Sari la conținut

Cine e userul the boy named crow

dodo01

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Chiar nu e....

Aveam pretentii de la tine.

Stiu ce pretenții aveai... dar asta-i viata!

Eu nu am ce face cu pretențiile tale... ci doar cu ale mele.

Ce mai spui?

Link spre comentariu
  • Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla

Stiu ce pretenții aveai... dar asta-i viata!

Eu nu am ce face cu pretențiile tale... ci doar cu ale mele.

Ce mai spui?

Glumeam mai....

Cum sa am pretentii de la tine

Mai suna cand ai ceva interesant de spus

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Glumeam mai....

Cum sa am pretentii de la tine

Mai suna cand ai ceva interesant de spus

Ah... deci nu erau niste pretenții ci doar făceai o glumă... Interesantă schimbare de atitudine, dar eu nu sun oamenii pentru să le spun ceva interesant... ci doar vreau să mai aflu câte ceva despre vreo treabă. Ei îmi vorbesc mult, apoi eu mă prefac că vreau să vorbesc si eu mult, apoi ei mă opresc ca să continue vorba lor... si le mai pun două-trei întrebări ici si colo. Si usor, usor... am aflat ce am vrut să-mi confirm.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

@Vis tantric , incerc sa extrag o esenta cognitiva a manifestarilor tale de pe aici.

Cred ca nimeni nu te-a putut cunoaste in virtual pina acum.

Si nici sa isi dea seama cine esti tu de fapt nici in linii mari.

Drept este ca ai recunscut ca esti o felina neimblinzita.

Si ca este intr-o permanenta cautare , regasire , experimentare si rafinare a personalitatii tale si a (i)realitatii cotidiene.

Esti mult mai complexa decit pari sau lasi sa para, o provocare pentru cine poate vibra / incearca sa vibreze cu tine pe aceeasi lungime de unda.

Femme pleine du mistere ,montre nous ta vrai visage , je te conjure !

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

@Vis tantric , incerc sa extrag o esenta cognitiva a manifestarilor tale de pe aici.

Si ca este intr-o permanenta cautare , regasire , experimentare si rafinare a personalitatii tale si a (i)realitatii cotidiene.

Esti mult mai complexa decit pari sau lasi sa para, o provocare pentru cine poate vibra / incearca sa vibreze cu tine pe aceeasi lungime de unda.

Șefu', rămâi la germană, bitte! La franceză ești tămâie.

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

si la germana e la fel , sa vina Bacovia, am zis =))

Mi-e dor... 😕
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Șefu', rămâi la germană, bitte! La franceză ești tămâie.

Eh, ce pretențios si tu acuma...

Eu si el facem un schimb... si asa, îmi reamintesc limba vorbită a bunicului meu. De ani de zile resping orice formă simplă de învățare... si îmi e dor de acele timpuri când atingeam perfecțiunea fără nici o complicație. Nu i-am spus profesorului de germană din scoală că am sânge de nemțoaică că s-ar fi îndrăgostit si mai tare de mine.... plus că mie îmi convenea sa mă trimită afară împreună cu o fată care si ea depășise nivelul acelui an de studiu, pentru ca el să îsi poată continua cursurile si să nu mai fie "terorizat" de cunoașterea noastră.

După ani de zile... venită din străinătate în vacanță, profesorul de germană m-a recunoscut pe stradă. Mi s-a părut incredibil, că eu plecasem din oras de 15 ani de zile... Si el, era neschimbat... iar la finalul discuției noastre mi-a spus cu o satisfacție in glas că acum suntem maturi si putem iesi împreună, cand doresc eu... la o cafea. Fără să stau pe gânduri, am interpretat satisfacția lui... drept perversitate, si mi-am zis că nu am timp când vin în Romania de asa ceva. Prostuta de mine nu stia la vremea aceea să combine utilul cu plăcutul... căci chiar aveam nevoie la vremea aceea să vorbesc iar limba germană.

De aceea zic să lasi pretențiile deoparte în acest caz... că de perfecțiune mă ocup eu. Eu vreau doar ca el sa se gândească inainte de fiecare discuție privată cu mine... la un cuvânt "al zilei", în germană, si să memorez acel cuvânt.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

sunt obositi dupa noaptea fierbinte :D

Ia spune-mi pe care sa-i aleg pentru afacerea mea... din cei doi?

http://www.piastrellecasa.ro/ro/pg-despre-noi/Mi0xLTEx.html

http://www.studioinsign.ro/

Link spre comentariu

Ia spune-mi pe care sa-i aleg pentru afacerea mea... din cei doi?

http://www.piastrellecasa.ro/ro/pg-despre-noi/Mi0xLTEx.html

http://www.studioinsign.ro/

nu cred ca esti interesata intradevar de o parere si stii de ce ? pentru ca nu spui decat jumatati de idei, ceea ce inseamna ca oricate pareri ai asculta, numai a ta va conta deoarce numai tu stii ce ai in cap. ca sa revin la ziua de ieri "vorbeste in tacere" :P 

Link spre comentariu
  • Oras:B

Ah... deci nu erau niste pretenții ci doar făceai o glumă... Interesantă schimbare de atitudine, dar eu nu sun oamenii pentru să le spun ceva interesant... ci doar vreau să mai aflu câte ceva despre vreo treabă. Ei îmi vorbesc mult, apoi eu mă prefac că vreau să vorbesc si eu mult, apoi ei mă opresc ca să continue vorba lor... si le mai pun două!-trei întrebări ici si colo. Si usor, usor... am aflat ce am vrut să-mi confirm.

Lasa-l, face glume pe seama lui, el le face, el le intelege! Inteleg sa platesc ... altceva pentru comoditate, siguranta, discretie. Nu inteleg pe cei care platesc sa fie verzi, sa nu fie banati indiferent cate abertii emit. Lasa-l sa se bucure, si-a rupt de la gura sa isi faca cont verde ca si inima lui

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

nu cred ca esti interesata intradevar de o parere si stii de ce ? pentru ca nu spui decat jumatati de idei, ceea ce inseamna ca oricate pareri ai asculta, numai a ta va conta deoarce numai tu stii ce ai in cap. ca sa revin la ziua de ieri "vorbeste in tacere" :P

Aoleu... mi-ai prins smecheria! Stiam eu că vei putea... Mersi, acum am sa trec la urmatoarea. Pup💋
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Lasa-l, face glume pe seama lui, el le face, el le intelege! Inteleg sa platest ... altceva pentru comoditate, siguranta, discretie. Nu inteleg pe cei care platesc sa fie verzi, sa nu fie banati indiferent cate abertii emit. Lasa-l sa se bucure, si-a rupt de la gura sa isi faca cont verde ca si inima lui

Eu înțeleg la perfecție ceea ce i se întâmplă... pentru ca am observat ca mai sunt si alții in situația lui. Bine ca nu-mi pun mintea... că m-am ofticat tare sa vad cum după trei ani de activitate pe forum, un om inteligent m-a făcut cu ou si cu oțet intr-o discuție privată. Am mai putut doar sa ma bucur de vederea unor capacități intelectuale deosebite... dar in acelasi timp nedesprinse de turmă. Nu este nobel, ci altcineva... căruia i-am urat in gand: "din turma te tragi acolo sa te întorci si sa uiți de mine".
Link spre comentariu

Eu înțeleg la perfecție ceea ce i se întâmplă... pentru ca am observat ca sunt mai sunt si alții in situația lui. Bine ca nu-mi pun mintea... că m-am ofticat tare sa vad cum după trei ani de activitate pe forum, un om inteligent m-a făcut cu ou si cu oțet intr-o discuție privată. Am mai putut doar sa ma bucur de vederea unor capacități intelectuale deosebite... dar in acelasi timp nedesprinse de turmă. Nu este nobel, ci altcineva... căruia i-am urat in gand: "din turma te tragi acolo sa te întorci si sa uiți de mine".

Hai sa iti spun ... idiotii, totdeanua se ascund sub numele unor personalitati. Daca

nobel ar fi adus macar cu terminatul nostru de pe forum, omenire ar fi fost cu multi ani in regres. De acee iti spun, lasa-l in pula calului de neterminat!

Link spre comentariu

Eu înțeleg la perfecție ceea ce i se întâmplă... pentru ca am observat ca mai sunt si alții in situația lui. Bine ca nu-mi pun mintea... că m-am ofticat tare sa vad cum după trei ani de activitate pe forum, un om inteligent m-a făcut cu ou si cu oțet intr-o discuție privată. Am mai putut doar sa ma bucur de vederea unor capacități intelectuale deosebite... dar in acelasi timp nedesprinse de turmă. Nu este nobel, ci altcineva... căruia i-am urat in gand: "din turma te tragi acolo sa te întorci si sa uiți de mine".

Ai gresit cand ai spus om.inteligent, hai am pretentii de la tine!

Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

Eu ma gandesc simplu doar atât... cum ai ajuns tu sa-mi adresezi aceasta cerere tocmai la acest subiect al topicului.

Apoi... mi-am zis sa o las pe alta data aceasta chestiune si mi-am zis sa iti dau ceva, ce ma orientam in aceste momente: https://fr.m.wikisource.org/wiki/Genevi%C3%A8ve_de_Brabant

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...