Sari la conținut

Amira Oradea 0752917513

Postări Recomandate

• Oras:SOMEWHERE
  • Oras:SOMEWHERE

Iata din nou,vin cu o recenzie la Amira.Actiunea s-a petrucut miercuri,pe Nicolae Balcescu.

Stabilit intalnirea pm. inainte cu o zi.

De data asta nu am avut multe de discutat,am trecut la fapte.Nu va detaliez ce si cum a fost,am mai scris,doar atat pot spune la ca nu am ce baga devina. Se misca bine in pat,se umezeste natural,stramta.

Note am mai dat.

Halat 150 lei 1nr,on,np.

De recomandat da.

De revenit da.

Un pic mai sec a iesit recenzia,dar acum asa am chef.

Trai bun si sange in vene.Va salut.

• Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Bună dragii mei! Țin să vă anunț că începând de mâine programările le voi face doar prin PM din cauza unor neserioși.Vă pup și vă doresc o seară frumoasă. 

:clapp  :clapp  :clapp

• Like 19
  • Minus 18
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Se pare ca din cauza unor colegi neseriosi Amira nu mai accepta programare telefonica doar prin Pm... tocmai am vb cu ea... Nasol. Mă programează careva si pe mine? :))))

Daca in cei aproape 6 ani de cand esti pe forum, veneai cu mai multe informatii pentru ceilalti membri de pe forum acum aveai deja PM. 

• Like 14
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:oradea

Asta e! Pana la urma e decizia ei si trebuie respectata!pacat ca din cauza unora s-a ajuns aici ! Chiar o inteleg si poate bine face! Nu stii niciodata cu cine te trezesti la usa! Am mai auzit si de la alte fete ca au dat de "ciudati"! Nu stim ce s-a intamplat da cu siguranta ceva neplacut daca a luat deciZia asta!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Daca in cei aproape 6 ani de cand esti pe forum, veneai cu mai multe informatii pentru ceilalti membri de pe forum acum aveai deja PM. 

Pai am contribuit si eu cu cate ceva in timp  :blushing2  La un moment dat aveam activata mesageria pe baza punctelor de reputatie, dar acum nu o mai am. Nu inteleg cum pot fi si Serious contributor si Curvar ucenic in acelasi timp.... :no2

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

La un moment dat aveam activata mesageria pe baza punctelor de reputatie, dar acum nu o mai am. Nu inteleg cum pot fi si Serious contributor si Curvar ucenic in acelasi timp.... :no2

S-a schimbat regulamentul intre timp. ,,Culorile'' se obtin acum dupa numarul de postari si nu dupa numarul punctelor de reputatie.

Link spre comentariu

Daca ne punem putin in locul fetelor care au avut parte de tot felul de ciudati probabil am proceda la fel! Am auzit anumite povesti ca si eu m-am crucit ! pana la urma sunt femei....si nu au f multa aparare in fata unui barbat! Si daca da peste unu plecat de acasa ....e nasol! Anul trecut parca a fost o crima in alba daca tin bine minte! Si respectivul era f activ pe acest site! ...in spatele unor butoane poate fi o minte bolnava! Imi pare rau daca a patit ceva faze nasoale! Pana la urma nu banii sunt totul in viata asta!

• Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...