miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 2, 2017 Se numeste psihoza(lui IQ77 i se pune pata) . Zeci de postari zilnic, majoritatea cu insulte. Este doar un pacalici jalnic, prost si cu putza mica. "Talambuto" asta a cedeat psihic ieri injurand pe toata lumea , dar nici tu nu mai ai mult , la cum te prezinti Ti-ai gasit aliat de nadejde ,zic. Lasa-l in urma si FUGI Tin sa-ti reamintesc inca o data : nu ma indoiesc nici de "capacitatile" tale mentale , folosind aceleasi replici expirate imprumutate de la el si Anonna , pe care le vanturi in permanenta pe ici pe colo . Du-te la "bucatarie" si vantura faina , mai bine , ca esti praf de copt , nu alta. 11 15
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Martie 2, 2017 Postat Martie 2, 2017 "Talambuto" asta a cedeat psihic ieri injurand pe toata lumea , dar nici tu nu mai ai mult , la cum te prezinti Ti-ai gasit aliat de nadejde ,zic. Lasa-l in urma si FUGI Fugi.jpg Tin sa-ti reamintesc inca o data : nu ma indoiesc nici de "capacitatile" tale mentale , folosind aceleasi replici expirate imprumutate de la el si Anonna , pe care le vanturi in permanenta pe ici pe colo . Du-te la "bucatarie" si vantura faina , mai bine , ca esti praf de copt , nu alta. Freare ! Nu m-am aliat cu nimeni . Nu copiez nimic .. Cum ma prezint eu, spune-mi tu ?! Vede toata lumea cum esti, prostul e prost pentru toata lumea. Hai baga, ai de facut norma de postari zilnice in care doar te faci de ras pe aici. Bai, ai cateodata niste replici "geniale" , asta cu praful de copt fiind una dintre ele. 6 3
the thinker Reputație: 44 Postat Martie 2, 2017 Postat Martie 2, 2017 Helou Miky 77 , Daca tot ai campanie de daruit puncte pozitive , poate scapi ceva si pe la mine.Inca sint pe minus dupa rautatile tripletei verzi , demolatorul , soyey si another hoe.Multumesc multNu esti singurul. Dar pe acest forum reputatia negativa dobandita din cauza unei primate unicelulare si a clonelor sale are mai multa valoare decat banii aruncati de fraieri ca sa devina verzi, tocmai pentru a da minusuri. Jokes on them )
the thinker Reputație: 44 Postat Martie 2, 2017 Postat Martie 2, 2017 crezi ca asta este scopul nostru pe aici?lasati copiii sa faca ce vor Nu insulta termenul "copiii" ) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 2, 2017 Postat Martie 2, 2017 Da , tot ce se poate.Dar another hoe , un proxenet refuzat la export a depasit orice limita si s-a luat badaraneste de familie.Dupa ce ca sint redusi si inculti sint si agresivi.Dar nu tin suparare , ce imi doresc ei mie sa se intoarca asupra lor de 10 ( zece ) ori. 3 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 2, 2017 Freare ! Nu m-am aliat cu nimeni . Nu copiez nimic .. Cum ma prezint eu, spune-mi tu ?! Observ . Esti apa chioara ,doar zeama lunga sa-ti ajunga , care "se vantura" pe aici precum babutele acelea cu ceasca de cafea . Ai "ingropat" un troll prost si ai dat nastere altuia la fel de ingramadit . Destul de simplist ptr. o "femeie" cu pretentii 11 15
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 2, 2017 hai ca a inceput cu negativele IQ77 imi place cand se fixeaza pe cate cineva care nu e de acord cu el si ii da negative ) 2 3
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 2, 2017 bueyyy sa nu-i luati jucaria lu michiduta!!!! 2 3
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 2, 2017 hai ca a inceput cu negativele IQ77 imi place cand se fixeaza pe cate cineva care nu e de acord cu el si ii da negative ) educ-o mamaie si pe "asta" mica "sa discute" , ca de aceea ii dau cu minus , doar cand jigneste am uitat ca nici tu nu stii PSu: ia spune , te-ai kkt de dimineata sau ai ramas constipata de ieri
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Martie 2, 2017 Postat Martie 2, 2017 Observ . Esti apa chioara ,doar zeama lunga sa-ti ajunga , care "se vantura" pe aici precum babutele acelea cu ceasca de cafea . Ai "ingropat" un troll prost si ai dat nastere altuia la fel de ingramadit . Destul de simplist ptr. o "femeie" cu pretentii Excelenta descrierea! Astept cartea - sa o citesc! Material pentru clasele din ciclul primar " Cum sa folosim eficent un limbaj de lemn,respectiv 1000 de cuvinte din vocabularul limbii romane."Stai jos, nota patru ! 6 2
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Martie 2, 2017 Postat Martie 2, 2017 bueyyy sa nu-i luati jucaria lu michiduta!!!! Auzi, nu crezi ca michiduta rimeaza cu fara putza ? 5 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2017 Auzi, nu crezi ca michiduta rimeaza cu fara putza ? Auzi, tu ești trav sau chiar femeie? 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 2, 2017 Auzi, nu crezi ca michiduta rimeaza cu fara putza ? am spus bine ca s-au adunat "babutele" searbade la o cafea vezi ca de la mamaie mai ai cate ceva de invatat , nu degeaba ii copiezi replicile
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 2, 2017 educ-o mamaie si pe "asta" mica "sa discute" , ca de aceea ii dau cu minus , doar cand jigneste am uitat ca nici tu nu stii PSu: ia spune , te-ai kkt de dimineata sau ai ramas constipata de ieri te simti jignit???? de ce intrebi de scaunele mele zilnice? vrei sa te folosesc pe post de toaleta? 2 2
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Martie 2, 2017 Postat Martie 2, 2017 Auzi, tu ești trav sau chiar femeie? Sunt femeie si tu virtual o sa ramai fara chestie , ca asa ai zis ca o tai si trimiti Annonei daca eu sunt femeie. 5 2
user_x Reputație: -434 Postat Martie 2, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Postat Martie 2, 2017 The problem with the world is that not everyone has a brain, but everyone does have a tongue. Or a keyboard, for that matter.
raffaello Reputație: -6838 Postat Martie 2, 2017 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 2, 2017 Sunt femeie si tu virtual o sa ramai fara chestie , ca asa ai zis ca o tai si trimiti Annonei daca eu sunt femeie. Dar esti o femeie foarte miloasa din moment ce nu te intalnesti cu Oly. 3 4
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2017 Sunt femeie si tu virtual o sa ramai fara chestie , ca asa ai zis ca o tai si trimiti Annonei daca eu sunt femeie. Știu foarte clar ce am zis dar încă nu am văzut filmulețul despre care am vorbit. Deci...?? 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 2, 2017 te simti jignit???? de ce intrebi de scaunele mele zilnice? vrei sa te folosesc pe post de toaleta? venite din partea ta , nicidecum.eram doar ingrijorat sa nu stationezi balonata pe aici si sa-ti deversezi replicile pline de "har"
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 2, 2017 venite din partea ta , nicidecum.eram doar ingrijorat sa nu stationezi balonata pe aici si sa-ti deversezi replicile pline de "har" ti-e teama ca te spulbera flatulatia mea? am auzit ca nu e cazul, esti "bine" ancorat contra vantului
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 2, 2017 The problem with the world is that not everyone has a brain, but everyone does have a tongue. Or a keyboard, for that matter. the problem it's the few people make the brain work this it's the real problem!
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 2, 2017 Auzi, nu crezi ca michiduta rimeaza cu fara putza ? ai impresia ca tip degeaba pe aici aproape zilnic ? si cam d'aia bate campii pe aici ca el NU ma vrea pe mine ... el STIE ca eu am nevoie de pula nu de jucarie
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 2, 2017 am spus bine ca s-au adunat "babutele" searbade la o cafea vezi ca de la mamaie mai ai cate ceva de invatat , nu degeaba ii copiezi replicile stiam eu ca ma iubesti in secret dar nici chiar asa, dai tot pe gusa!!! nu mai rezisti?
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 2, 2017 ti-e teama ca te spulbera flatulatia mea? am auzit ca nu e cazul, esti "bine" ancorat contra vantului azi te taie basinile ? I better get along......tea dancing, no other 11 15
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 2, 2017 Sunt femeie si tu virtual o sa ramai fara chestie , ca asa ai zis ca o tai si trimiti Annonei daca eu sunt femeie. ( jur ca nu am primit niciun colet dar imediat ce primesc coletul, il arat public
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum