craidon Reputație: 754 Postat Martie 4, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 4, 2017 Pana cand stai???Pana pleca; grabeste-te daca nu vrei s-o pierzi. Oricum, asteptam raspunsul ei "oficial" ca nu mai pleaca. Semnat: Timpul 5 Link spre comentariu
snoop77c Reputație: 307 Postat Martie 4, 2017 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Martie 4, 2017 Pai tot incerc sa ajung si nu reusesc! Sper ca mai sta cateva zile macar sa ne sincronizam 2 Link spre comentariu
raul2774 Reputație: 837 Postat Martie 4, 2017 Oras:Oradea Disponibila Oras:Oradea Disponibila Partajează Postat Martie 4, 2017 Rechinii77 De unde ai atatea poze cu Amira ))?este vecina lui de scara 😂😂 Link spre comentariu
alhambra Reputație: 5527 Postat Martie 5, 2017 Oras:SOMEWHERE Oras:SOMEWHERE Partajează Postat Martie 5, 2017 Iata din nou,vin cu o recenzie la Amira.Actiunea s-a petrucut miercuri,pe Nicolae Balcescu.Stabilit intalnirea pm. inainte cu o zi.De data asta nu am avut multe de discutat,am trecut la fapte.Nu va detaliez ce si cum a fost,am mai scris,doar atat pot spune la ca nu am ce baga devina. Se misca bine in pat,se umezeste natural,stramta.Note am mai dat.Halat 150 lei 1nr,on,np.De recomandat da.De revenit da.Un pic mai sec a iesit recenzia,dar acum asa am chef.Trai bun si sange in vene.Va salut. 13 Link spre comentariu
hahahab Reputație: 19 Postat Martie 6, 2017 Partajează Postat Martie 6, 2017 A mai fost cineva pe la ea ? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2017 Partajează Postat Martie 7, 2017 A mai fost cineva pe la ea ? Da. 14 1 Link spre comentariu
erectus Reputație: 284 Postat Martie 7, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 7, 2017 Se pare ca din cauza unor colegi neseriosi Amira nu mai accepta programare telefonica doar prin Pm... tocmai am vb cu ea... Nasol. Mă programează careva si pe mine? ))) Link spre comentariu
amira_creola Reputație: 2112 Postat Martie 7, 2017 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Autor Partajează Postat Martie 7, 2017 Bună dragii mei! Țin să vă anunț că începând de mâine programările le voi face doar prin PM din cauza unor neserioși.Vă pup și vă doresc o seară frumoasă. 17 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 7, 2017 Bună dragii mei! Țin să vă anunț că începând de mâine programările le voi face doar prin PM din cauza unor neserioși.Vă pup și vă doresc o seară frumoasă. :clapp :clapp :clapp 19 18 Link spre comentariu
snoop77c Reputație: 307 Postat Martie 7, 2017 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Martie 7, 2017 . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2017 Partajează Postat Martie 7, 2017 Se pare ca din cauza unor colegi neseriosi Amira nu mai accepta programare telefonica doar prin Pm... tocmai am vb cu ea... Nasol. Mă programează careva si pe mine? ))) Daca in cei aproape 6 ani de cand esti pe forum, veneai cu mai multe informatii pentru ceilalti membri de pe forum acum aveai deja PM. 14 1 Link spre comentariu
craidon Reputație: 754 Postat Martie 7, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 7, 2017 Daca in cei aproape 6 ani de cand esti pe forum, veneai cu mai multe informatii pentru ceilalti membri de pe forum acum aveai deja PM.Sau macar se juca FAZAN. Link spre comentariu
snoop77c Reputație: 307 Postat Martie 7, 2017 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Martie 7, 2017 Asta e! Pana la urma e decizia ei si trebuie respectata!pacat ca din cauza unora s-a ajuns aici ! Chiar o inteleg si poate bine face! Nu stii niciodata cu cine te trezesti la usa! Am mai auzit si de la alte fete ca au dat de "ciudati"! Nu stim ce s-a intamplat da cu siguranta ceva neplacut daca a luat deciZia asta! 2 Link spre comentariu
erectus Reputație: 284 Postat Martie 7, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 7, 2017 Daca in cei aproape 6 ani de cand esti pe forum, veneai cu mai multe informatii pentru ceilalti membri de pe forum acum aveai deja PM. Pai am contribuit si eu cu cate ceva in timp La un moment dat aveam activata mesageria pe baza punctelor de reputatie, dar acum nu o mai am. Nu inteleg cum pot fi si Serious contributor si Curvar ucenic in acelasi timp.... Link spre comentariu
snoop77c Reputație: 307 Postat Martie 7, 2017 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Martie 7, 2017 Lasa nu te stresa:) Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Martie 7, 2017 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Martie 7, 2017 Joaca fazan pana ai 200 postari apoi o sa poti sa ii scri PM.dar apoi intervine intrebarea : Te primeste? 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2017 Partajează Postat Martie 7, 2017 La un moment dat aveam activata mesageria pe baza punctelor de reputatie, dar acum nu o mai am. Nu inteleg cum pot fi si Serious contributor si Curvar ucenic in acelasi timp.... S-a schimbat regulamentul intre timp. ,,Culorile'' se obtin acum dupa numarul de postari si nu dupa numarul punctelor de reputatie. Link spre comentariu
alcapone16 Reputație: 23 Postat Martie 7, 2017 Partajează Postat Martie 7, 2017 Ea pierde clientii nu EU.daca nu se plate programa prin telefon Link spre comentariu
snoop77c Reputație: 307 Postat Martie 7, 2017 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Martie 7, 2017 Daca ne punem putin in locul fetelor care au avut parte de tot felul de ciudati probabil am proceda la fel! Am auzit anumite povesti ca si eu m-am crucit ! pana la urma sunt femei....si nu au f multa aparare in fata unui barbat! Si daca da peste unu plecat de acasa ....e nasol! Anul trecut parca a fost o crima in alba daca tin bine minte! Si respectivul era f activ pe acest site! ...in spatele unor butoane poate fi o minte bolnava! Imi pare rau daca a patit ceva faze nasoale! Pana la urma nu banii sunt totul in viata asta! 9 Link spre comentariu
hahahab Reputație: 19 Postat Martie 7, 2017 Partajează Postat Martie 7, 2017 Programarile se vor face doar prin PM...ma ajuta si pe mine cineva sa-mi spuna cum vine asta 😊? Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 8, 2017 18 18 Link spre comentariu
alhambra Reputație: 5527 Postat Martie 8, 2017 Oras:SOMEWHERE Oras:SOMEWHERE Partajează Postat Martie 8, 2017 4 Link spre comentariu
nightwolf23 Reputație: 1745 Postat Martie 8, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 8, 2017 La mulți ani femeie! 2 Link spre comentariu
daulabuci Reputație: 399 Postat Martie 8, 2017 Oras:- Oras:- Partajează Postat Martie 8, 2017 Programarile se vor face doar prin PM...ma ajuta si pe mine cineva sa-mi spuna cum vine asta ?ce mai conteaza? tu oricum numai intrebi cine ce-a mai futut 7 8 Link spre comentariu
rechinii77 Reputație: 49939 Postat Martie 8, 2017 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Martie 8, 2017 La Multi Ani!!! 7 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum