anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 5, 2017 . Eu chiar am refuzat in trecut (tinerete) Pana la urma recunosti ca esti un bosorog libidinos si impotent care saliveaza in prezenta nurilor fragezi 1 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 5, 2017 Pana la urma recunosti ca esti un bosorog libidinos si impotent care saliveaza in prezenta nurilor fragezi cand discutam serios , discutam ...da tu vii cu glume de santier si taberi pe mine la mine varsta apare la nick cu o mica marja , dar straduieste-te mai intens futu-ti FLOCOSENIA matale sa-ti fut , de baba nerasa . Da jos palamida aia dintre craci cand discuti cu mine . :laugh2 Ti-am spus in trecut cum ma striga fetili in mod frecvent : "baiatu' ...baiatu' ..." .deci straduieste-te mai intens data viitoare. 18 9
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 5, 2017 cand discutam serios , discutam ...da tu vii cu glume de santier si taberi pe mine la mine varsta apare la nick cu o mica marja , dar straduieste-te mai intens futu-ti FLOCOSENIA matale sa-ti fut , de baba nerasa . Da jos palamida aia dintre craci cand discuti cu mine . :laugh2 Ti-am spus in trecut cum ma striga fetili in mod frecvent : "baiatu' ...baiatu' ..." .deci straduieste-te mai intens data viitoare. ofticosule! ti-ai baga botu' in palamida mea "baiatu' "?? dai de gandit ... ai fost ospatar?
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 5, 2017 ofticosule! ti-ai baga botu' in palamida mea "baiatu' "?? dai de gandit ... ai fost ospatar? nu sunt , absolut deloc , doar te acresc nitel 2 luni in liceu vezi nu mint si recunosc ...in rest vand seminte pe Stadionul National , de acolo mi se trage replica cu " baiatu' ,baiatu' ....."
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 5, 2017 nu sunt , absolut deloc , doar te acresc nitel 2 luni in liceu vezi nu mint si recunosc ...in rest vand seminte pe Stadionul National , de acolo mi se trage replica cu " baiatu' ,baiatu' ....." nu sunt perisabila , nu ai de ce sa ma acresti :P ofticosu'roade osu'!
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 5, 2017 nu sunt perisabila , nu ai de ce sa ma acresti :P ofticosu'roade osu'!stiam deja da rau te oftici de ai tinut sa-mi reamintesti ? ia spune ai si tu in subordine pe acolo o pitzipoanca mai tanara cu nurii fragezi , ca ptr, un "bosorog" ca mine , sa vin s-o babardesc?
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 5, 2017 stiam deja da rau te oftici de ai tinut sa-mi reamintesti ? ia spune ai si tu in subordine pe acolo o pitzipoanca mai tanara cu nurii fragezi , ca ptr, un "bosorog" ca mine , sa vin s-o babardesc? asta e problema? ca nu se gasesc juncane ? dar pt tine sunt scumpe 2 2
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2017 N-au ce contra-manifestatie sa faca, o bat in cap pe tema asta ca doar nu ai vrea sa-si recunoasca vreo vina ! Un pesedist adevarat nu-si cere scuze !Un psdist adevarat ii da muie lui Killbillutu nu merge la contra manifestatie
killbill13 Reputație: 8009 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Februarie 5, 2017 Un psdist adevarat ii da muie lui Killbillutu nu merge la contra manifestatie Sub nici o forma nu o sa incerc sa te jignesc in vre-un fel ! 1
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 5, 2017 Un psdist adevarat ii da muie lui Killbillutu nu merge la contra manifestatie mai, livache, dar la tine in bucatarie se sta numa' in genuchi? 2 2
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Februarie 5, 2017 Fugiti lumeeee!3 milioane de PSD-isti fac miting in fata Palatului Cotroceni. 5 1
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Februarie 5, 2017 Un psdist adevarat ii da muie lui Killbillutu nu merge la contra manifestatieLiviule sa nu spui ca esti PSD-ist
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 5, 2017 asta e problema? ca nu se gasesc juncane ? dar pt tine sunt scumpe gasesc pretutindeni , dar mai apelez si eu la noutati si la "prietene" sunt scumpe , dar imi faci si mie pret/pachet frumos de-o noapte , daca tot fac drumul da vezi sa nu fie d'alea cu flocii pana in tavan . Uite ti-am dat si cu Plus....cand ai dreptate , ai 18 9
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 5, 2017 Fugiti lumeeee!3 milioane de PSD-isti fac miting in fata Palatului Cotroceni. :laugh2 18 9
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 5, 2017 Sub nici o forma nu o sa incerc sa te jignesc in vre-un fel !iarta-l ca nu stie ce zice 18 9
killbill13 Reputație: 8009 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Februarie 5, 2017 iarta-l ca nu stie ce zice N-am de ce sa-l iert, fiecare e liber sa isi exprime gandurile ! Ca eu aleg sa nu mai particip la o discutie necivilizata e altceva ! 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 5, 2017 am fugit , ca iese cu scandal pana la urma :laugh2 :laugh2 19 9
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2017 Eu nu cred ca ala e miting organizat de PSD ! E un cacat organizat de niste oameni care nu inteleg ca pot sa-mi bag pwla in gura lui Liviutzu si in acelasi timp sa-i consider si pe ei niste viermi !Dar aici nu m-ai jignit ? fara sa-ti spun nimic nici macar nu am intrat pe topicul asta ,am vazut intamplator, cu ce te-am dernjat eu sa ma injuri? 15 18
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 5, 2017 gasesc pretutindeni , dar mai apelez si eu la noutati si la "prietene" sunt scumpe , dar imi faci si mie pret/pachet frumos de-o noapte , daca tot fac drumul da vezi sa nu fie d'alea cu flocii pana in tavan . Uite ti-am dat si cu Plus....cand ai dreptate , ai nu te mai basica atat ... si sa gasesc ceva si tot te taxez dublu ... tu te stradui prea mult cu punctele pozitive/negative... stiu ca le dai doar din lipsa de alte "jucarii" la indemana
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 5, 2017 N-am de ce sa-l iert, fiecare e liber sa isi exprime gandurile ! Ca eu aleg sa nu mai particip la o discutie necivilizata e altceva ! pana si "prietena" mea te aproba macar stie ca am glume "in program" cu ea , de fiecare data s-o supara oare ? 18 9
killbill13 Reputație: 8009 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Februarie 5, 2017 Dar aici nu m-ai jignit ? fara sa-ti spun nimic nici macar nu am intrat pe topicul asta ,am vazut intamplator, cu ce te-am dernjat eu sa ma injuri? Am zis ca nu mai raspund, dar ce sa-ti fac eu daca te cheama ca pe Dragnea ! 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 5, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 5, 2017 nu te mai basica atat ... si sa gasesc ceva si tot te taxez dublu ... tu te stradui prea mult cu punctele pozitive/negative... stiu ca le dai doar din lipsa de alte "jucarii" la indemana iti raspund mai tarziu ...la modul serios 18 9
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2017 Am zis ca nu mai raspund, dar ce sa-ti fac eu daca te cheama ca pe Dragnea ! Te rog din suflet sa ma ierti mii si mii de scuze, tu imi spui mie Liviut si am crezut ca m-ai injurat gratuit,inca o data mii de scuze 19 18
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 5, 2017 iti raspund mai tarziu ...la modul serios dupa ce faci rost de ... jucarii
anonna Reputație: 1930 Postat Februarie 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Februarie 5, 2017 Am zis ca nu mai raspund, dar ce sa-ti fac eu daca te cheama ca pe Dragnea ! acu daca Dragnea teleormaneanu lucreaza in bucatarie spionand cratitile cu mancare , nu suntem noi de vina
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum