Sari la conținut

pisicuts

Postări Recomandate

• Oras:In mintea ta
  • Oras:In mintea ta

Ce are bara cu suptu de pula in masa?

Eu nici macar nu le inteleg pe fetele astea. Daca te combini combina.te cu unu care isi permita sa te tina instarita fara sa iei toti ciobanii in gura.

Ce fel de lache accepta sa isi sarute iubita dupa ce un zidar a strans moneda cu moneda, un bosorog unsuros sau 5 i.au spermat gurita si apoi topaie la sot pt un french

eu sncer nu as putea respecta un astfel de barbat. Dar logic acuma nah cine sa le mai ia si sa le accepte trecutu si prezentu in caz ca continua sa fie muite de toti burtosi care asuda pe ele.

Mnah life....

Cu cine sa se combine? Tu crezi ca noi astia cu bani ne facem relatie si gata suntem fideli si o punem de casatorie si copil? Stai cuminte ca majoritatea fetelor ajung sa se marite cu unul care munceste la stat sau la privat, minim 20 de zile pe luna pe un salariu de cacat.

Muie Dragnea !

• Like 6
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:pink clouds

De cerut scuze nu isi cere. Dasr da se smiocaie si boceste sa vii inapoi dupa flit f fooooarte mult. Efectiv se ruga de mine sa ma intorc,foarte insistent si brusc f cald si afectuos.numa la flit era de fapt afewctuos. Mi-a dat si el flirt de 2;3 ori ca eu admit totul sincer. Eu lui odata la maxim 3zile de vreo 11 luni cam asa saptamanal fara exceptie si nu fara motive evident

ca ma crezi sau nu lol.esti un strain pt mine.ce castig as avea sa imi dai dreptate si ce pana mea daca fabulez ma incalzeste noaptea.

Nu,doar ca asa stau lucrurile

Acum sincer tu chiar crezi ca pisicuts plange dupa femei sau isi cere scuze? Nu prea cred

Link spre comentariu

Ma sincer daca mostenesc linia mamei o sa fiu frumoasa pana la 45-50. Pe linia ei genetica femeile arata multi ani mai tinere si se conserva impecabil. Pe linia tatalui dezastru....

Cat despre bani am castigat mereu bine si aici chiar nu e frumos sa ma plang ca nu mai vad...si sa stii ca nici nu-s cheltuitoare decat daca sunt nefericta,caz in care parca da strechea in mine

dar daca as ajunge sa am venituri medii vreodata tot nu cred ca m.ar deranja cat timp imipastrez stima de sine.

• Like 3
Link spre comentariu

Ce are bara cu suptu de pula in masa?

Eu nici macar nu le inteleg pe fetele astea. Daca te combini combina.te cu unu care isi permita sa te tina instarita fara sa iei toti ciobanii in gura.

Ce fel de lache accepta sa isi sarute iubita dupa ce un zidar a strans moneda cu moneda, un bosorog unsuros sau 5 i.au spermat gurita si apoi topaie la sot pt un french

eu sncer nu as putea respecta un astfel de barbat. Dar logic acuma nah cine sa le mai ia si sa le accepte trecutu si prezentu in caz ca continua sa fie muite de toti burtosi care asuda pe ele.

Mnah life....

de ce nuti plac burtosi?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Ce penibil esti :))) o femeie iti spune ca nu are placerea sa te bagi in seama cu ea si tu tot cu japca fara urma de demnitate

Ciudata replica tocmai din partea ta. Una care tot atarna pe langa barbati pentru atentie. De obicei, femeile erau alea curtate. Tu curtezi motanul.

• Like 7
  • Minus 7
Link spre comentariu

Inca nu reusesti sa te exprimi fara a edita la fiecare postare, Pulesteule. Esti nervos, indecis si prostanac.

"Cine nu-i cu noi, e impotriva noastra!" urla Pulesteu-50-de-lei, care, nepermitandu-si costul tratamentului pentru schizofrenie, imparte lumea in "aliati" si dusmani. Parca esti Lia Prostua Vasilescu uneori. :)

Nu te ma agita si nu-ti mai chinui creierasul impotent, Roz e mult prea isteata pentru tine, e o confruntare inegala intre voi doi, care ne reaminteste de injustetea Mamei Natura. Cunoaste-ti locul, Pulesteule, esti prea mic si prea prost pentru asa un "razboi".

Gelozia-i boala grea, Pulesteule. Tocmai ai confirmat ca erai amorezat de Roz.

Ma bucur ca inca imi citesti posturile si ca esti foarte atent. E clar un mare efort intelectual pentru tine. Deci e de apreciat.

E veche de cand lumea treaba asta. Chiar tu ai facut-o. Si degeaba tot repeti treaba aia cu 50 lei. Eu am recenzii, tu nu. Partea mai proasta e ca s-ar putea ca nici macar aia 50 lei sa nu-i ai, prea ai o fixatie cu suma respectiva.

Din nou, niste limbi in cur foarte corecte. Experienta isi spune cuvantul. Insa, ai grija, sa nu iei dreacu vreo boala rusinoasa.

Doar o schizofrenica poate sa se amorezeze de cineva pe care nu l-a cunoscut niciodata. 

• Like 8
  • Minus 7
Link spre comentariu

Rozkendra si Pisicuts iara se joaca de-a stapana si sclavul. 

Booooooring  =))

sclavul meu nu e,caci nu este merituos.

Il vand la tiganci cu ziua sa il munceasa pana il deseleaza si daca se plange le dau voie sa il bata cu parul direct in ceafa.

S-ar putea sa ii vina si mintea la cap,deci sa zica mersi

Link spre comentariu

sclavul meu nu e,caci nu este merituos.

Il vand la tiganci cu ziua sa il munceasa pana il deseleaza si daca se plange le dau voie sa il bata cu parul direct in ceafa.

S-ar putea sa ii vina si mintea la cap,deci sa zica mersi

io cre ca pisicuts teasteapta casa te faci mov casa te baneze

• Like 1
Link spre comentariu

Asta tot latra aicea singur lol

cand ii vad nicku nici nu citesc ce scrie. Ce pacalici atarnaci :))

Vrajeala aia veche cu te-am bagat la ignore, fraiere, poti sa scrii cat vrei ca oricum nu mai citesc.

Nu le mai crede nimeni p-astea. Stie toata lumea ca esti nebuna si le citesti oricum. Nu te poti abtine.

Tu esti "sefa la atarnare", asta ca sa ma exprim manelist. Dai ora exacta la atarnare. Esti atarnatoare profesionista, te lipesti ca duct tape-ul.

• Like 7
  • Minus 7
Link spre comentariu

Ma simt inspirata creativ si sadic. Asa ca voi expune cateva rasfaturi pe care le-as face lu Boganel ca sa ma reconfortez vizual.daca nu mi.ar fi scarba sa il ating

-as dresa magari sau chiar ponei sa il muste de cap,lipind bucati de morcov mici direct de scalpul lui. Dupa jumulire as turna ceara de epilat si nu l-as cheli decat in smocuri,mai precis in dungi

-i-as forta pleopele deschise si as insera furnici rosii pe pupila

-l.as epila inghinal cu o penseta

-l.as sodomiza cu un dildo de 34 si grosime 6 din cele care imita o mana cu tot cu brat gen fisting

Link spre comentariu

I-as pune capastru si moate ca la caluti,as face o aleie cu pietris fin si as merge calare pe el pana isi zdreleste genunchii

-as infige carlige de pesctuit in buze si sfarcuri,lasat cateva ore si apoi frecat cu sare.

-l-as folosi drept taburet sa imi odihnesc picioarele si la fiecare miscare jap o laba intre coaste

-l-as freca pe tot corpul cand sade in cada cu un burete imbibat in inalbitor de rufe

-as purta tocuri peste el direct in madul lui adam. Gata nu mai am chef sa cuget :))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...