Sari la conținut

0765910058 / 0768179211

Vizitator vampir4ever

Postări Recomandate

Vizitator vampir4ever
Reputație: 0
Postat

Salutare dragi colegi, :bow

Credeam ca prima mea recenzie va fi una pozitiva, dar ....

Sa o luam cu inceputul, aseara eram cu un prieten undeva prin oras la o bere (El) si la o cafea (Eu, eram cu masina). Din vorba in vorba ajungem amandoi la concluzia ca ar fi bine daca ne'am mai delecta si cu altceva mai bruneta decat blonda din pahar. Zis si facut. Pun mana pe telefon si incep sa rasfoiesc prin AT. Dupa cateva telefoane gasesc urmatorul anunt: :crazylove

SUG PULA SI ANGHIT Oferim sex total, oral si anal neprotejat in orice pozitie doresti tu, anilingus, cunilingus, pozitia 69, discretie totala si alte fantezii, te asteptam la noi pentru un oral adanc poze reale non stop 22 Sep 03:01

0765.910.058/ 0768.179.211 Bucuresti Pret 100L/h

post-30959-0-80973700-1348321347_thumb.jpg

post-30959-0-49852700-1348321348_thumb.jpg

post-30959-0-06372500-1348321349_thumb.jpg

post-30959-0-63872000-1348321349_thumb.jpg

post-30959-0-20104500-1348321350_thumb.jpg

Buuuunnnn. Formez numarul si sun. Raspunde o voce de pustoaica de 17-18 ani care imi detaliaza oferta O nep + N pro + anal la pretul de 100 RON/h. A zis ca mai are o colega blonda si care la e la fel de disponibila. Intreb daca pozele sunt facute in locatie si ma izbesc de un raspuns negativ. (In acel moment aveam o suspiciune nasoala) Inchid telefonul, platim consumatia si purcedem la drum. Mi'a zis ca in momentul cand ajungem la CORA Lujerului sa mai sunam pentru detalii referitoare la locatie. Fiind o ora inaintata ajungem destul de repede pe la CORA. O sun si imi spune ca locatia este pe la piata veteranilor, ok, mai inaintam un pic si ajungem la veteranilor. O luam pe o strada la dreapta si imi spune sa trec de o biserica (ma gandeam ca si vad din camera de actiune biserica pe geam :pope ... Doamne Fereste :slap2 ).

Intr'un final ajungem in fata blocului. Imi spune sa parcam si sa o sunam ulterior ca o sa coboare ea la scara. Din masina am vazut eu un geam mai suspect la parterul blocului plin de franturi de cearceafuri in geamuri, dar am zis ca nu o fi dracu' chiar atat de negru. Parcam si purcedem spre scara. Sun si dupa 5 minute ce sa vezi .... se deschide usa de la parter si iese o "aratare" bruneta pe la 1.55 inaltime si vreo 65 kg colorata bine bine care ne pofteste cu un zambet stirb inauntru. In acel moment vroiam sa ma teleportez urgent in alta parte. Facem 2 pasi din fata scarii pana in fata usii apartamentului si bag un pic capu' la intrare si o vad pe cealalta colorata vopsita blond pui care avea tot vreo 1.55 inaltime, dar era mai implinita la vreo 75 kg pline de vergeturi si toate cele. In acel moment i'am spus domnisoarei ca mi'am auzit alarma la masina si tre sa verific. Am iesit intr'o mare viteza cu prietenul meu si dusi am fost. :shrk

Ca note:

Aspect fata: 4 (poze false, mica de inaltime, dantura praf, fara tate, posterior deformat ....)

GFE: - (n'am apucat)

Oral: - (n'am apucat)

Normal: - (n'am apucat)

Anal: - (n'am apucat)

Pret: 100 RON/h

Pe curand ... :bye

• Like 1
Vizitator oly
Postat

Vampire,sa eviti astfel de lucruri pe viitor apasa aici ,poate te ajuta.

• Oras:Dubai
  • Oras:Dubai
Postat

Am fost s eu la aceste 2 domnisore care la telefon fac de toate si cand ajungi la locatie fac oral +normal protejat si asaa in sila.

O mare tzeapa si confirm ce a spus confratele nostru.

• Minus 1
Vizitator vidar
Postat

Zânele sug pula in continuare, dar nu mai ANGHIT (haoleo, ce facuși praleo?) ca-n septembrie.

Si-or fi luat pește cu liceu si acum, mai nou, ÎNGHIT!!

Semnele de exclamare sunt ale lor...

Anuntul gasit pe anuntulerotic.ro, unde apare si un alt nr de telefon de trecut pe lista neagra, (poate ar trebui adaugat in titlul thread-ului) este:

SUG PULA SI ÎNGHIT!!

oferim sex total anilingus, cunilingus, pozitia 69, oral, normal si anal cu fin. unde doresti, te asteptam la noi pentru un oral adanc, poze reale,
zona Militari, Veteranilor, kiss  100Lei/H
0784008991 / 0768179211

S-auzim numai de bine!

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Salut! Am fost si eu in vizita pe la fetele astea. M-au plimbat putin prin frig inainte sa ajung la ele. In anunt scria cora militari, de acolo te aduceau la tip-top in piata veteranilor, apoi pe o straduta langa ceva bisericuta, in fine. Iese afara dupa mine blonda (alina-daca nu ma iseala memoria), nu arata chiar rau dar nici ca in pozele din anunt. Cam 1.60 inaltime, si maxim 60 de kg, eu nu am vazut-o plinuta cum zicea colegul de mai sus. In schimb  etnia era evidenta. Intram in aprtamentul de doua camere. Pe dreapta cum intrai era camera blondei. Ne asezam pe canapea, fumam o tigara. Ma pune sa platesc in avans. Ma pune sa ma dezbrac,ea nu se dezbraca. Incepe un oral trist proteajat. Nu reuseste sa il dezamorteasca pe ala micul care era inghetat. Mi-am dat seama ca din cauza frigului imi trebuia la baie. Nu m-a lasta sa ies din camera, mi-a spus ca daca ies, nu ma mai intorc. Degeaba m-am chinuit sa-i explic ca nu pot avea erectie daca imi trebuie sa ma pis. Ea mi-a spus sa-i mai dau niste bani ca-mi face neprotejat si imediat se ridica. Eu o tineam cu baia, ea cu banii si ma facea zgarcit odata la 5 secunde, era ca o moara stricata. Am cedat eu. M-am dus la baie si apoi am plecat. Concluzia o trageti voi. 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...