Sari la conținut

Cine e userul the boy named crow

dodo01

Postări Recomandate

• Oras:Peste tot
Postat

Intru si eu in grupul celor afectati de acest individ :))) Aproximativ 450 de puncte negative am primit.

• Like 5
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

si cam d'aia bate campii pe aici ca el NU ma vrea pe mine ... el STIE ca eu am nevoie de pula nu de jucarie =))

parca banii erau prima prioritate ...de gauri stiu deja , cand sunt dilatate peste masura orice pula pare mica :)

stiam eu ca ma iubesti in secret dar nici chiar asa, dai tot pe gusa!!! nu mai rezisti? =))

doar ptr. un prost e de neobservat diferenta de valoare  mentala , chiar daca fizica a cam apus  :rax2

Postat

parca banii erau prima prioritate ...de gauri stiu deja , cand sunt dilatate peste masura orice pula pare mica :)

doar ptr. un prost e de neobservat diferenta de valoare  mentala , chiar daca fizica a cam apus  :rax2

Raman banii ca prioritate, nu putem trai lefteri iar fizic, nu ma plang dau clasa multor pustoaice :D.... invidiosule!

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

the problem it's the few people make the brain work :D

this it's the real problem!

Oooo știi și limbi, bravo!

• Like 1
Postat

Intru si eu in grupul celor afectati de acest individ :))) Aproximativ 450 de puncte negative am primit.

si de ce te vaiti  ? :)

azi si-a consumat resursele cu mine ...in rest ce  plm face , ca nu scoate "un sunet"  ......iar se plictiseste ca i-a ramas "jucaria" fara baterii  in asteptarea zilei de maine .

PS: de fapt scoate "sunete"   de pe celalalt cont ....mai tarziu  :)

• Like 11
  • Minus 15
Postat

Mie muistul mi-a dat acum 2 zile peste 700 de puncte negative in 2 ore. Mă cac pe el și ]n ce-o mânca el tot anul. ;)

• Like 1
Postat

Oooo știi și limbi, bravo!

Le avea la "dospit" 

• Like 11
  • Minus 15
Postat

marsh mah!

in genuchi vierme! ti-am dat eu voie sa te ridici ?

Fă mumia dracu m-am pișat  pe tine, relicvă medievală ce ești. Huoooooooooooooooooo

Postat

Le avea la "dospit" 

Mi-e milă de ea. E aiurea să râdem de oamenii bătrâni și senili.

• Like 1
Postat

Mă cac pe el și ]n ce-o mânca el tot anul. ;)

Cand "treci" pe la el iti imprumut si curul meu  :)

Postat

E "fata" buna , doar ca o ia razna uneori.

Postat

Cand "treci" pe la el iti imprumut si curul meu  :)

Da-l in sloboz de travestit opărit. =))

M-a blocat să-i trimit mesaje dar oricum știu că citește ce scriu așa ca îi transmit pe această cale: Băiatul Pizdii Mă-tii îți dau la muie și mă piș pe fața ta buboasă, ORICINE ai fi!

• Like 1
Postat

Ce vrei...la 80 si ceva de ani vom fi si noi la fel.

• Like 1
Postat

Fă mumia dracu m-am pișat  pe tine, relicvă medievală ce ești. Huoooooooooooooooooo

iar ai ridicat capul din pamant???? cine ti-a permis? 

marsh la locul tau, javra!

cred ca mai degraba ti-e mila de tine, nu vei atinge varsta senectutii ! ce zic sa ajungi, te paste curand un hop in viata, pazeste-ti spatele si beleste ochii la drum !

nu esti deloc consecvent =)) 

Ce vrei...la 80 si ceva de ani vom fi si noi la fel.

inca o data iti spun, tu nu vei atinge nici 45ani

=)) 

Postat

nu esti deloc consecvent =)) 

de parca tu esti...no poftim replica de "doamna"  :laugh2

banuiam ca esti gaozar!!!! de ce nu mi-ai zis? te rezolvam eu !!! =)) 

cum sa-ti fac concurenta !  :rax2

PSu: tu ai spurcat-o si p'aia "mica" la prostii  :)

Postat

azi si-a consumat resursele cu mine ...in rest ce  plm face , ca nu scoate "un sunet"  ......iar se plictiseste ca i-a ramas "jucaria" fara baterii  in asteptarea zilei de maine .

Mie muistul mi-a dat acum 2 zile peste 700 de puncte negative in 2 ore. Mă cac pe el și ]n ce-o mânca el tot anul. ;)

un idiot. la fel ca si another hoe si clonele lui.

• Like 5
Postat

Iti dai seama cat timp pierde bulangiul ca sa dea puncte negative? La mine pierde in jur de 2 ore. Mai pune inca vreo 2-3 ore si la altii si vezi cam cate ore din viata pierde zilnic ca sa dea niste negative care oricum sunt egale cu zero.

Realizezi ce homosexual lărgit este dacă face asta zilnic?

• Like 3
Postat

de parca tu esti...no poftim replica de "doamna"  :laugh2

cum sa-ti fac concurenta !  :rax2

PSu: tu ai spurcat-o si p'aia "mica" la prostii  :)

eu sunt si constanta si consecventa ... sunt conservatoare deci poti observa usor acest lucru. Nu ma dezmint si nici nu-mi schimb opiniile asa usor. Pe cand tu, se vede clar pupincuristul de tine ca trage cum bate vantul =)) 

Postat

iar ai ridicat capul din pamant???? cine ti-a permis? 

marsh la locul tau, javra!

cred ca mai degraba ti-e mila de tine, nu vei atinge varsta senectutii ! ce zic sa ajungi, te paste curand un hop in viata, pazeste-ti spatele si beleste ochii la drum !

Bă da proastă ești. Azi ai halucinații că ești dominatoare? Ce boală nenorocită e Alzheimer asta. Te face din om neom. :cry2

• Like 2
Postat

eu sunt si constanta si consecventa ... sunt conservatoare deci poti observa usor acest lucru. Nu ma dezmint si nici nu-mi schimb opiniile asa usor. Pe cand tu, se vede clar pupincuristul de tine ca trage cum bate vantul =))

Esti flausata , bre , nu consecventa  . De fapt consecventa ta  tinde spre  mediocritate 

Adica cum plm izbucnise zvapaiatul acela de @nu mai spune (inclusiv cu justlove  aseara , ca abia acum am vazut) si injura pe toata lumea  si tu ii tineai isonul  si-i aprobai faptele  :slap2

Curata mitocanie  . Dar stiu deja , te atrage  badarania grosolana a unora lipsiti de orice educatie . :no2

Asta incercam sa-ti explic si mai demult  ca nu ai un comportament prea OK. Chiar atat sa te fi chinuit viata in decursul timpului , incat sa vezi orice actiune si vorba negativa ca pe una pozitiva  ?

Ma exclud pe mine ca ma doare in pula de ce zici , dar ti-am spus-o ca o opinie generala , privita per ansamblu .

• Like 14
  • Minus 15
Vizitator ana paraschiv
Reputație: 0
Postat

Esti flausata , bre , nu consecventa  . De fapt consecventa ta  tinde spre  mediocritate 

Adica cum plm izbucnise zvapaiatul acela de @nu mai spune (inclusiv cu justlove  aseara , ca abia acum am vazut) si injura pe toata lumea  si tu ii tineai isonul  si-i aprobai faptele  :slap2

Curata mitocanie  . Dar stiu deja , te atrage  badarania grosolana a unora lipsiti de orice educatie . :no2

Asta incercam sa-ti explic si mai demult  ca nu ai un comportament prea OK. Chiar atat sa te fi chinuit viata in decursul timpului , incat sa vezi orice actiune si vorba negativa ca pe una pozitiva  ?

Ma exclud pe mine ca ma doare in pula de ce zici , dar ti-am spus-o ca o opinie generala , privita per ansamblu .

Opinia generala, opa ! Pai nu te doare ! E mica-mica- micuta  !  

• Like 6
  • Minus 2

Postat

A aparut si invatacelul .

Daca am zis sa stai la "bucatarie" , apai nu te misca de acolo .

Curata barbarie , Anonna cu "pruncul" in brate . "Fetita" nu stie nici macar sa scapere "chipritul" .  

Las-o mamaie , ca nu stie nici sa care tava de cafea si se sperie de "ti-o pune pe piept" . :laugh2

• Like 12
  • Minus 15

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...