molson13 Reputație: 18 Postat Februarie 10, 2017 Oras:cluj Oras:cluj Postat Februarie 10, 2017 Seara buna! Oare in Cluj exista ceva club sau grup care practica swinger???
pangram Reputație: 23 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Alba Oras:Alba Postat Februarie 13, 2017 Seara buna! Oare in Cluj exista ceva club sau grup care practica swinger??? kristalswingerclub.ro
molson13 Reputație: 18 Postat Februarie 17, 2017 Oras:cluj Oras:cluj Autor Postat Februarie 17, 2017 M-am uitat putin pe pagina, de afara nu pare nustiu cee....tu ai participat la vreo petrecere de-a lor?
pangram Reputație: 23 Postat Februarie 20, 2017 Oras:Alba Oras:Alba Postat Februarie 20, 2017 M-am uitat putin pe pagina, de afara nu pare nustiu cee....tu ai participat la vreo petrecere de-a lor? da, am participat la cateva petreceri, atat la Cluj cat si in zona Brasov.daca te intereseaza subiectul swing (nu prostitutie) si ai o sotie/partenera open mind, scrie-mi in privat pe mail:[email protected].
obsidian Reputație: 1866 Postat Februarie 24, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Februarie 24, 2017 Weekendul trecut am fost la o petrecere privata cu 12 cupluri de swingeri, in Brasov. Am postat un anunt pe sentimente.ro, in septembrie 2016 prin care solicitam sa cunosc o doamna plus 30 pentru o petrecere swing, in zona Brasov sau Cluj. Desi fiind din Bucuresti, am ales varianta Brasov/Cluj pentru seriozitatea oamenilor de acolo pe de o parte, si pentru numarul mai mare de petreceri swing din aceste zone. Asteptarile nu mi au fost inselate. Am primit pe email vreo 15 raspunsuri, din care mi am facut un short list cu 3 dintre doamne, din Brasov, fiind mai aproape de Bucuresti, resedinta mea. Dupa vreo luna de discutii telefonice/whatsapp/skype am ramas in short list cu doua dintre ele...Angela si Victoria. Am fost foarte deschis in discutiile cu ele, neascunzindu le ca le am ales pe ele din lista selectata. Avind increderea lor castigata, am hotarit sa ne vedem pe la mijlocul lui Decembrie, in Brasov, pentru a ne cunoaste mai bine. Mi am aranjat o deplasare de serviciu in Brasov care sa includa si ziua de sambata, si iata ma intro seara de Vineri, la restaurant cu cele doua. Angela, o femeie planturoasa de 37 ani, blonda, tunsa scurt, 1,65/58, sani 2, ochi albastri si Victoria, o femeie slim de 42 ani, roscata cu ochi negri, 1,70/50, sani 4. Am depasit rapid emotiile inerente, noaptea terminindu se intru un threesome fantastic la Angela acasa. Compatibilitate maxima intre noi trei. Dimineata, la cafea, Angela ne a spus ca face parte dintr un grup privat de swingeri, si daca vrem, poate incerca sa ne introduca si pe noi. Am acceptat amandoi, bineinteles, si am stabilit ca Angela sa ne anunte din timp ziua si ora petrecerii. Si a venit momentul mult asteptat, simbata trecuta. Intre timp, am mai fost la Brasov de citeva ori pentru a o vizita pe Angela, cu ea chimia fiind mai puternica. Petrecerea a avut loc intr un club de noapte inchiriat de maestrul de ceremonii al grupului. Au fost 12 cupluri, 9 din Romania, si cate unul din Franta, Croatia si Republica Moldova. Am platit 500 lei, taxa folosita pentru inchirierea clubului. Unul din cupluri a sarbatorit 10 ani de casnicie si au facut cinste cu bauturile...whisky, vodca, campari, gin, sampanie. Am mai cheltuit ceva bani doar pentru niste beri, pentru hidratare. Petrecerea a inceput la 22,00 si pina la 00,00 am socializat. Angela fiind o cunostinta mai veche a grupului, ne a prezentat celorlalti, care ne au acceptat rapid printre ei, in principal datorita increderii in Angela. Si a inceput nebunia dupa 00,00. De fapt orgia. Pentru ca ce s a intamplat pina la 7 dimineata nu a fost ceva normal. Cel putin pentru normalitatea mea. Faza cea mai tare a fost cu moldoveanca din Chisinau, in jacuzzi, fututa de 5 barbati, in pizda, cur si gura, iar ceilalti doi primind o laba. Eu o futeam in gura.... A fost prima mea participare la o petrecere swing si sper ca nu si ultima. Cel putin asa mi a promis Angela. 6
haroun Reputație: -440 Postat Februarie 28, 2017 Postat Februarie 28, 2017 Ai platit doar tu 500 de lei sau fiecare participant?
remusika Reputație: 109 Postat Februarie 28, 2017 Postat Februarie 28, 2017 Fiecare participant a platit,un club nu se inchiriaza doar cu 500 lei
haroun Reputație: -440 Postat Martie 1, 2017 Postat Martie 1, 2017 Dar nici cu peste 12 mii. (12 cupluri+cativa single.)
golfu Reputație: 41 Postat August 16, 2019 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat August 16, 2019 Salut...exista inca acele Angela si Victoria? Si acele petreceri? Cum.as putea da.de ele.Mersi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum