada din Zizin );

- fata arata bine ca o pustoaica de liceu; nu este o mare diva dar este proportionata bine si are niste tzatze de colectie; cred ca are un plus de 3-4 kg dar si un cur care te indeamna s-o pui cu spatele;

- actiunea - FK din greu, mangaieri pe tot corpul, oral soft cu ascuns toata pula pana la prasele, atenta la imprejurimi ( pacat ca nu mai face finalizare orala -aproape ma terminase NOTA 9 ; normal in 2 pozitii; Ascultatoare, geme natural, nu face figuri NOTA 8,5.

- amenda - 100 lei o finalizare apx 35 min nu m-a grabit; 

O sa revin cu mare placere.

Inseamna ca trainuiala da rezultate bune

Ruby tine-o tot asa

Asteptam si CIM in oferta

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Ruby, cum se fac programarile ? Ca ti am dat pm, sms , te am si sunat .. Nu pot sa dau de tine.. Nu raspunzi nici aici , nici pe telefon ..

Sa inteleg ca iar esti ocupata si ai liber saptamana viitoare sau peste 2 saptamani ? ....

Link spre comentariu
Vizitator ruby_kiss
Reputație: 0

Sa inteleg ca s-a retras ?? . Sau e atat de ocupata ?

Nu....nu m-am retras dar iau foarte putine programari pentru ca imi e mai bine asa  :innocent 

Cu multe programari nu era bine...acum ca iau putine iar nu e bine ca nu puteti ajunge toti... :slap2

Nu stiu cum si ce ar trebui sa fac ca sa fie toata lumea multumita pe site-u asta... :no2

Cine a fost deja la mine are prioritate pentru ca salvez toate numerele clientilor...cine si-a facut facut cate doua trei programari si nu a ajuns la nici una nu mai are rost sa sune sau sa dea mesaje pentru ca nu il voi primi... :blushing2

In ziua cand voi avea locuri libere voi scrie si pe forum :girly 

Va pup :2qm40hg

Link spre comentariu
Vizitator

Nu....nu m-am retras dar iau foarte putine programari pentru ca imi e mai bine asa  :innocent

Cu multe programari nu era bine...acum ca iau putine iar nu e bine ca nu puteti ajunge toti... :slap2

Nu stiu cum si ce ar trebui sa fac ca sa fie toata lumea multumita pe site-u asta... :no2

Cine a fost deja la mine are prioritate pentru ca salvez toate numerele clientilor...cine si-a facut facut cate doua trei programari si nu a ajuns la nici una nu mai are rost sa sune sau sa dea mesaje pentru ca nu il voi primi... :blushing2

Foarte bine faci! Important e să fii odihnită când primești clienții și să-i satisfaci pe toți!!!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Nu....nu m-am retras dar iau foarte putine programari pentru ca imi e mai bine asa :innocent

Bun , foarte bine ca iei mai putine programari pe zi .. Dar cred ca ai avea timp sa raspunzi si celor care te contacteaza ..

Macar sa spui : am liber abia maine la ora x ..

Ti am lasat pm din nou .. Daca vrei sa mi raspunzi .

Ma rog, succes !!

Link spre comentariu
Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Nu....nu m-am retras dar iau foarte putine programari pentru ca imi e mai bine asa :innocent

Vezi Ruby...coloratii au prioritate la programari, in special pe PM. Da?
  • Like 5
Link spre comentariu

Probabil ca nu mai activeaza .. Eu am incercat sa ajung la ea de multe ori .. Dar n am avut sanse .. Nu raspunde la sms , telefon , pm ...

Raspunde la pm uri dupa 2-3 saptamani... Deci nu va asteptati sa faceti programari prin pm .. Poate daca vreti peste o luna asa ..

Link spre comentariu

Probabil ca nu mai activeaza .. Eu am incercat sa ajung la ea de multe ori .. Dar n am avut sanse .. Nu raspunde la sms , telefon , pm ...

Raspunde la pm uri dupa 2-3 saptamani... Deci nu va asteptati sa faceti programari prin pm .. Poate daca vreti peste o luna asa ..

Si eu ima dat si sms-uri am si sunato iam dat si pm si tot degeaba...a disparut sa stins lumina cu totu!!

Link spre comentariu

Vizitator taki

Bine a facut, munca asta nu i o munca sanatoasa pentru minte sau corpul.

Cu corpul ca are probabil a gasit iubi cu banuti si a inchis cu munca asta.

care i problema? ati facut in toate felurile, acuma este coada sa il futeti? lol.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...