Sari la conținut

Am învins.

Vizitator sarlatanu

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Pana la urma recunosti ca esti un bosorog libidinos si impotent :D care saliveaza in prezenta nurilor fragezi :D

cand discutam serios  , discutam  ...da tu vii cu glume de santier si taberi pe mine  :laugh2

la mine varsta apare la nick cu o mica marja  , dar  straduieste-te  mai intens  futu-ti  FLOCOSENIA  matale  sa-ti fut ,  de baba  nerasa . Da jos palamida aia dintre craci cand discuti cu mine .  :laugh2 :laugh2 :laugh2

Ti-am spus in trecut cum ma striga fetili in mod frecvent : "baiatu' ...baiatu' ..." .deci straduieste-te mai intens data viitoare.

• Like 18
  • Minus 9
Postat

cand discutam serios  , discutam  ...da tu vii cu glume de santier si taberi pe mine  :laugh2

la mine varsta apare la nick cu o mica marja  , dar  straduieste-te  mai intens  futu-ti  FLOCOSENIA  matale  sa-ti fut ,  de baba  nerasa . Da jos palamida aia dintre craci cand discuti cu mine .  :laugh2 :laugh2 :laugh2

Ti-am spus in trecut cum ma striga fetili in mod frecvent : "baiatu' ...baiatu' ..." .deci straduieste-te mai intens data viitoare.

ofticosule! ti-ai baga botu' in palamida mea =)) 

"baiatu' "?? =)) dai de gandit ... ai fost ospatar? =)) 

Postat

ofticosule! ti-ai baga botu' in palamida mea =))

"baiatu' "?? =)) dai de gandit ... ai fost ospatar? =))

nu sunt , absolut deloc , doar te acresc nitel  :rax2 

2  luni in liceu  :laugh2   vezi nu mint  si recunosc ...in rest vand seminte pe Stadionul National  , de acolo mi se trage replica cu " baiatu' ,baiatu' ....."  :laugh2

Postat

nu sunt , absolut deloc , doar te acresc nitel  :rax2

2  luni in liceu  :laugh2   vezi nu mint  si recunosc ...in rest vand seminte pe Stadionul National  , de acolo mi se trage replica cu " baiatu' ,baiatu' ....."  :laugh2

nu sunt perisabila :D, nu ai de ce sa ma acresti :P :P :P 

ofticosu'roade osu'!

Postat

nu sunt perisabila :D, nu ai de ce sa ma acresti :P :P :P

ofticosu'roade osu'!

stiam deja :rax2

da rau te oftici de ai tinut sa-mi reamintesti  ? :laugh2

ia spune  ai si tu in subordine pe acolo o pitzipoanca mai tanara cu nurii fragezi  , ca ptr, un "bosorog" ca mine , sa vin s-o babardesc?

Postat

stiam deja :rax2

da rau te oftici de ai tinut sa-mi reamintesti  ? :laugh2

ia spune  ai si tu in subordine pe acolo o pitzipoanca mai tanara cu nurii fragezi  , ca ptr, un "bosorog" ca mine , sa vin s-o babardesc?

asta e problema? ca nu se gasesc juncane ? =)) dar pt tine sunt scumpe =)) 

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

N-au ce contra-manifestatie sa faca, o bat in cap pe tema asta ca doar nu ai vrea sa-si recunoasca vreo vina ! Un pesedist adevarat nu-si cere scuze !

Un psdist adevarat ii da muie lui Killbillutu nu merge la contra manifestatie

• Oras:Lost in the wind
Postat

Un psdist adevarat ii da muie lui Killbillutu nu merge la contra manifestatie

:) Sub nici o forma nu o sa incerc sa te jignesc in vre-un fel !

• Like 1
Postat

asta e problema? ca nu se gasesc juncane ? =)) dar pt tine sunt scumpe =))

gasesc pretutindeni , dar mai apelez si eu la noutati  si la "prietene" :laugh2   sunt scumpe , dar imi faci si mie pret/pachet frumos de-o noapte , daca tot fac drumul :laugh2 da vezi sa nu fie d'alea cu flocii pana in tavan .  :no2 

Uite ti-am dat si cu Plus....cand ai dreptate , ai  :rax2

• Like 18
  • Minus 9
Postat

Fugiti lumeeee!

3 milioane de PSD-isti fac miting in fata Palatului Cotroceni.

:laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 18
  • Minus 9
Postat

:) Sub nici o forma nu o sa incerc sa te jignesc in vre-un fel !

iarta-l ca nu stie ce zice  :laugh2

• Like 18
  • Minus 9
Postat

iarta-l ca nu stie ce zice  :laugh2

N-am de ce sa-l iert, fiecare e liber sa isi exprime gandurile ! Ca eu aleg sa nu mai particip la o discutie necivilizata e altceva ! =))

• Like 2
Postat

am fugit , ca iese cu scandal pana la urma  :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 19
  • Minus 9
Postat

Eu nu cred ca ala e miting organizat de PSD ! :no2

E un cacat organizat de niste oameni care nu inteleg ca pot sa-mi bag pwla in gura lui Liviutzu si in acelasi timp sa-i consider si pe ei niste viermi !

Dar aici nu m-ai jignit ? fara sa-ti spun nimic nici macar nu am intrat pe topicul asta ,am vazut intamplator, cu ce te-am dernjat eu sa ma injuri?

• Like 15
  • Minus 18
Postat

gasesc pretutindeni , dar mai apelez si eu la noutati  si la "prietene" :laugh2   sunt scumpe , dar imi faci si mie pret/pachet frumos de-o noapte , daca tot fac drumul :laugh2 da vezi sa nu fie d'alea cu flocii pana in tavan .  :no2

Uite ti-am dat si cu Plus....cand ai dreptate , ai  :rax2

nu te mai basica atat ... si sa gasesc ceva si tot te taxez dublu :D... tu te stradui prea mult cu punctele pozitive/negative... stiu ca le dai doar din lipsa de alte "jucarii" la indemana  =)) 

Postat

N-am de ce sa-l iert, fiecare e liber sa isi exprime gandurile ! Ca eu aleg sa nu mai particip la o discutie necivilizata e altceva ! =))

pana si "prietena" mea te aproba  :laugh2

macar stie ca am glume "in program" cu ea , de fiecare data :laugh2

s-o supara oare ? :hmmm

• Like 18
  • Minus 9
Postat

Dar aici nu m-ai jignit ? fara sa-ti spun nimic nici macar nu am intrat pe topicul asta ,am vazut intamplator, cu ce te-am dernjat eu sa ma injuri?

Am zis ca nu mai raspund, dar ce sa-ti fac eu daca te cheama ca pe Dragnea ! =))

• Like 1
Postat

nu te mai basica atat ... si sa gasesc ceva si tot te taxez dublu :D... tu te stradui prea mult cu punctele pozitive/negative... stiu ca le dai doar din lipsa de alte "jucarii" la indemana   =))

iti raspund mai tarziu  ...la modul serios  :rax2 

• Like 18
  • Minus 9
Postat

Am zis ca nu mai raspund, dar ce sa-ti fac eu daca te cheama ca pe Dragnea ! =))

Te rog din suflet sa ma ierti mii si mii de scuze, tu imi spui mie Liviut si am crezut ca m-ai injurat gratuit,inca o data mii de scuze

• Like 19
  • Minus 18

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...