albacher Reputație: 1743 Postat Martie 2, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Martie 2, 2017 Intru si eu in grupul celor afectati de acest individ )) Aproximativ 450 de puncte negative am primit. 5
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 2, 2017 si cam d'aia bate campii pe aici ca el NU ma vrea pe mine ... el STIE ca eu am nevoie de pula nu de jucarie parca banii erau prima prioritate ...de gauri stiu deja , cand sunt dilatate peste masura orice pula pare mica stiam eu ca ma iubesti in secret dar nici chiar asa, dai tot pe gusa!!! nu mai rezisti? doar ptr. un prost e de neobservat diferenta de valoare mentala , chiar daca fizica a cam apus
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 2, 2017 parca banii erau prima prioritate ...de gauri stiu deja , cand sunt dilatate peste masura orice pula pare mica doar ptr. un prost e de neobservat diferenta de valoare mentala , chiar daca fizica a cam apus Raman banii ca prioritate, nu putem trai lefteri iar fizic, nu ma plang dau clasa multor pustoaice .... invidiosule! 2 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2017 the problem it's the few people make the brain work this it's the real problem! Oooo știi și limbi, bravo! 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 2, 2017 Intru si eu in grupul celor afectati de acest individ )) Aproximativ 450 de puncte negative am primit.si de ce te vaiti ? azi si-a consumat resursele cu mine ...in rest ce plm face , ca nu scoate "un sunet" ......iar se plictiseste ca i-a ramas "jucaria" fara baterii in asteptarea zilei de maine . PS: de fapt scoate "sunete" de pe celalalt cont ....mai tarziu 11 15
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 2, 2017 Oooo știi și limbi, bravo! marsh mah! in genuchi vierme! ti-am dat eu voie sa te ridici ?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2017 Intru si eu in grupul celor afectati de acest individ )) Aproximativ 450 de puncte negative am primit. Mie muistul mi-a dat acum 2 zile peste 700 de puncte negative in 2 ore. Mă cac pe el și ]n ce-o mânca el tot anul. 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 2, 2017 Oooo știi și limbi, bravo!Le avea la "dospit" 11 15
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2017 marsh mah! in genuchi vierme! ti-am dat eu voie sa te ridici ? Fă mumia dracu m-am pișat pe tine, relicvă medievală ce ești. Huoooooooooooooooooo
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2017 Le avea la "dospit" Mi-e milă de ea. E aiurea să râdem de oamenii bătrâni și senili. 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 2, 2017 Mă cac pe el și ]n ce-o mânca el tot anul. Cand "treci" pe la el iti imprumut si curul meu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 2, 2017 Mi-e milă de ea. E aiurea să râdem de oamenii bătrâni și senili. E "fata" buna , doar ca o ia razna uneori.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2017 Cand "treci" pe la el iti imprumut si curul meu Da-l in sloboz de travestit opărit. M-a blocat să-i trimit mesaje dar oricum știu că citește ce scriu așa ca îi transmit pe această cale: Băiatul Pizdii Mă-tii îți dau la muie și mă piș pe fața ta buboasă, ORICINE ai fi! 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2017 E "fata" buna , doar ca o ia razna uneori. Ce vrei...la 80 si ceva de ani vom fi si noi la fel. 1
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 2, 2017 Fă mumia dracu m-am pișat pe tine, relicvă medievală ce ești. Huooooooooooooooooooiar ai ridicat capul din pamant???? cine ti-a permis? marsh la locul tau, javra! Mi-e milă de ea. E aiurea să râdem de oamenii bătrâni și senili. cred ca mai degraba ti-e mila de tine, nu vei atinge varsta senectutii ! ce zic sa ajungi, te paste curand un hop in viata, pazeste-ti spatele si beleste ochii la drum ! E "fata" buna , doar ca o ia razna uneori. nu esti deloc consecvent Ce vrei...la 80 si ceva de ani vom fi si noi la fel. inca o data iti spun, tu nu vei atinge nici 45ani
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 2, 2017 Cand "treci" pe la el iti imprumut si curul meu banuiam ca esti gaozar!!!! de ce nu mi-ai zis? te rezolvam eu !!!
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 2, 2017 nu esti deloc consecvent de parca tu esti...no poftim replica de "doamna" banuiam ca esti gaozar!!!! de ce nu mi-ai zis? te rezolvam eu !!! cum sa-ti fac concurenta ! PSu: tu ai spurcat-o si p'aia "mica" la prostii
albacher Reputație: 1743 Postat Martie 2, 2017 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat Martie 2, 2017 si de ce te vaiti ? azi si-a consumat resursele cu mine ...in rest ce plm face , ca nu scoate "un sunet" ......iar se plictiseste ca i-a ramas "jucaria" fara baterii in asteptarea zilei de maine . PS: de fapt scoate "sunete" de pe celalalt cont ....mai tarziu Mie muistul mi-a dat acum 2 zile peste 700 de puncte negative in 2 ore. Mă cac pe el și ]n ce-o mânca el tot anul. un idiot. la fel ca si another hoe si clonele lui. 5
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2017 si de ce te vaiti ? azi si-a consumat resursele cu mine ...in rest ce plm face , ca nu scoate "un sunet" ......iar se plictiseste ca i-a ramas "jucaria" fara baterii in asteptarea zilei de maine . PS: de fapt scoate "sunete" de pe celalalt cont ....mai tarziu Iti dai seama cat timp pierde bulangiul ca sa dea puncte negative? La mine pierde in jur de 2 ore. Mai pune inca vreo 2-3 ore si la altii si vezi cam cate ore din viata pierde zilnic ca sa dea niste negative care oricum sunt egale cu zero. Realizezi ce homosexual lărgit este dacă face asta zilnic? 3
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 2, 2017 de parca tu esti...no poftim replica de "doamna" cum sa-ti fac concurenta ! PSu: tu ai spurcat-o si p'aia "mica" la prostii eu sunt si constanta si consecventa ... sunt conservatoare deci poti observa usor acest lucru. Nu ma dezmint si nici nu-mi schimb opiniile asa usor. Pe cand tu, se vede clar pupincuristul de tine ca trage cum bate vantul
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Martie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2017 iar ai ridicat capul din pamant???? cine ti-a permis? marsh la locul tau, javra! cred ca mai degraba ti-e mila de tine, nu vei atinge varsta senectutii ! ce zic sa ajungi, te paste curand un hop in viata, pazeste-ti spatele si beleste ochii la drum ! Bă da proastă ești. Azi ai halucinații că ești dominatoare? Ce boală nenorocită e Alzheimer asta. Te face din om neom. 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 2, 2017 eu sunt si constanta si consecventa ... sunt conservatoare deci poti observa usor acest lucru. Nu ma dezmint si nici nu-mi schimb opiniile asa usor. Pe cand tu, se vede clar pupincuristul de tine ca trage cum bate vantul Esti flausata , bre , nu consecventa . De fapt consecventa ta tinde spre mediocritate Adica cum plm izbucnise zvapaiatul acela de @nu mai spune (inclusiv cu justlove aseara , ca abia acum am vazut) si injura pe toata lumea si tu ii tineai isonul si-i aprobai faptele Curata mitocanie . Dar stiu deja , te atrage badarania grosolana a unora lipsiti de orice educatie . Asta incercam sa-ti explic si mai demult ca nu ai un comportament prea OK. Chiar atat sa te fi chinuit viata in decursul timpului , incat sa vezi orice actiune si vorba negativa ca pe una pozitiva ? Ma exclud pe mine ca ma doare in pula de ce zici , dar ti-am spus-o ca o opinie generala , privita per ansamblu . 14 15
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Martie 2, 2017 Postat Martie 2, 2017 Esti flausata , bre , nu consecventa . De fapt consecventa ta tinde spre mediocritate Adica cum plm izbucnise zvapaiatul acela de @nu mai spune (inclusiv cu justlove aseara , ca abia acum am vazut) si injura pe toata lumea si tu ii tineai isonul si-i aprobai faptele Curata mitocanie . Dar stiu deja , te atrage badarania grosolana a unora lipsiti de orice educatie . Asta incercam sa-ti explic si mai demult ca nu ai un comportament prea OK. Chiar atat sa te fi chinuit viata in decursul timpului , incat sa vezi orice actiune si vorba negativa ca pe una pozitiva ? Ma exclud pe mine ca ma doare in pula de ce zici , dar ti-am spus-o ca o opinie generala , privita per ansamblu . Opinia generala, opa ! Pai nu te doare ! E mica-mica- micuta ! 6 2
anonna Reputație: 1930 Postat Martie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Martie 2, 2017 Esti flausata , bre , nu consecventa . De fapt consecventa ta tinde spre mediocritate sunt sunt sunt ... mai poti spune o data ) am sters restul ca ma doare in pula de ce ai scris (bine ca nu am altfel era de jale)
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 2, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 2, 2017 A aparut si invatacelul .Daca am zis sa stai la "bucatarie" , apai nu te misca de acolo . Curata barbarie , Anonna cu "pruncul" in brate . "Fetita" nu stie nici macar sa scapere "chipritul" . Las-o mamaie , ca nu stie nici sa care tava de cafea si se sperie de "ti-o pune pe piept" . 12 15
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum