Sari la conținut

Carina - 0733759105

shiva

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara

as mai putea adauga ca poate unii clienti sau useri de forum mai noi nu cunosc ca femeia deja are vreo 15 ani de cand lucreaza in domeniu, poate chiar mai mult, doar eu merg la ea de aprox 10 ani si pe atunci deja avea ceva ani in spate de lucru

vreau sa spun ca e un argument in plus pentru ideea ca retragerea din activitate e tot mai aproape

Link spre comentariu
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

Deci nu stiu de unde ai dedus sau ti a dat seama ca e de vreo 15 ani in domeniu,,eu din tot ce am mai vorbit cu ea de a lungul anilor... stiu ca e de prin 2009-2010 in domeniu

Tot la fel la , cum am vorbit cu ea, nu zicea nimica de retragere, si la cum o stiu, sunt sigur ca  la cati clienti are le ar fi spus ca urmeaza retragerea

Dar tre' sa recunosc ca e "interesant" ca n a aparut inca...ceea ce ma face sa cred ca a intervenit "ceva" , pot doar sa banui sau sa speculez ce s a intamplat, dar sa speram ca e de bine pt ea ....dar in continuare nu cred ca s a retras....ea si a mai luat o pauza destul de lunga  de vreo 1 an, acum 2 ani

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Ce-i drept, n-am sunat-o, insa i-am trimis un mesaj pe WhatsApp pe numarul personal (nu cel postat in anunt) si niciun raspuns. O sa-mi fac azi curaj sa o si sun. Daca primesc un raspuns, cu siguranta il voi posta aici.

• Like 2
Link spre comentariu

Ce-i drept, n-am sunat-o, insa i-am trimis un mesaj pe WhatsApp pe numarul personal (nu cel postat in anunt) si niciun raspuns. O sa-mi fac azi curaj sa o si sun. Daca primesc un raspuns, cu siguranta il voi posta aici.

Salut!

Ai ceva vesti noi?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...