mathis27 Reputație: 1227 Postat Februarie 12, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 12, 2017 Doamna arata foarte bine pt amatori de grasute dar nu la pretul asta la 50 cu 100 era de vizitat! 1 1
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 13, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 13, 2017 Doamna arata foarte bine pt amatori de grasute dar nu la pretul asta la 50 cu 100 era de vizitat!As fi tentat sa iti dau dreptate partial. Poate pretul corect e undeva intre cel actual si ce ai propus tu. Dar spre deosebire de unele care au aceste tarife la Denisa nu m-am simtit deloc grabit sau avertizat ca mai sunt si altii la coada sau programati.Iar notele despre aspect sunt pentru fetele din categoria BBW.Pentru Carolanjou...igiena in zona vaginala era desavarsita. De obicei practicantii de cunilingus nu se reped cu botu in ea. A publicat pe aici pe undeva Randunica un ghid despre asa ceva. Studiaza-l si invata ca poate o sa iti prinda bine. 2
tartor99 Reputație: 9 Postat Martie 7, 2017 Oras:prin Romanica Oras:prin Romanica Postat Martie 7, 2017 Mai activeaza? Am sunat si telefon inchis
danielibus Reputație: 210 Postat Martie 8, 2017 Oras:galati Oras:galati Postat Martie 8, 2017 outcall dupa ora 22.00 ?
silviub Reputație: 61 Postat Martie 13, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 13, 2017 A mai fost cineva? Pare ca s-a stins amorul.Am incercat in zile diferite si am sunat dar intra mesageria. Fost-am plecat ani si m-am intors. As fi incercat ceva mai exotic, iar domnisoara titulara postului pare speciala. Pacat.
mathis27 Reputație: 1227 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 5, 2017 Iti multumesc frumos. Sper sa avem placerea sa ne mai vedem. Iti doresc o zi superbaApetisanta pasarika 😘😘😘 2
the_amazing Reputație: 26 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 Mai activează domnișoara? Știe cineva?
Vizitator regizorulx Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2017 Postat Noiembrie 29, 2017 Nu pot sa cred ca am cautat atat de mult o fata pe gustul meu si acum nu mai e disponibila! FUCK!
carolanjou Reputație: 597 Postat Noiembrie 30, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Noiembrie 30, 2017 As fi tentat sa iti dau dreptate partial. Poate pretul corect e undeva intre cel actual si ce ai propus tu. Dar spre deosebire de unele care au aceste tarife la Denisa nu m-am simtit deloc grabit sau avertizat ca mai sunt si altii la coada sau programati.Iar notele despre aspect sunt pentru fetele din categoria BBW.Pentru Carolanjou...igiena in zona vaginala era desavarsita. De obicei practicantii de cunilingus nu se reped cu botu in ea. A publicat pe aici pe undeva Randunica un ghid despre asa ceva. Studiaza-l si invata ca poate o sa iti prinda bine.deci prietene , nu trebuie sa ne suparam doar ne expunem parerile . Nu am zis ca e nespalata nu ma refeream la igiena in sine ci la faptul ca e neagra si na fiecare avem pitici pe creier . pentru Mathias daca el vede o " pasarica apetisanta " e problema lui succes si da are dreptate in legatura cu pretul . iar pentru Taki , prietene nu e vorba de vascularizare ci doar de etnia care o reprezinta , Kaucaziana , nord Europeana , INDIANA , etc etc sti destul de bine ca in Romania o anumita etnie au sfarcurile si vaginul sau penisul inchise la culoare , si uneori si cearcanele sunt mai inchise la culoare , asta e explicatia nu vascularizarea . cand ai o zona a trupului inghetata se invineteste ( in atatea misiuni de salvare am vazut zeci de cazuri ) la etnia respectiva nu se pune problema pt ca sunt fierbinti in zona vaginala si placute , te indoaie de placere
carolanjou Reputație: 597 Postat Noiembrie 30, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Noiembrie 30, 2017 :shocked :shocked HA HA HA Nu pot sa cred ca am cautat atat de mult o fata pe gustul meu si acum nu mai e disponibila! FUCK!
silver shadow Reputație: 38 Postat Decembrie 2, 2017 Postat Decembrie 2, 2017 Cred ca sa retras demult sau cel putin din piata romaneasca!
geosexgeosex Reputație: 20 Postat Decembrie 3, 2017 Oras:buzau Oras:buzau Postat Decembrie 3, 2017 sarut mainile esti superba imi placi mult Iti multumesc frumos. Sper sa avem placerea sa ne mai vedem. Iti doresc o zi s
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum