Sari la conținut

roxxy22

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Ce plm am facut am dat quote lu' Liviu.... las' asa ca se intelege :))))

lasa ca se intelege  :laugh2

• Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

100 euro/ora inseamna servicii diversificate, care la domnisoara in cauza lipsesc si le langa asta am o vaga impresie ca este si genul fast fuck, o tradeaza expresia fetei (parerea mea), pare "figuranta"

Tu nu vezi ca e animatoare? Femeia e pusa pe facut bani multi cat mai repede si usor ;)

• Oras:Outside București
  • Oras:Outside București
Postat

Noul meu numar de telefon este 0760852981

Ai schimbat numărul de telefon și ai păstrat tarifele?

Trebuia să procedezi invers: să păstrezi telefonul și să schimbi tarifele!

Tu ai crezut că dacă nu te sună nimeni este din vina telefonului?

Eu iți sugerez să schimbi tarifele dacă nu vrei să alergi pe același culoar cu Adelina cu doi de N!

• Like 5
  • Oras:bucuresti
Postat

Cica in Romania se moare de foamne domne, ies romanii nostri cu sutele de mii in strada la proteste pt un trai mai bun, locuri de munca etc. e vrajeala ma va zic eu. Lucrurile merg din bine in foarte bine! Apare una pe nimfomane cu tarif de 200 ora hop-top ajunge la 100...euro. :)) pai daca eram saraci cum ne plangem mai crestea domnisoara asa mult tariful? Inseamna ca a fost sufocata de clienti deci lumea are bani domneee :))

Liviu frate, treaba cu prestatoarele de moravuri usoare sta cam așa, femeia s-a futut pe 200 lei, un bou libidinos care se îndrăgostește de curve la plecare ia last 100€ si probabil ia sugerat sa mărească tariful. Curând o sa-L scadă ca foamea vine! De dând sunt pe acest site, nu am vazut in viata mea atâtea fatalai si libidinosi......curva-i curva!

• Like 2
Postat

Liviu frate, treaba cu prestatoarele de moravuri usoare sta cam așa, femeia s-a futut pe 200 lei, un bou libidinos care se îndrăgostește de curve la plecare ia last 100€ si probabil ia sugerat sa mărească tariful. Curând o sa-L scadă ca foamea vine! De dând sunt pe acest site, nu am vazut in viata mea atâtea fatalai si libidinosi......curva-i curva!

Au astfel de tarife pt ca le merge, aia e. Si tu ai dreptate dar chiar si asa tariful nu l scade. Dc? Simplu! Au clienti. Sunt multi idioti care merg pe principiul "nu ma fac pe mn 400-500 lei" si se duc la fata. Acolo dau de una care presteaza ca alta pe 200. Multi se duc la astea scumpe ca le fac vrute si nevrute in realitate au o experienta naspa. Lor le convine pt ca numai au multi clienti pe zi, la un tarif de 400 lei poate are 1-2 clienti pe zi in loc de 5-6 la 200. Ideea e ca le convine fie ca au doar 1. Sa iei 400 lei pe zi doar ca sa te futi, e ceva. Cam asta e ideea. Ele nu se ruleaza mult, banii vin oricum ca prosti sunt slava cerului si uite asa fata din tarancuta din fundul Moldovei ajunge o Lady Di de capitala europeana. Daca mai gaseste prin clienti unul cu bani multi si zile putine aia e. Se si marita. Si traieste fericita pana stii tu cand. Iar aici pe forum ne aburesc cu vrajeala ca nu vrea sa vn la ele dubiosi, nespalati etc d aia are tariful mai mare, ca nu obliga pe nimeni sa vina la ea blaaa blaaa. Asta se cheama furt democratic.

• Like 4
Postat

modul in care pizdele abordeaza situatia pe acest site spune mai multe despre noi, clientii/potentialii clienti, decat despre ele

si nu spune de bine, parerea mea

• Like 2
Postat

Au astfel de tarife pt ca le merge, aia e. Si tu ai dreptate dar chiar si asa tariful nu l scade. Dc? Simplu! Au clienti. Sunt multi idioti care merg pe principiul "nu ma fac pe mn 400-500 lei" si se duc la fata. Acolo dau de una care presteaza ca alta pe 200. Multi se duc la astea scumpe ca le fac vrute si nevrute in realitate au o experienta naspa. Lor le convine pt ca numai au multi clienti pe zi, la un tarif de 400 lei poate are 1-2 clienti pe zi in loc de 5-6 la 200. Ideea e ca le convine fie ca au doar 1. Sa iei 400 lei pe zi doar ca sa te futi, e ceva. Cam asta e ideea. Ele nu se ruleaza mult, banii vin oricum ca prosti sunt slava cerului si uite asa fata din tarancuta din fundul Moldovei ajunge o Lady Di de capitala europeana. Daca mai gaseste prin clienti unul cu bani multi si zile putine aia e. Se si marita. Si traieste fericita pana stii tu cand. Iar aici pe forum ne aburesc cu vrajeala ca nu vrea sa vn la ele dubiosi, nespalati etc d aia are tariful mai mare, ca nu obliga pe nimeni sa vina la ea blaaa blaaa. Asta se cheama furt democratic.

Corect, foarte corect!!!

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Corect, foarte corect!!!

ai zis.o bine...noi le permitem.

Vizitator
Postat

Corect, foarte corect!!!

parerea mea ce connsider eu aici..este ca ma pot uita la caviar si aa mananc praz cu sare lejer...adik le pot admira si stima pe cele care cer 100 euroi hora si sa rup in pula pe una newbie/newcommer cu 100 lei juma de ora lejer.Sanatate

Vizitator
Postat

parerea mea ce connsider eu aici..este ca ma pot uita la caviar si aa mananc praz cu sare lejer...adik le pot admira si stima pe cele care cer 100 euroi hora si sa rup in pula pe una newbie/newcommer cu 100 lei juma de ora lejer.Sanatate

sincer...strainii pot da lejer banii astia..si unii romanashi.

• Like 2
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

sincer...strainii pot da lejer banii astia..si unii romanashi.

ai inceput sa te citezi singur. nu ai nimic la meditatii tristule?

Vizitator
Postat

Disponibila outcall in seara asta

daca n-a fost cinestie pe la tine , nu existi :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...