Vizitator Irina Ruxandra Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2012 Postat Septembrie 21, 2012 mai bruneta de atat?
Vizitator tilo Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2012 Postat Septembrie 21, 2012 nu este brunet original, pielea este alba, deschisa la culoare. un chip frumos si un zambet naucitor
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2012 Postat Septembrie 21, 2012 Saracu' futacios_man... sper sa nu citeasca ultimele postari de pe acest topic...
Playboy14 Reputație: 26 Postat Septembrie 21, 2012 Postat Septembrie 21, 2012 Se pare ca se infiripa ceva intre voi....
dromaderu Reputație: 411 Postat Septembrie 21, 2012 Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2012 Cautatorule... Pune si tu o poza repede... poate te califici... caci eu, saten din "fire", se pare ca nu am nicio sansa... Restul?! Doar amanunte...
Vizitator Irina Ruxandra Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2012 Postat Septembrie 21, 2012 poi daca trilo accepta...il luam si pe futacios...mult mai palpitant... corect, nu sunt bruneta natural, sunt satena...dar sa stii ca activitatea mea preferata este cunnilingusul...si ma intreb cine ar putea da limbi mai misto decat o femeie....
Playboy14 Reputație: 26 Postat Septembrie 21, 2012 Postat Septembrie 21, 2012 Hai "iordane" tata si tu...
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2012 Postat Septembrie 21, 2012 tilo si Irina, mi-ati stricat naibii noaptea... acum imi va lua razna imaginatia si nu voi putea dormi. Astept fotografii daca se concretizeaza intalnirea.... daca nu aveti fotograf, ma ofer.... PS: daca se ofera altul ca fotograf, sa-si faca testamentul...
Vizitator tilo Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2012 Postat Septembrie 21, 2012 in primul rand nu caut sex in 3. de asta am avut parte alaturi de partenerul meu si cu siguranta o sa mai am.apoi nu caut iubita. sa spunem ca am un fetish mai ciudat; imi place sa platesc femeile. ciudat nu? si mie imi place annalingusul; imi rasfat mereu....stapanul.
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2012 Postat Septembrie 21, 2012 tilo... accepti pe cineva "sare si piper"? @dromaderu, am imbatranit si sunt carunt (confirmarea faptului ca cei curvari albesc) dar nu am fost brunet, fir-ar...
Vizitator Irina Ruxandra Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2012 Postat Septembrie 21, 2012 il avem pe Lordan la pozele...si nu poate raspunde acum pt ca avem doar un singur pc disponibil momentan. Tilo..deja m-am incins....acum chiar vreau sa te cunosc...
Vizitator tilo Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2012 Postat Septembrie 21, 2012 corect, nu sunt bruneta natural, sunt satena...dar sa stii ca activitatea mea preferata este cunnilingusul...si ma intreb cine ar putea da limbi mai misto decat o femeie....o femeie linge cel mai bine asa este. mai ales cand ai in fata o pasarica frumoasa si micuta si uda; taman buna de lins mult, sa nu mai zic de un funduletz apetisant
Vizitator Irina Ruxandra Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2012 Postat Septembrie 21, 2012 uop...ce program ai maine??
Vizitator Raffaello Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2012 Postat Septembrie 21, 2012 Eu sunt brunet! Natural! Fundulet obraznic, dar sanii cam mari..
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2012 Postat Septembrie 21, 2012 Uite cum imi moare si speranta... Doua deziluzii de la aceeasi persoana: nu este cine am crezut (si o caut de peste doi ani) si ma respinge direct si fara menajamente de trebuie sa ma ridice SMURD-ul de pe jos... Irinuca, fata tatii, imi indrepti tu salele dupa ce te intalnesti cu tilo?
Vizitator Irina Ruxandra Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2012 Postat Septembrie 21, 2012 eu vreu...numai daca si tilo accepta...inca nu am primit raspuns...se pare ca nici ea nu ma place... ...pacat pacat...as fi vrut sa experimentez asa ceva....sa va si impartasesc...
Vizitator tilo Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2012 Postat Septembrie 21, 2012 tilo... accepti pe cineva "sare si piper"? ? nu inteleg imi cer scuze; explica-mi foarte greu accept un barbat in preajma mea. daca la asta te referi. sunt foarte, foarte retinuta in privinta asta.si pe langa asta am pe cineva, nu sunt adepta infidelitatilor. femei in schimb cat mai multe
Vizitator Raffaello Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2012 Postat Septembrie 21, 2012 O peruca te poate pacali? Intrebam si eu...
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2012 Postat Septembrie 21, 2012 "sare si piper"= carunt...
Vizitator tilo Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2012 Postat Septembrie 21, 2012 O peruca te poate pacali? Intrebam si eu... si ce ling, ce mangai ce sfarcuri ciupesc? ce buci palmuiesc? irina sa stii ca ma incita ideea.
Playboy14 Reputație: 26 Postat Septembrie 21, 2012 Postat Septembrie 21, 2012 Urmaesc sirul discutiei si imi pun o intrebare: de ce Ape Primate a fost banat cand e f clar din semnatura lui ca nu avea nicio idee de warnuri + postarea lui Afriq intareste asta (poate pe om nu il duce capul sa se prinda de aluzii si voi nu ati facut clara averitzarea) iar Irina care a avut acelasi ton daca nu unul mai agresiv ramane sa zburde libera pe forum si sa-si faca jocurile evidente? Unde e egalitatea in tratarea mebrilor domnilor? Sau ne-a orbit atat de tare perspectiva unui girl-on-girl action imaginar ca am uitat orice urma de morala? canalizeaza-ti energia catre subiectul thread-ului, chiar daca suntem la discutii generale. Sau daca nu e nimic de scris nu e neaparat nevoie sa mai scrii. ms @tilo Poate iti place "anilingus-ul". Imi pare rau dar nu am putut sa trec cu vederea greseala. Mai ales ca am pretentii de la o scriitoare.Referitor la blogul tau, am ceva de obiectat si acolo. Ma-tii, ma-sii, ma-ta are cratima. De unde si melodia... Si ar mai..... dar ma opresc aici! Va multumesc pt atentie !
Vizitator Raffaello Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2012 Postat Septembrie 21, 2012 Hai mai@playboy ..ai stricat feng-shui-ul ..
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2012 Postat Septembrie 21, 2012 Daca stia Ape_Primate ca prin suspiciunea va infiripa o relatie erotica, nu cred ca punea degetul pe vreo tasta. Respingerea voastra totala ma va face sa-i tin locul asa ca "PAZEA"... Raffaello, ce-ar fi sa le urmarim pe fete si sa le "convingem" sa ne accepte? Foursoame sa fie...
Vizitator tilo Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2012 Postat Septembrie 21, 2012 Urmaesc sirul discutiei si imi pun o intrebare: de ce Ape Primate a fost banat cand e f clar din semnatura lui ca nu avea nicio idee de warnuri + postarea lui Afriq intareste asta (poate pe om nu il duce capul sa se prinda de aluzii si voi nu ati facut clara averitzarea) iar Irina care a avut acelasi ton daca nu unul mai agresiv ramane sa zburde libera pe forum si sa-si faca jocurile evidente? Unde e egalitatea in tratarea mebrilor domnilor? Sau ne-a orbit atat de tare perspectiva unui girl-on-girl action imaginar ca am uitat orice urma de morala? @tilo Poate iti place "anilingus-ul". Imi pare rau dar nu am putut sa trec cu vederea greseala. Mai ales ca am pretentii de la o scriitoare.Referitor la blogul tau, am ceva de obiectat si acolo. Ma-tii, ma-sii, ma-ta are cratima. De unde si melodia... Si ar mai..... dar ma opresc aici! Va multumesc pt atentie ! toata lumea stie asta dar tu nu stii ce eu stiusi anume ca: sunt sms-uri primite scrise ca atare cat despre annalingus este scris si cu doi nn si fara i trebuia sa te duca la alta limba.ani e in romana iti multumesc totusi ca ma citesti dar nu vezi esentialul.
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2012 Postat Septembrie 21, 2012 Pictore, sa vii fara peruca ca sa nu am parte de vreo "surpriza" in toiul actiunii...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum