Sari la conținut

Doamna matura,

Postări Recomandate

• Oras:Unde vreau eu.
Postat

astept in compania mea domni maturi de varsta apropiata (trecuti de 40) pentru momente de relaxare ,daca esti interesat de o persoana sociabila ,calda, dulce fara a-ti provoca diabet :laugh2 atunci trebuie doar sa ma cauti .Nu te amagesc cu poze false  cu varsta inventata  data mult inapoi sunt reala, discreta si extrem de selectiva .Mai multe detalii pe topicul Adriana Maior Coravu. Tarif 150 pentru   60 de minute .0733714153

post-53098-0-71888600-1486383344_thumb.jpg

post-53098-0-01234900-1486383362_thumb.jpg

post-53098-0-29292800-1486383381_thumb.jpg

post-53098-0-93992600-1486383388_thumb.jpg

• Like 14
Postat

like! arati super! mai am de crescut un pic :))) sau astept sa schimbi regula :*

Oricum felicitari pentru cum arati daca pozele sunt recente!  :flowers2

Postat

multumesc ..primele doua poze sunt de 2 -3  saptamani      maxim, ultimile doua sunt ceva mai vechi dar greutatea este fix aceiasi   in rest m-ai depinde si de modul in care sunt facute   2 fotografi diferiti sa zic asa fara a fi profesionisti :kiss3

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Rogu-te si detaliaza serviciile.

Ce ne oferi oentru una ora de placeri la 150 Lei ?

Felicitari pentru lookul actual , de femeie cu forme frumoase si normale !

Multumesc

• Minus 1
Postat

masaj  complet  companie intima oral si normal  ,multumesc pentru apreciere                                                                                                                                                                                                              

• Like 2

Postat

asa este  telefonul este destul de des inchis ... mai lucrez destul de putin si asa cum spuneam intr-o  postare  este bine sa  realizezi si sa pui in practica zicala ,, calatorului ii sta bine cu drumul,, asta inseamna ca ma indrept vertiginos spre retragere .Cu siguranta voi spune cand va veni timpul un ramas bun in momentul cand voi inchide   usa virtuala a forumului  asa cum am facut-o si sub forma de salut cand am deschis -o.Momentan sunt inca, detalii despre mine si servicii gasiti pe topicul Adriana  Maior Coravu dar atentie astept doar domni de varsta  apropiata eu avand 45 de ani nici cu plus nici cu minus.

• Like 5
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...