Sari la conținut

Amira Oradea 0752917513

Postări Recomandate

• Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Fratilor , dupa o vizita la Amira azi , confirm recenzile colecilor.  ;)

...

Recenzia  scriu in  weekend  . :D

:P 

• Like 9
Postat

Doamne.......

In loc sa o vizitati si sa va bucurati de ce a venit pe la voi, stati sa va certati aiurea.......ma faceti sa -mi schimb parerea despre banateni/ ardeleni !

Fata este o ,,bijuterie,, ........ din pacate nu am reusit sa ajung la ea < im vine sa - mi dau cu tesla in ...(dar am drum la Oradea si o stau 3 zile - asa ca draga Amira sa iti faci tinp si pt mine! )> insa mi-a aratat-o un prieten care o vizitase.......si am vazut-o........

Postat

Doamne.......

In loc sa o vizitati si sa va bucurati de ce a venit pe la voi, stati sa va certati aiurea.......ma faceti sa -mi schimb parerea despre banateni/ ardeleni !

Fata este o ,,bijuterie,, ........ din pacate nu am reusit sa ajung la ea < im vine sa - mi dau cu tesla in ...(dar am drum la Oradea si o stau 3 zile - asa ca draga Amira sa iti faci tinp si pt mine! )> insa mi-a aratat-o un prieten care o vizitase.......si am vazut-o........

unde stii ca e o bijuterie daca nu Ai fost la ea.poate Ai simtit telepatic.la pomul laudat Sa mergi niciodata
Postat

Bună băieți.Pentru început vreau să vă spun că mă bucur că sunt în orașul vostru, fiindcă am întâlnit oameni ok și cu bun simț.Uscături există peste tot și eu consider că aceștia sunt excepția care întăresc regula. Am remarcat că la marea majoritatea dintre voi vă place mult să socializați, atât înainte cât și după întâlnirea intimă propiu-zisă. Și mie îmi place acest lucru, dar timpul este inamicul tuturor și este important atât pentru mine cât și pentru voi. Nu am dat pe nimeni afară fiindcă a depășit timpul alocat plății​ efectuate, dar nu mi se pare corect ca să plătești pentru o oră și să stai 1h/30min sau chiar 2 ore. 10-15 minute în plus înțeleg dar nu îmi place când se profită de bunul simț. Astfel pentru a evita situațiile neplăcute am hotărât ca pe lângă tarifele de 150 lei/ 30 min și 200 lei/60 min, să adaug și cel de 250 lei pentru 90 minute. Și astfel atât eu cât și voi să dovedim că avem un respect unii față de alții. Vă mulțumesc și vă pup.

Mai ales pitestiul e plin de uscaturi de unde Ai venit
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Alcapone16,  tu de ce comentezi aiurea in tramvai daca nu ai ajuns la Amira. A spus clar colegul din Pitesti ca i-a aratat-o un prieten. Se pare insa ca pe langa faptul ca nu stii scrie nici sa citesti nu esti in stare. Analfabetule. 

• Like 13
  • Minus 1
Postat

Daca citeai cu atentie, am mentionat ca am vazut- o , deci stiu cum arata la fața. Prietenul meu care a vizitat- o mi-a povestit cum s-a simtit cu ea.. E mult peste medie.

Comportamentul si atitudinea proclient reiese din aprecierile celor care au vizitat - o.

Draga ,,alcapone,, iti meriti cu prisosinta toate punctele negative. Sa nu te obosesti sa-mi raspunzi........anticipez de ce esti in stare......muta-te in Moldova......

Am scris pentru ceilalti ,care sunt oameni de calitate si cauta ceva de calitate......

• Like 3
Postat

Daca citeai cu atentie, am mentionat ca am vazut- o , deci stiu cum arata la fața. Prietenul meu care a vizitat- o mi-a povestit cum s-a simtit cu ea.. E mult peste medie.

Comportamentul si atitudinea proclient reiese din aprecierile celor care au vizitat - o.

Draga ,,alcapone,, iti meriti cu prisosinta toate punctele negative. Sa nu te obosesti sa-mi raspunzi........anticipez de ce esti in stare......muta-te in Moldova......

Am scris pentru ceilalti ,care sunt oameni de calitate si cauta ceva de calitate......

• Like 1
Vizitator
Postat

@copilul cuminte, vezi ca vom sta cu ochii pe tine ca pe butelie. Vii o vizitezi pe si apoi pleci. :) Sa nu cumva sa-ti treaca prin cap idea sa o duci inapoi la Pitesti. Amira este deja oradeanca. :)

• Like 9
  • Minus 1
  • Oras:Unde vreau
Postat

Bună băieți.Vreau să vă anunț că de mâine voi avea o nouă locație în Cartierul Ioșia.

post-226809-0-81959800-1490379310_thumb.jpg

• Like 14
Vizitator
Postat

Bună baieti.....

Buna (ciune) esti. :)
  • Like 10
  • Minus 1
  • Oras:SOMEWHERE
Postat

@copilul cuminte, vezi ca vom sta cu ochii pe tine ca pe butelie. Vii o vizitezi pe si apoi pleci. :) Sa nu cumva sa-ti treaca prin cap idea sa o duci inapoi la Pitesti. Amira este deja oradeanca. :)

:laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Postat

Doamne.......

Ia-o frate si du-o. :)

• Like 2
Postat

Ia-o frate si du-o. :)

Stai liniștit alhambra că sunt alții care vor să rămân, contrar opiniei tale. Și cum suntem într-o democrație majoritatea decide.

• Like 7
Postat

Stai liniștit alhambra că sunt alții care vor să rămân, contrar opiniei tale. Și cum suntem într-o democrație majoritatea decide.

Corect,asa este.De ce sa imi fii soarele pe cer cand poti sa fii un nod in gat?

• Like 3
Postat

Corect,asa este.De ce sa imi fii soarele pe cer cand poti sa fii un nod in gat?

Nu îți fă probleme,ia cu apă multă că trece atât nodul din gât cât și altele.

• Like 8
Postat
:) Asa am sa fac,beau multa apa si imi trece.Fara sa ma conduca ego-ul iti spu ca am invatat din experienta cu tine si unii "camarazi", am castigat, nu am pierdut.

Whatever.Sa fii sanatoasa si cu sac de bani :hihat 

• Like 3
Postat

:) Asa am sa fac,beau multa apa si imi trece.Fara sa ma conduca ego-ul iti spu ca am invatat din experienta cu tine si unii "camarazi", am castigat, nu am pierdut.
Whatever.Sa fii sanatoasa si cu sac de bani :hihat 

Postările tale sunt ca niște anagrame.In fine. Și cu asta sper să încheiem această discuție fără rost.

P.S  este ultima mea postare referitor la acest subiect.Să fii și tu sănătos.

• Like 7
Postat

Probabil.Daca tu zici ,de anagrama,asa sa fie.Nu ma injosesc sa scriu urat la adresa ta,subiect incheiat.

• Like 3
  • Oras:Oradea
  • Disponibila
  • Oras:Oradea
  • Disponibila
Postat

Decat un nod in gat cred ca ti-ar sta mai bine un streang in gat!

• Like 3

Postat

Probabil.Daca tu zici ,de anagrama,asa sa fie.Nu ma injosesc sa scriu urat la adresa ta,subiect incheiat.

La adresa mea chiar nu ai ce să scrii urât.Sau să înțeleg că recenziile pozitive scrise în urma vizitelor la mine nu sunt adevărate? Decizia de a nu te mai primi ar trebui să mi-o respecți.Te rog nu mai abera că te faci de râs :laugh2

• Like 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...