Sari la conținut

Doamna noua...Buziasului? 0720543257

Postări Recomandate

Postat

a aparut o doamna noua, e unguroaica, te intelegi greu cu ea zice ca e din Satu Mare insa ...nu stie unde sta cica pe buziasului pe dreapt ain fata la un butic rosu:) la garsoniera:) chiar a sunat proprietara cu mine in telefon, si ma durea mintea cum o intreba pe aia...pare proasta dar am senzatia ca e buna de pula dupa descriere! cica a avut doi clienti doar...la cum explica ma mir ca a gasit-o careva! Deci daca ma puteti ajuta as fi curios!

Postat

Am sunat, pare putin ciudatica, las pe altcineva sa deschida drumul...

e noua in meserie si prostuta...specific unguroaicelor...dornice de pula si daca ii dai trombon iti faci damblaua bine cu ea! asta pana se intruieste! apoi devin de evitat! 

Vizitator tmdud
Reputație: 0
Postat

Poate incerc maine..depinde de chef si cum arata, sta in zona cu mine.

Vizitator tmdud
Postat

Gulaș si kurtos kalacs (noroc cu Google).😂

Postat

oamenii...de sunat toti sunam si stim amanunte intrebarea e unde o poti gasi si ce face de banii aia si mai ales cum! posibil s anu fi ajuns inca nimeni pe la ea la cum explica:)

Vizitator tmdud
Postat

Langa brd in buziasului, defapt in spate, asa am inteles, sunt ceva camine acolo...sigur blocurile alea.

Vizitator tmdud
Postat

30 de ani de cand s-a casatorit 😂, poate trec de curiozitate mai incolo sa vad, e sinistru caminul ala..cine stie ce găsesc dupa ușă.

Edit: Am sunat-o

Eu: Ceau, in ce zona ai locatie?

Ea: Buziasului

Eu: ok, poți să-mi dai o strada exact sa stiu?

Ea: 50 de ron

Eu: O strada, unde sa vin?

Ea: mi-a zis de un butic cu niste baloane si imi face ea cu mâna unde sa vin...

Las curiozitatea altuia sorry guys.

• Oras:Sibiu
Postat

Acum am plecat de la doamna. Încă îmi pare rău că nu i-am lăsat 50 de milă. E trecută de 40 de ani, n-aș fi putus să fac nimic cu ea nici dacă mi-ar fi dat ea bani. Dacă e vreunul care vrea să se convingă, îi dau detalii cu adresa.

Vizitator tmdud
Postat

Săraca, ce sa-i faci, bine ca nu am fost...

Postat

... Geniala faza cu iti face ea cu mana unde sa vii :))))) ma cac pe mine de ras :)

geniala a fost can dmi-a zis ca sta pe buziasului langa o banca alba...si intri pe dreapta! nimic altceva dupa incercari chinuite sa scot ceva mai concret a sunat de pe alt telefon pe proprietara si i-a spus: "doamna garsoniera" intreband de adresa pe care evident ca a si uitat-o pana a inchis desi i-a multumit frumos "doamnei garsoniera" la sf discutiei ca i-a spus unde sta! Te imprasti de ras dupa o conversatie cu ea...am pu stotul pe seama naivitatii si lipsei de experienta insa se pare ca e caz social si cineva o exploateaza...mi-am cam pierdut interesul dupa ce spun altii pe aici!

Postat

Adresa exactă e Calea Buziașului nr. 34. Din sens de la AEM către Moșnița, treci de colțul cu banca BRD și e următoarea intrare la dreapta între blocuri. O sa ajungi la buticul cu baloane, e chiar pe colț pe partea stângă iar blocul are intrarea vis-a-vis de butic, etaj 1, de pe casa scării faci dreapta și dacă îmi amintesc bine e a cincea ușa pe dreapta, oricum te așteaptă pe hol. Îți garantez că n-o să rămâi, dar dacă tot vrei sa mergi, du-i o cutie de lapte sau o pizza, cum spunea cineva mai sus, cred si eu ca e caz social și cineva o exploatează.

Postat

Am încercat eu sa o sun. Sa în zona mea. Dar are telefonul închis. Mai știe cineva ceva? Dacă reușesc sa dau de ea o sa revin cu detalii

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Ma baieti ma, am vrut sa merg eu la ea, dar m-am lecuit cand a iesit pe geam si mi-a facut cu mana. A dat-o afara gazda din casa cand a aflat ce face. E caz social, asa cum a zis simi79. Spor!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.