Sari la conținut

pisicuts

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

Ce incerci tu sa spui, de fapt, este ca e ok sa injuram de familii si sa trimitem poze cu copiii altor familii, atata timp cat nu este vorba de famiglia ta.

Fute-te-ar hipopotamii, corectule! :)

Dă-ți laic de pe celălalt cont =))

• Like 1
  • Minus 14
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

Dă-ți laic de pe celălalt cont =))

Nu ai o boala sanatoasa ciora borata! Asa este cand ai "sufletul" incarcat de basinile pe care le-ai tras, te urmaresc toata viata, privesti in urma cu teama! Abia astept sa iti iau fata in pumni atunci cand ma vei cauta! Cacatuleeeee borat!

• Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Vistantric a inceput sa vorbeasca coerent.

Dati-i inapoi ma nesimtitilor care ati schimbat medicamentele ei,nu v-ar fi rusine?

Asa ceva.....

• Like 7
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

rozkendra imi scrie pe email ca sa nu cumva sa tin partea cu vistantric

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Vistantric e una dintre cele mai frumoase femei de pe forum. Indiferent de antipatiile, rautatile si frustrarile pe care le trezeste in unii.

Tu vorbesti serios? Sau esti ironic?

• Like 2
Postat

Nu ai o boala sanatoasa ciora borata! Asa este cand ai "sufletul" incarcat de basinile pe care le-ai tras, te urmaresc toata viata, privesti in urma cu teama! Abia astept sa iti iau fata in pumni atunci cand ma vei cauta! Cacatuleeeee borat!

Boală sănătoasă???

Prost ai fost, prost ai rămas =))

• Like 1
  • Minus 14
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

grea alegere ai de facut

:)

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Baaaa :))) ce draq ati facut ma aici ? Doamneeee, cat am mai ras, desi nu e de ras ..in fine. 

Ce-or avea astia doi asa grav, ma rog roz e tare inversunata. Sa te tii fratioare cand unei femei i se pune pata, fie cum o fi cum ziceti voi de ea. Nu stiu cum e, nu o cunosc, dar sa scrie atatea injurii e ceva patos. 

Nebunia lu' Salam, nu alta ! Si voi, noi, astia care ne bagam in seama in topic, ca nah, asa-i pe forum, alti tantalai :D . Oare daca se lua roz de altcineva mai era asa mare interes si trafic pe topic? Deh intreb si eu . Oare astia s-or distra copios in PM-uri si mailuri ?:P 

Plm...rock on ! Dati-i fratilor inainte, noi sa fim sanatosi si amuzanti. 

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Da, arata-ne ce iti scrie Ariel, daca vrei sa te credem :)

• Like 1
  • Minus 6
  • Oras:In mintea ta
  • Oras:In mintea ta
Postat

-as dresa magari sau chiar ponei sa il muste de cap,lipind bucati de morcov mici direct de scalpul lui. Dupa jumulire as turna ceara de epilat si nu l-as cheli decat in smocuri,mai precis in dungi

-i-as forta pleopele deschise si as insera furnici rosii pe pupila

-l.as epila inghinal cu o penseta

-l.as sodomiza cu un dildo de 34 si grosime 6 din cele care imita o mana cu tot cu brat gen fisting

I-as pune capastru si moate ca la caluti,as face o aleie cu pietris fin si as merge calare pe el pana isi zdreleste genunchii

-as infige carlige de pesctuit in buze si sfarcuri,lasat cateva ore si apoi frecat cu sare.

-l-as folosi drept taburet sa imi odihnesc picioarele si la fiecare miscare jap o laba intre coaste

-l-as freca pe tot corpul cand sade in cada cu un burete imbibat in inalbitor de rufe

-as purta tocuri peste el direct in madul lui adam. Gata nu mai am chef sa cuget :))

https://s23.postimg.org/n8lfog5ej/giphy.gif

• Like 2
  • Minus 6
  • Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Auzi frate? Dar recenzia lui Pisic la Roz e undeva pe forum?

Frate, se pare ca n-a vizitat-o inca si de frica ban-ari nu a scris una falsa. :D

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Frate, se pare ca n-a vizitat-o inca si de frica ban-ari nu a scris una falsa. :D

Si atunci de ce rade de pisic ca o are mica? De unde stie ea?

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Pisicuts si-o cam fura de la Ariel. Cred ca scorul este, pana acum, vreo 10-1 pentru ea.Așteptăm sa marcheze și Motanul mai mult S8 din orice poziție.

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Si atunci de ce rade de pisic ca o are mica? De unde stie ea?

Pai chiar motanul a pus poze cu "ea" pe forum cu ceva timp in urma ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare