adrianacrina Reputație: 930 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Unde vreau eu. Oras:Unde vreau eu. Postat Februarie 6, 2017 astept in compania mea domni maturi de varsta apropiata (trecuti de 40) pentru momente de relaxare ,daca esti interesat de o persoana sociabila ,calda, dulce fara a-ti provoca diabet atunci trebuie doar sa ma cauti .Nu te amagesc cu poze false cu varsta inventata data mult inapoi sunt reala, discreta si extrem de selectiva .Mai multe detalii pe topicul Adriana Maior Coravu. Tarif 150 pentru 60 de minute .0733714153 14
liviu16 Reputație: 647 Postat Februarie 6, 2017 Postat Februarie 6, 2017 like! arati super! mai am de crescut un pic )) sau astept sa schimbi regula Oricum felicitari pentru cum arati daca pozele sunt recente!
adrianacrina Reputație: 930 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Unde vreau eu. Oras:Unde vreau eu. Autor Postat Februarie 6, 2017 multumesc ..primele doua poze sunt de 2 -3 saptamani maxim, ultimile doua sunt ceva mai vechi dar greutatea este fix aceiasi in rest m-ai depinde si de modul in care sunt facute 2 fotografi diferiti sa zic asa fara a fi profesionisti 2
adrianacrina Reputație: 930 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Unde vreau eu. Oras:Unde vreau eu. Autor Postat Februarie 13, 2017 disponibila pana la ora 19.00 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2017 Postat Februarie 18, 2017 Rogu-te si detaliaza serviciile.Ce ne oferi oentru una ora de placeri la 150 Lei ?Felicitari pentru lookul actual , de femeie cu forme frumoase si normale !Multumesc 1
adrianacrina Reputație: 930 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Unde vreau eu. Oras:Unde vreau eu. Autor Postat Februarie 21, 2017 masaj complet companie intima oral si normal ,multumesc pentru apreciere 2
antoaneta Reputație: 0 Postat Mai 6, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2017 Faci cumva si fistng??
sweet glory Reputație: -366 Postat Mai 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 21, 2017 Telefonul este inchis.
adrianacrina Reputație: 930 Postat Mai 24, 2017 Oras:Unde vreau eu. Oras:Unde vreau eu. Autor Postat Mai 24, 2017 asa este telefonul este destul de des inchis ... mai lucrez destul de putin si asa cum spuneam intr-o postare este bine sa realizezi si sa pui in practica zicala ,, calatorului ii sta bine cu drumul,, asta inseamna ca ma indrept vertiginos spre retragere .Cu siguranta voi spune cand va veni timpul un ramas bun in momentul cand voi inchide usa virtuala a forumului asa cum am facut-o si sub forma de salut cand am deschis -o.Momentan sunt inca, detalii despre mine si servicii gasiti pe topicul Adriana Maior Coravu dar atentie astept doar domni de varsta apropiata eu avand 45 de ani nici cu plus nici cu minus. 5
Postări Recomandate