diablo2010 Reputație: 8 Postat Iunie 16, 2010 Postat Iunie 16, 2010 ANDRADA, tandretea pasiunii cu aroma de cafea fierbinte si dulceag -amaruie invitatie domnilor manierati pentru ora de placeri conditii de igiena discretie si seriozitate absoluta pozele sunt reale, 16 Jun 20:32 0733.461.300 Pe anuntul.ro o gasiti. a vizitat-o cineva???
criss Reputație: 556 Postat Iunie 16, 2010 Oras:Inside yoU Oras:Inside yoU Postat Iunie 16, 2010 credeam ca o stii deja cand am vazut ca ai scris suuuuuper gagicaaa promite multe din poze e adevarat.. poate are cineva mai multe detalii
fabian00 Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2010 Postat Iunie 29, 2010 La telefon e foarte grabita si sta ceva sa se gandeasca cand vorbeste debani mia mia cerut pret 200 cica la finalizare dar pana la urma am scoso la capat cu o ora si doua finalizari.Atentie deci cum vorbiti cu ea ca tarifele sunt schimbatoare.Bruneta Andrada locuieste pe blv unirii la zepeter cu inca o curva in apart.Nu este foarte rabdatoare iar corpul il are cu vanatai si pe picioare si pe maini nbu stiu din ce cauza......E cea din poze si e reala.In realitate arata mai obosita sau asa poate am nimerito eu la vizita......Per total prestatia nu e una stralucita... Fara kiss , muie cu prezervativ,ejaculat in balon... nu mai vin la loc sunt sigur de asta
silvestr Reputație: 12 Postat Iunie 30, 2010 Oras:. Oras:. Postat Iunie 30, 2010 La telefon e foarte grabita si sta ceva sa se gandeasca cand vorbeste debani mia mia cerut pret 200 cica la finalizare dar pana la urma am scoso la capat cu o ora si doua finalizari.Atentie deci cum vorbiti cu ea ca tarifele sunt schimbatoare.Bruneta Andrada locuieste pe blv unirii la zepeter cu inca o curva in apart.Nu este foarte rabdatoare iar corpul il are cu vanatai si pe picioare si pe maini nbu stiu din ce cauza......E cea din poze si e reala.In realitate arata mai obosita sau asa poate am nimerito eu la vizita......Per total prestatia nu e una stralucita... Fara kiss ' date=' muie cu prezervativ,ejaculat in balon... nu mai vin la loc sunt sigur de asta[/quote']'ejaculat in balon'... =)) mi-a placut asta... zici ca-i un titlu de carte.o avea vanatai de la bara de striptease probabil... mmm.. am impresia ca am zarit-o intr-un club de striptease de pe strada 11 Iunie... nu sunt sigur
xoxo Reputație: 718 Postat Iunie 30, 2010 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Iunie 30, 2010 eu cred ca am vazut-o la videochat pe imlive sa mor daca va mint
prypiat1 Reputație: 23 Postat Iulie 1, 2010 Oras:B Oras:B Postat Iulie 1, 2010 eu cred ca am vazut-o la videochat pe imlive sa mor daca va mintEra aseara, dar nu raspunde la romani
xoxo Reputație: 718 Postat Iulie 1, 2010 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Iulie 1, 2010 imi raspundea mie daca vorbeam cu ea
Danila Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2010 Postat Iulie 2, 2010 imi raspundea mie daca vorbeam cu ea ce profil are??
xoxo Reputație: 718 Postat Iulie 2, 2010 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Iulie 2, 2010 numai stiu exact.. am vazut-o din mers
sistematyk Reputație: 57 Postat August 8, 2010 Postat August 8, 2010 Din poze arata bine,chiar frt bine.
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat August 8, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 8, 2010 Din poze arata bine' date='chiar frt bine.[/quote']E frumoasa la fatza si ochii ii are superbi
sistematyk Reputație: 57 Postat August 9, 2010 Postat August 9, 2010 Din poze arata bine' date='chiar frt bine.[/quote']E frumoasa la fatza si ochii ii are superbi Este adevarat,ar fi bine sa detina si alte calitati .
coss Reputație: 9 Postat August 9, 2010 Oras:Deasupra Oras:Deasupra Postat August 9, 2010 Hmm un pret care se schimba dupa cum bate vantul mi se pare o dovada de neprofesionalism.
the godfather Reputație: -1028 Postat Ianuarie 6, 2011 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Ianuarie 6, 2011 La telefon e foarte grabita si sta ceva sa se gandeasca cand vorbeste debani mia mia cerut pret 200 cica la finalizare dar pana la urma am scoso la capat cu o ora si doua finalizari.Atentie deci cum vorbiti cu ea ca tarifele sunt schimbatoare.Bruneta Andrada locuieste pe blv unirii la zepeter cu inca o curva in apart.Nu este foarte rabdatoare iar corpul il are cu vanatai si pe picioare si pe maini nbu stiu din ce cauza......E cea din poze si e reala.In realitate arata mai obosita sau asa poate am nimerito eu la vizita......Per total prestatia nu e una stralucita... Fara kiss ' date=' muie cu prezervativ,ejaculat in balon... nu mai vin la loc sunt sigur de asta[/quote']vanatai= striptis sau poate o pun aia la video-chat sa-si dea cu vibratorul peste maini si picioare:D
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum