Sari la conținut

Cine e userul the boy named crow

dodo01

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Se numeste psihoza(lui IQ77 i se pune pata) .

Zeci de postari zilnic, majoritatea cu insulte. Este doar un pacalici jalnic, prost si cu putza mica. 

"Talambuto"  asta  a cedeat psihic ieri   injurand pe toata lumea , dar nici tu nu mai ai mult , la cum te prezinti :laugh2

Ti-ai gasit aliat de nadejde ,zic.  Lasa-l in urma si FUGI 

post-194745-0-49425800-1488440320_thumb.jpg

Tin sa-ti reamintesc inca o data  : nu ma indoiesc nici de "capacitatile" tale mentale , folosind aceleasi replici expirate imprumutate de la el  si Anonna , pe care le vanturi  in permanenta pe ici pe colo . Du-te la "bucatarie"  si vantura faina , mai bine , ca esti praf  de copt , nu alta.

• Like 11
  • Minus 15
Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

"Talambuto"  asta  a cedeat psihic ieri   injurand pe toata lumea , dar nici tu nu mai ai mult , la cum te prezinti :laugh2

Ti-ai gasit aliat de nadejde ,zic.  Lasa-l in urma si FUGI 

attachicon.gifFugi.jpg

Tin sa-ti reamintesc inca o data  : nu ma indoiesc nici de "capacitatile" tale mentale , folosind aceleasi replici expirate imprumutate de la el  si Anonna , pe care le vanturi  in permanenta pe ici pe colo . Du-te la "bucatarie"  si vantura faina , mai bine , ca esti praf  de copt , nu alta.

Freare ! Nu m-am aliat cu nimeni . Nu copiez nimic .. Cum ma prezint eu, spune-mi tu ?! Vede toata lumea cum esti, prostul e prost  pentru toata lumea. Hai baga, ai de facut norma de postari zilnice in care doar te faci de ras pe aici. Bai, ai cateodata niste replici "geniale" , asta cu praful de copt fiind una dintre ele.  

• Like 6
  • Minus 3
Postat

Helou Miky 77 ,

Daca tot ai campanie de daruit puncte pozitive , poate scapi ceva si pe la mine.

Inca sint pe minus dupa rautatile tripletei verzi , demolatorul , soyey si another hoe.

Multumesc mult

Nu esti singurul. Dar pe acest forum reputatia negativa dobandita din cauza unei primate unicelulare si a clonelor sale are mai multa valoare decat banii aruncati de fraieri ca sa devina verzi, tocmai pentru a da minusuri. Jokes on them :))

Vizitator
Postat

Da , tot ce se poate.

Dar another hoe , un proxenet refuzat la export a depasit orice limita si s-a luat badaraneste de familie.

Dupa ce ca sint redusi si inculti sint si agresivi.

Dar nu tin suparare , ce imi doresc ei mie sa se intoarca asupra lor de 10 ( zece ) ori.

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Freare ! Nu m-am aliat cu nimeni . Nu copiez nimic .. Cum ma prezint eu, spune-mi tu ?!

Observ . Esti apa chioara ,doar zeama lunga sa-ti ajunga   , care "se vantura"  pe aici precum babutele acelea cu ceasca de cafea .

Ai "ingropat" un troll  prost si ai dat nastere altuia la fel de ingramadit . Destul de simplist  ptr. o "femeie" cu pretentii

• Like 11
  • Minus 15
Postat

hai ca a inceput cu negativele IQ77 =))

imi place cand se fixeaza pe cate cineva care nu e de acord cu el si ii da negative =))

educ-o mamaie si pe "asta"  mica  "sa  discute"  , ca de aceea ii dau cu minus , doar cand jigneste 

am uitat ca nici tu nu stii  :laugh2

PSu: ia spune , te-ai kkt de dimineata sau ai ramas constipata de ieri

Vizitator ana paraschiv
Postat

Observ . Esti apa chioara ,doar zeama lunga sa-ti ajunga   , care "se vantura"  pe aici precum babutele acelea cu ceasca de cafea .

Ai "ingropat" un troll  prost si ai dat nastere altuia la fel de ingramadit . Destul de simplist  ptr. o "femeie" cu pretentii

Excelenta descrierea! Astept cartea - sa o citesc! Material  pentru clasele din ciclul primar " Cum sa folosim eficent un limbaj de lemn,respectiv 1000 de cuvinte din vocabularul limbii romane."

Stai jos, nota patru ! 

• Like 6
  • Minus 2
Vizitator ana paraschiv
Postat

bueyyy sa nu-i luati jucaria lu michiduta!!!!

Auzi, nu crezi ca michiduta rimeaza cu fara putza ? 

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Auzi, tu ești trav sau chiar femeie?

• Like 2
Postat

am spus bine ca s-au adunat  "babutele"   searbade la o cafea  

vezi ca de la mamaie mai ai cate ceva de invatat  , nu degeaba ii copiezi replicile :)

Postat

educ-o mamaie si pe "asta"  mica  "sa  discute"  , ca de aceea ii dau cu minus , doar cand jigneste 

am uitat ca nici tu nu stii  :laugh2

PSu: ia spune , te-ai kkt de dimineata sau ai ramas constipata de ieri

=)) te simti jignit????  =)) 

de ce intrebi de scaunele mele zilnice? vrei sa te folosesc pe post de toaleta? =)) 

• Like 2
  • Minus 2
Vizitator ana paraschiv
Postat

Auzi, tu ești trav sau chiar femeie?

Sunt femeie si tu virtual o sa ramai fara chestie , ca asa ai zis ca o tai si trimiti Annonei daca eu sunt femeie. 

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat

The problem with the world is that not everyone has a brain, but everyone does have a tongue. Or a keyboard, for that matter.

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Sunt femeie si tu virtual o sa ramai fara chestie , ca asa ai zis ca o tai si trimiti Annonei daca eu sunt femeie. 

Dar esti o femeie foarte miloasa din moment ce nu te intalnesti cu Oly. :)

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Știu foarte clar ce am zis dar încă nu am văzut filmulețul despre care am vorbit. Deci...??

• Like 2
Postat

=)) te simti jignit????   =))

de ce intrebi de scaunele mele zilnice? vrei sa te folosesc pe post de toaleta? =))

venite din partea ta , nicidecum.

eram doar ingrijorat sa nu stationezi balonata pe aici  si sa-ti deversezi replicile pline de "har" :)

Postat

venite din partea ta , nicidecum.

eram doar ingrijorat sa nu stationezi balonata pe aici  si sa-ti deversezi replicile pline de "har" :)

ti-e teama ca te spulbera flatulatia mea? =)) am auzit ca nu e cazul, esti "bine" ancorat contra vantului =)) 

Postat

am spus bine ca s-au adunat  "babutele"   searbade la o cafea  

vezi ca de la mamaie mai ai cate ceva de invatat  , nu degeaba ii copiezi replicile :)

stiam eu ca ma iubesti in secret dar nici chiar asa, dai tot pe gusa!!! nu mai rezisti? =)) 

Postat

ti-e teama ca te spulbera flatulatia mea? =)) am auzit ca nu e cazul, esti "bine" ancorat contra vantului =))

azi te taie basinile ?

I better get along......tea dancing, no other  :laugh2

• Like 11
  • Minus 15

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...