Sari la conținut

suuuuper gagica

Postări Recomandate

Postat

ANDRADA, tandretea pasiunii cu aroma de cafea fierbinte si dulceag -amaruie invitatie domnilor manierati pentru ora de placeri conditii de igiena discretie si seriozitate absoluta pozele sunt reale, 16 Jun 20:32 0733.461.300 Pe anuntul.ro o gasiti. a vizitat-o cineva???post-1427-133409690307_thumb.jpgpost-1427-133409690305_thumb.jpgpost-1427-133409690306_thumb.jpgpost-1427-133409690304_thumb.jpg

• Oras:Inside yoU
  • Oras:Inside yoU
Postat

credeam ca o stii deja cand am vazut ca ai scris suuuuuper gagicaaa :D promite multe din poze e adevarat.. poate are cineva mai multe detalii

Postat

La telefon e foarte grabita si sta ceva sa se gandeasca cand vorbeste debani mia mia cerut pret 200 cica la finalizare dar pana la urma am scoso la capat cu o ora si doua finalizari.Atentie deci cum vorbiti cu ea ca tarifele sunt schimbatoare.Bruneta Andrada locuieste pe blv unirii la zepeter cu inca o curva in apart.Nu este foarte rabdatoare iar corpul il are cu vanatai si pe picioare si pe maini nbu stiu din ce cauza......E cea din poze si e reala.In realitate arata mai obosita sau asa poate am nimerito eu la vizita......Per total prestatia nu e una stralucita... Fara kiss , muie cu prezervativ,ejaculat in balon... nu mai vin la loc sunt sigur de asta

• Oras:.
  • Oras:.
Postat
La telefon e foarte grabita si sta ceva sa se gandeasca cand vorbeste debani mia mia cerut pret 200 cica la finalizare dar pana la urma am scoso la capat cu o ora si doua finalizari.Atentie deci cum vorbiti cu ea ca tarifele sunt schimbatoare.Bruneta Andrada locuieste pe blv unirii la zepeter cu inca o curva in apart.Nu este foarte rabdatoare iar corpul il are cu vanatai si pe picioare si pe maini nbu stiu din ce cauza......E cea din poze si e reala.In realitate arata mai obosita sau asa poate am nimerito eu la vizita......Per total prestatia nu e una stralucita... Fara kiss ' date=' muie cu prezervativ,ejaculat in balon... nu mai vin la loc sunt sigur de asta[/quote']'ejaculat in balon'... =))=))=)) mi-a placut asta... zici ca-i un titlu de carte.o avea vanatai de la bara de striptease probabil... mmm.. am impresia ca am zarit-o intr-un club de striptease de pe strada 11 Iunie... nu sunt sigur
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

eu cred ca am vazut-o la videochat pe imlive =)) sa mor daca va mint

• Oras:B
  • Oras:B
Postat
eu cred ca am vazut-o la videochat pe imlive =)) sa mor daca va mint
Era aseara, dar nu raspunde la romani
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat
Din poze arata bine' date='chiar frt bine.[/quote']E frumoasa la fatza si ochii ii are superbi :D

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat
Din poze arata bine' date='chiar frt bine.[/quote']E frumoasa la fatza si ochii ii are superbi :D
Este adevarat,ar fi bine sa detina si alte calitati :D.
  • Oras:Deasupra
  • Oras:Deasupra
Postat

Hmm un pret care se schimba dupa cum bate vantul mi se pare o dovada de neprofesionalism.

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat
La telefon e foarte grabita si sta ceva sa se gandeasca cand vorbeste debani mia mia cerut pret 200 cica la finalizare dar pana la urma am scoso la capat cu o ora si doua finalizari.Atentie deci cum vorbiti cu ea ca tarifele sunt schimbatoare.Bruneta Andrada locuieste pe blv unirii la zepeter cu inca o curva in apart.Nu este foarte rabdatoare iar corpul il are cu vanatai si pe picioare si pe maini nbu stiu din ce cauza......E cea din poze si e reala.In realitate arata mai obosita sau asa poate am nimerito eu la vizita......Per total prestatia nu e una stralucita... Fara kiss ' date=' muie cu prezervativ,ejaculat in balon... nu mai vin la loc sunt sigur de asta[/quote']vanatai= striptis sau poate o pun aia la video-chat sa-si dea cu vibratorul peste maini si picioare:D

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...