Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Salut baieti , deoarece nu am postari si as dori sa raman partenerul vostru vreau sa vb de o doamna vizitata de mine pana acum de 2 ori .Anuntul suna asa :
DOAMNA miniona, sani mari, 37 ani, ofer companie domnilor, seriozitate, discretie, Drumul Taberei, intre 10.00- 20.00;. 0753.181.317
Poze nu am din pacate pentru ca nici pe site nu sunt .Descrierea este doamna la 37 spune ea eu zic ca are cam 40 lejer plinutza , sani mari , dantura putin cu probleme .Despre ea pot spune ca vorbeste cam multe vrute si nevrute de parca eu venisem la psiholog nu la o descarcare .Tariful este 100 de ron 2 finalizari intr-o ora .Nu te grabeste , ba mai mult daca vrei sa stai 2 ore sunt sigur ca poate vorbi mult mai multe de atat.
Actunea se petrece intr-o garsoniera pe Str Sibiu , serioasa din punct de vedere al programarii.A inceput cu un oral binisor executat apoi urmat de un normal in toate pozitiile .Accepta CIM , executa anilingus si binenteles ca si accepta dar nu m-a imbiat nu din cauza mirosului ci din cauza ca era cam plinutza .Are 2 pisici care cand vrei sa dai si tu o buca mai calumea incep alea sa miorlaie pe acolo )).Per total ca si actiune la 100 de RON e ok , eu nu caut perfectiune femeii ci caut sa ma simt bine si sa nu fiu grabit , prefer una mai plinutza sa se comporte mai ok decat una buna care abia asteapta sa ma dea afara .Acum moderatorii daca considera ca mai trebuie prezicat ceva va rog sa m corectati.Daca stiti vreuna care este ok dpdv al comportamentul va rog sa imi recomandati .
Bafta la treaba oriunde v-ati afla

Editat marimea literelor.

• Like 1
Vizitator cioco
Reputație: 0
Postat

Mai mic nu puteai sa scrii?

• Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti
Postat

dragul meu Kosminel .. fara sa te superi pe mine (sper eu)... crezi ca gaseai cumva un font si mai mic...? e pacat sa ne lasi sa nu ne chinuim de-a binelea in dibuirea celor postate...

succes

Postat

dragul meu Kosminel .. fara sa te superi pe mine (sper eu)... crezi ca gaseai cumva un font si mai mic...? e pacat sa ne lasi sa nu ne chinuim de-a binelea in dibuirea celor postate...

succes

Scuze dar dupa postare am vazut ce scris mare a iesit .Promit ca data viitoare o sa iasa bine

Postat

Salve !

pe duduie o chiama Carmen...cel putin asta e numele de scena..olteanca si are un ''pusti'' de vreo 19-20 ani care stie foarte bine ce job are maminca.(de asta e si oraru' 10-20.) intradevar tipesa nu are poze in AT dar e veche in bransa ..ma rog..de vreo 5 ani o cunosc eu..nu am recenzat-o pana acum din cauza lipsei pozelor... in fine tipa are tariful de 100ron ora si accepta oral neprotejat cu finalizare orala normal protejat si nu comenteaaza la pozitii...nu accepta anal... la fata e o figura comuna,sanii cam nr 4 si plinuta are pana in 40 de ani si e miniona ..cam 1,60....adica la fizic cam nota 6.5...oralul il face binisor.adica are grija si de outze si daca ceri face si anilingus..oralul as zice cam de 7.5-8..e amabila nu te grabeste socializeaza cu tine ,intr-un cuvant e o prezenta placuta si nu simti deloc ca te-ar grabi.. la gfe i-as da un 8.5-9.normalul e o.k. in sensul ca e stramta si-ti trebuie unsoare sa o penetrezi..nota 8 in baie destul de curat ..nota 7.5 iar ca locatie unde a spus amicul de mai sus ..nota 8

bafta !

• Like 1
Postat

Salutare....

am trecut si eu acum 3 saptamani pe acolo... Dna se cheama Carmen, are doua pisici grase si miros de pisica de o iei la sanatoasa.

prosoape curate, nu este curat...., a inceput binisor cu un oral, am trecut repede la normal, binisor.... are 40 si... de ani.

am sterso repede pentru ca altfel ma sufocam de mirosul pisicilor........

• Minus 1
Postat

Pontat si eu la doamna Carmen dupa cum se prezinta, 100 RON /h oral/normal.

Aspect fizic: 5

Trecuta bine de 40 de ani, sani mari intradevar dar asta e cam singurul lucru pozitiv, fata comuna dupa cum s-a mai spus, burtica proeminenta si picioare subtiri, fund micut - o combinatie care mie imi displace.

Locatie: 4 - nu ia nota de trecere, daca nu ar mai fi fost recenzata mai mult ca sigur nu ramaneam, nu era mizerie dar totul era ff vechi si uzat, pereti galbeni, paturi uzate si fara asternuturi.. doar niste cuverturi uzate.. destul de dezolant. Baie nota 5.

Atitudine : 7 - comunicativa, vorbeste mult, trebuie intrerupta, atitudine OK, cauta sa iti faca pe plac.

Servicii : oral, nota 7. Neprotejat, dar fara deep fara prea multe artificii, finalizare orala. Merge si tit fuck.

Avand in vedere aspectul fizic si locatia, nu pot sa o recomand, desi nu e teapa, dar pentru mine nu e de revenit.

Trageri asidue.

• Like 4
Postat

De completat la cele spuse mai sus doamna are si un caiet studentesc in care trece nr de tel al celor care o suna si viziteaza, in momentul in care suna tel se uita pe acel caiet. Locatie 5, oral 6,baia 3 ca in gara

Postat

Am fost prin septemebrie la doamna de mai sus. Nu am vazut decat o pisica, dar mirosul era suficient cat pentru 10 pisici. M-am inteles cu ea pentru 2 numere la 80 lei. Am negociat mai mult din dorinta de a nu ramane, sa-i dau femeii motiv sa refuze. Dar a acceptat. In fine, oralul ok, insa mirosul general al casei ma facea sa mi se inmoaie, ca dracu, ma rog. Am luat-o repede pe la spate, am terminat in prezervativ si m-am dus dracu acasa, sa ies, sa las mirosul ala nasol departe. Grasuta bine, la 40 si de ani, volubila, oarecum gospodina. Nu am cerut analingus, iar oralul a fost protejat. Baia murdara, de casa abandonata. Nu mai revin. Daca recomand? Da, ptr baietii carora le place sa faca dragoste, GFE cu parasute platite. :) Mie nu imi place. Iar note...aspect 7 (sanii puteau fi mult mai mari), oral 7-8, normal nu stiu ce sa zic, de la spate toate sunt bune, curatenie 4-5, igiena 8. Decartat inaine banu, nu am stat decat un nr, si aia a fost

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...