Sari la conținut

FAZAN

Postări Recomandate

• Telefon: 0752039245
  • Oras:craiova
  • Disponibila
  • Telefon: 0752039245
  • Oras:craiova
  • Disponibila
Postat

atunci

circ 😂😂😂
  • Like 3
  • Oras:bucuresti
Postat

Cine ești tu ca să mă ierți pe mine?

Incearca sa fii mai velela. Ai chef de vb petru a te colora ? Te-ai facut galbena doar de la palavrageala.

Haidi pa

• Like 2
Postat

enterocolita

Se joaca cu ult9mele doua litere. Gaseste alt cuvant
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Se joaca cu ult9mele doua litere. Gaseste alt cuvant

uhhhh   smart u !!! , desteptul lu' peste, exista un singur cuvant cu terminatia "nt" si care este interjectie  ...daca as fi spus "ntur " 99,99% din cei de aici ( you are included ) habar nu aveau ...iar interjectiile nu se fol la fazan.

Off the record ..." junioare'' ....vrei sa ne batem capul in gramatica si lingvistica ?...sau sa ne mai pierdem timpul cu ceva postari fara sa ne umflam in burti sau pene ? ... sau e un concurs gen " cantarea romaniei " si eu nu am realizat ca u esti un mega -super geniu care te pricepi sa ne inchizi la fazan....

So.. play nice si fa-ti postarile pt culoare and don't comment to much !

• Like 1
Postat

uhhhh smart u !!! , desteptul lu' peste, exista un singur cuvant cu terminatia "nt" si care este interjectie ...daca as fi spus "ntur " 99,99% din cei de aici ( you are included ) habar nu aveau ...iar interjectiile nu se fol la fazan.

Off the record ..." junioare'' ....vrei sa ne batem capul in gramatica si lingvistica ?...sau sa ne mai pierdem timpul cu ceva postari fara sa ne umflam in burti sau pene ? ... sau e un concurs gen " cantarea romaniei " si eu nu am realizat ca u esti un mega -super geniu care te pricepi sa ne inchizi la fazan....

So.. play nice si fa-ti postarile pt culoare and don't comment to much !

Zât

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...