Sari la conținut

#ruby_kiss 0729605997

Vizitator ruby_kiss

Postări Recomandate

• Oras:Vartescoiu

Sievert25 iti multumesc pentru complimente si in mod special pentru sfaturi! :gifs_ojos

Legat de Oral...o sa fac progrese repede :)

Dusul va fi schimbat pana diseara :*

Voi incerca sa fac programarile mai rare dar fiind prima zi completa azi am vrut sa reusesc sa refuz cat mai putini clienti :wink2 :*

:138x  Esti o fata cu totul speciala. Eu iti multumesc pentru ca te-am intalnit.

Si evident astept progresele  :baby2  Verific personal evident :crazylove

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Sau saltă pretu

Ba te plimbi din topic in topic ,ia si joaca fazan daca nu ai nimic inteligent de spus si nu ai bani  :slap2

De ce-i dai , bre , cu minus lu' cel de sus ? :no2

Nu-i frumos si din ce observ il cam jignesti degeaba . In fine...vezi d'aia  ti se intampla si tie vice-versa

• Like 20
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Chiar acum vin de la Ruby...eșec 50%...Am plecat,,am futut.o un număr, i.am dat 50 lei...ca atât a meritat.

Nu a vrut sa îi ia...Deci...

O sa revin cu o recenzie completa, ca snt plin de draci și nervi!!!

Una spune, alta face, ref la servicii...La cum arata, ma gandeam ca e cv ok...Dar. ..pt mine, nu!!!

Ruby, în ritmul ăsta, ramai repetenta, îți spun sigur...

Bafta!

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Outside București

Chiar acum vin de la Ruby...eșec 50%...Am plecat,,am futut.o un număr, i.am dat 50 lei...ca atât a meritat.

Nu a vrut sa îi ia...Deci...

O sa revin cu o recenzie completa, ca snt plin de draci și nervi!!!

Una spune, alta face, ref la servicii...La cum arata, ma gandeam ca e cv ok...Dar. ..pt mine, nu!!!

Ruby, în ritmul ăsta, ramai repetenta, îți spun sigur...

Bafta!

Aștept continuarea!

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Hai sa va povestesc eu întâlnirea mea cu "vedeta" asta Ruby!

Am ajuns astăzi la ea,zona unirii blocul Zepter.Am urcat la ea...prima impresie Ok!Fata frumoasa dar cu o atitudine...care lasă de dorit din start!

Am fost invitat la dus totul Ok..apartamentul frumușel..am răspuns cu 200ron pentru o ora și i-am cerut sa începem acțiunea pe canapeaua din living...la care ea mi-a zis "doar in dormitor fac"..bine dormitor sa fie..m-am așezat in pat..am RUGATO sa incepem cu un oral dar ea sa stea in lateralul meu..la care ea ofteaza si se pune in mijloc intre picioarele mele..."ok fie"..oralul il pot compara cu o labă(dar cu mana in ghips)!Dezamagit total ma gandeam ca o pun capra si imi revine chefu..de unde..leguma!Ii zic frumos:"Ruby esti obosita sau?"..la care ea"mhm"..wtfffffff??????Va dati seama ca mia murit soldatul...instant.Mam ridicat si dus am fost!Nici macar nu a venit in living sa ma "conduca"!

Eu unu am fost si la Aliss si am citit pe forum ca sunt prietene...nu stiu cum pot fi ele prietene ca una e "model de fata cu

bun simt" iar cealalta e "nesimtire combinata cu vedetism"!

Note nu mai dau,dau una generala: 2 (deci Ruby nu treci clasa!)

Nu as reveni la ea sub nici o forma.. :)

Ruby scuzama dar..trebuie sa soun adevarul pentru ca unii "colegi" de aici poate cheltuie bani mai multi in urma recenziilor!Sper sa ii ajut sa nu isi arunce banii pe fereastra si sa se mai si inerveze!

Baieti futeti in alta parte!

• Like 14
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva

Am ajuns astăzi la ea,zona unirii blocul Zepter.Am urcat la ea...prima impresie Ok!Fata frumoasa dar cu o atitudine...care lasă de dorit din start!

Am fost invitat la dus totul Ok..apartamentul frumușel..am răspuns cu 200ron pentru o ora și i-am cerut sa începem acțiunea pe canapeaua din living...la care ea mi-a zis "doar in dormitor fac"..bine dormitor sa fie..m-am așezat in pat..am RUGATO sa incepem cu un oral dar ea sa stea in lateralul meu..la care ea ofteaza si se pune in mijloc intre picioarele mele..."ok fie"..oralul il pot compara cu o labă(dar cu mana in ghips)!Dezamagit total ma gandeam ca o pun capra si imi revine chefu..de unde..leguma!Ii zic frumos:"Ruby esti obosita sau?"..la care ea"mhm"..wtfffffff??????Va dati seama ca mia murit soldatul...instant.Mam ridicat si dus am fost!Nici macar nu a venit in living sa ma "conduca"!

Eu unu am fost si la Aliss si am citit pe forum ca sunt prietene...nu stiu cum pot fi ele prietene ca una e "model de fata cu

Ruby scuzama dar..trebuie sa soun adevarul pentru ca unii "colegi" de aici poate cheltuie bani mai multi in urma recenziilor!Sper sa ii ajut sa nu isi arunce banii pe fereastra si sa se mai si inerveze!

Si eu care voiam s-o vad, se pare ca-s si pareri contra...poate n-ai prins-o in toane bune, cine stie...

• Like 3
Link spre comentariu

Măi prieteni,asemenea recenzii,dacă sunt sincere și nu sunt dictate de alte interese obscure,ar trebui recompensate cu,să zicem,50 lei!

De ce? Păi,omul ăsta ne ajută să nu aruncăm banii pe apa Sâmbetei!!

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Mie nu prea îmi vina sa cred ca oralul e chiar așa de slab...oralul se învață în fct de cerințele clientului...

Ruby...De abia astept sa.mi faci un oral de nota 10!!!

Dragule! Am dat 5 la oral ca sa nu fie un 4 strident. Evident am acordat circumstante atenuante pt faptul ca e la inceput si ca are trac.

Si mai evident se pare ca aici am ajuns la proverbul romanesc "la pomul laudat nu te duci cu sacul" - de bani si pleci cu el gol :thinking . Aviz amatorilor...

• Like 3
Link spre comentariu

Si eu care voiam s-o vad, se pare ca-s si pareri contra...poate n-ai prins-o in toane bune, cine stie...

Adica a mei 200 de ron nu au fost la fel de valorosi ca banii celorlalti sau cum ? Ca doar banii ii da ei " toane bune " nu pasiunea de a se fute cu noi ! Dar daca tot iei banii sugeo frate !

• Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...