miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 15, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 15, 2017 Dacă erai băiat finuț clarificati situația prin PM,dar ai vrut să te dai cocoșel de față cu toată lumea,sa se știe cine-i Boss-ul. Pipilica nu te baga iar intr-o discutie despre care iar nu ai habar . Stiu ca te mananca degetele , ca de fiecare data , sa mai nasti un razboi . Reciteste mai sus ca discutia nu se refera la prietenia ta cu Cinestie , prea putin ma intereseaza . RAZBOINICULE :laugh2 20 9 Link spre comentariu
colorado rld Reputație: 2954 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Februarie 15, 2017 tu ce te bagi ca musca este treba mae si a lui Miky ,te-a gonit ala de pe topicul Andreei si ai aterizat aici ?Cine ma gonit ? 1 Link spre comentariu
skopelos Reputație: -407 Postat Februarie 15, 2017 Partajează Postat Februarie 15, 2017 N-am sa inteleg niciodata de ce unii purtatori de cont, pe acest site, tin sa-si faca prezenta pe profilurile fetelor pe care nu le-au vizitat. Forumul site-ului mi-a fost de mare ajutor cand inca nu-mi facusem cont. Citeam recenzii pertinente si ma informam corect asupra fetelor pe care urma sa le vizitez. Mai nou topicurile fetelor sunt invadate de fel si fel de scrieri care n-au nicio legatura cu fata respectiva. Spun toate astea pentru ca m-am planificat cu strangere de inima la aceasta fata noua, care se numeste Ruby, nestiind in ce ma bag. Mi-am urmat feelingul si bine am facut. Detalii:- programare prin sms respectata fara nicio problema;- locatia - o garsoniera curata, peste alte locatii unde lucreaza fetele, mobilata frumos, baie mare cu geluri la alegere, camera mare cu pat de mijloc perfect functional, etaj superior pe strada Vlaicu Voda langa Mall Vitan ( ajungi pe stada din Zizin );- fata arata bine ca o pustoaica de liceu; nu este o mare diva dar este proportionata bine si are niste tzatze de colectie; cred ca are un plus de 3-4 kg dar si un cur care te indeamna s-o pui cu spatele;- actiunea - FK din greu, mangaieri pe tot corpul, oral soft cu ascuns toata pula pana la prasele, atenta la imprejurimi ( pacat ca nu mai face finalizare orala -aproape ma terminase NOTA 9 ; normal in 2 pozitii; Ascultatoare, geme natural, nu face figuri NOTA 8,5.- amenda - 100 lei o finalizare apx 35 min nu m-a grabit; O sa revin cu mare placere. 6 4 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Februarie 15, 2017 Pipilcă te stiu băiat lucid si cred că stii despre ce este vorba aiciEu am comentat un singur aspect,cand te dai prieten nu-l urechezi de față cu toată lumea. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 15, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 15, 2017 tu ce te bagi ca musca este treba mae si a lui Miky ,te-a gonit ala de pe topicul Andreei si ai aterizat aici ?el a aparut singur , nu a trebuit sa-l includ ca tine intr-un mod pervers pe Pipilica in discutia noastra :laugh2 UP !!! UP !!! Anul acesta se poarta UP-ul 20 9 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2017 el a aparut singur nu a trebuit sa-l includa ca tine intr-un mod pervers pe Pipilica in discutia noastra :laugh2 UP !!! UP !!! Anul acesta se poarta UP-ul ia ramai tu aici frate ca eu ma mut in alta parte 17 19 Link spre comentariu
colorado rld Reputație: 2954 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Februarie 15, 2017 ia ramai tu aici frate ca eu ma mut in alta parte Să nu te prind pe topicul altei fete 2 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 15, 2017 Să nu te prind pe topicul altei fete nici eu pe tine , doar nu vrei sa merg la tv 17 19 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 15, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 15, 2017 ia ramai tu aici frate ca eu ma mut in alta parte :laugh2 iar te-ai enervat , este ? 22 9 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 15, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 15, 2017 Eu am comentat un singur aspect,cand te dai prieten nu-l urechezi de față cu toată lumea.ai comentat aiurea ....daca nu intelegi despre ce este vorba 22 9 Link spre comentariu
eryk205 Reputație: 144 Postat Februarie 16, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Februarie 16, 2017 N-am sa inteleg niciodata de ce unii purtatori de cont, pe acest site, tin sa-si faca prezenta pe profilurile fetelor pe care nu le-au vizitat. Forumul site-ului mi-a fost de mare ajutor cand inca nu-mi facusem cont. Citeam recenzii pertinente si ma informam corect asupra fetelor pe care urma sa le vizitez. Mai nou topicurile fetelor sunt invadate de fel si fel de scrieri care n-au nicio legatura cu fata respectiva. Spun toate astea pentru ca m-am planificat cu strangere de inima la aceasta fata noua, care se numeste Ruby, nestiind in ce ma bag. Mi-am urmat feelingul si bine am facut. Detalii:- programare prin sms respectata fara nicio problema;- locatia - o garsoniera curata, peste alte locatii unde lucreaza fetele, mobilata frumos, baie mare cu geluri la alegere, camera mare cu pat de mijloc perfect functional, etaj superior pe strada Vlaicu Voda langa Mall Vitan ( ajungi pe stada din Zizin );- fata arata bine ca o pustoaica de liceu; nu este o mare diva dar este proportionata bine si are niste tzatze de colectie; cred ca are un plus de 3-4 kg dar si un cur care te indeamna s-o pui cu spatele;- actiunea - FK din greu, mangaieri pe tot corpul, oral soft cu ascuns toata pula pana la prasele, atenta la imprejurimi ( pacat ca nu mai face finalizare orala -aproape ma terminase NOTA 9 ; normal in 2 pozitii; Ascultatoare, geme natural, nu face figuri NOTA 8,5.- amenda - 100 lei o finalizare apx 35 min nu m-a grabit; O sa revin cu mare placere.Inseamna ca trainuiala da rezultate buneRuby tine-o tot asaAsteptam si CIM in oferta Link spre comentariu
t2626 Reputație: 724 Postat Februarie 17, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 17, 2017 Ruby, cum se fac programarile ? Ca ti am dat pm, sms , te am si sunat .. Nu pot sa dau de tine.. Nu raspunzi nici aici , nici pe telefon .. Sa inteleg ca iar esti ocupata si ai liber saptamana viitoare sau peste 2 saptamani ? .... Link spre comentariu
t2626 Reputație: 724 Postat Februarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 20, 2017 Sa inteleg ca s-a retras ?? 😂😂. Sau e atat de ocupata ? Link spre comentariu
Vizitator ruby_kiss Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Sa inteleg ca s-a retras ?? . Sau e atat de ocupata ?Nu....nu m-am retras dar iau foarte putine programari pentru ca imi e mai bine asa Cu multe programari nu era bine...acum ca iau putine iar nu e bine ca nu puteti ajunge toti... Nu stiu cum si ce ar trebui sa fac ca sa fie toata lumea multumita pe site-u asta... Cine a fost deja la mine are prioritate pentru ca salvez toate numerele clientilor...cine si-a facut facut cate doua trei programari si nu a ajuns la nici una nu mai are rost sa sune sau sa dea mesaje pentru ca nu il voi primi... In ziua cand voi avea locuri libere voi scrie si pe forum Va pup Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2017 Partajează Postat Februarie 21, 2017 Nu....nu m-am retras dar iau foarte putine programari pentru ca imi e mai bine asa Cu multe programari nu era bine...acum ca iau putine iar nu e bine ca nu puteti ajunge toti... Nu stiu cum si ce ar trebui sa fac ca sa fie toata lumea multumita pe site-u asta... Cine a fost deja la mine are prioritate pentru ca salvez toate numerele clientilor...cine si-a facut facut cate doua trei programari si nu a ajuns la nici una nu mai are rost sa sune sau sa dea mesaje pentru ca nu il voi primi... In ziua cand voi avea locuri libere voi scrie si pe forum Va pup Foarte bine faci! Important e să fii odihnită când primești clienții și să-i satisfaci pe toți!!! 1 1 Link spre comentariu
t2626 Reputație: 724 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2017 Nu....nu m-am retras dar iau foarte putine programari pentru ca imi e mai bine asa Cu multe programari nu era bine...acum ca iau putine iar nu e bine ca nu puteti ajunge toti... Nu stiu cum si ce ar trebui sa fac ca sa fie toata lumea multumita pe site-u asta... Cine a fost deja la mine are prioritate pentru ca salvez toate numerele clientilor...cine si-a facut facut cate doua trei programari si nu a ajuns la nici una nu mai are rost sa sune sau sa dea mesaje pentru ca nu il voi primi... In ziua cand voi avea locuri libere voi scrie si pe forum Va pup Bun , foarte bine ca iei mai putine programari pe zi .. Dar cred ca ai avea timp sa raspunzi si celor care te contacteaza .. Macar sa spui : am liber abia maine la ora x ..Ti am lasat pm din nou .. Daca vrei sa mi raspunzi . Ma rog, succes !! Link spre comentariu
barroso Reputație: 1372 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2017 Ruby, ti-am dat un mesaj in PM!Astept un raspuns! Link spre comentariu
ronny999 Reputație: 63 Postat Martie 6, 2017 Oras:salajan Oras:salajan Partajează Postat Martie 6, 2017 Stie cineva daca mai activeaza ? Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Martie 6, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Martie 6, 2017 Nu....nu m-am retras dar iau foarte putine programari pentru ca imi e mai bine asa Cu multe programari nu era bine...acum ca iau putine iar nu e bine ca nu puteti ajunge toti... Nu stiu cum si ce ar trebui sa fac ca sa fie toata lumea multumita pe site-u asta... Cine a fost deja la mine are prioritate pentru ca salvez toate numerele clientilor...cine si-a facut facut cate doua trei programari si nu a ajuns la nici una nu mai are rost sa sune sau sa dea mesaje pentru ca nu il voi primi... In ziua cand voi avea locuri libere voi scrie si pe forum Va pup Vezi Ruby...coloratii au prioritate la programari, in special pe PM. Da? 5 Link spre comentariu
t2626 Reputație: 724 Postat Martie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 15, 2017 Probabil ca nu mai activeaza .. Eu am incercat sa ajung la ea de multe ori .. Dar n am avut sanse .. Nu raspunde la sms , telefon , pm ... Raspunde la pm uri dupa 2-3 saptamani... Deci nu va asteptati sa faceti programari prin pm .. Poate daca vreti peste o luna asa .. Link spre comentariu
theitallianbull Reputație: 177 Postat Martie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 15, 2017 Probabil ca nu mai activeaza .. Eu am incercat sa ajung la ea de multe ori .. Dar n am avut sanse .. Nu raspunde la sms , telefon , pm ... Raspunde la pm uri dupa 2-3 saptamani... Deci nu va asteptati sa faceti programari prin pm .. Poate daca vreti peste o luna asa ..Si eu ima dat si sms-uri am si sunato iam dat si pm si tot degeaba...a disparut sa stins lumina cu totu!! Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 15, 2017 Si eu ima dat si sms-uri am si sunato iam dat si pm si tot degeaba...a disparut sa stins lumina cu totu!!S-a retras Link spre comentariu
theitallianbull Reputație: 177 Postat Martie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 15, 2017 S-a retras Probabil am fost noi prea rautaciosi... Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 15, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 15, 2017 Probabil am fost noi prea rautaciosi... Nu cred ca de asta ,ca nu a fost luata la misto zi de zi Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Martie 16, 2017 Partajează Postat Martie 16, 2017 Bine a facut, munca asta nu i o munca sanatoasa pentru minte sau corpul. Cu corpul ca are probabil a gasit iubi cu banuti si a inchis cu munca asta. care i problema? ati facut in toate felurile, acuma este coada sa il futeti? lol. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum