Sari la conținut

se marita Irina Ruxandra?

drvagin

se marita Irina?  

20 membri au votat

1. 1. ce parere aveti ?

• bine ca se marita, scapam de ea
    • nu se marita, e strategie de marketing
    • cum adica se marita? o vreau eu!
    • daca mi-o ia altul sa-si scrie testamentul!

Postări Recomandate

Vizitator Irina Ruxandra
Reputație: 0
Postat

pai am zis ca Dr House este deja ales si vrem sa dovedim daca e cineva mai mai ... decat el...pana acum se pare ca nu e nimeni...

• Oras:V. B. L.
Postat

eu cred ca sunteti putin perversi...zi bre asa ca, iti place in 3...2 in pat si unu legat de calorifer...asa-i? :)

Vizitator oly
Postat

tot mi-ai dat cu firma in cap si m-ai lasat cu sechele...acum va trebui sa ma iubesti si sa ma smotocesti ca sa te iert :laugh2 ...ca eu de maritat tot ma marit...sa vedem cu cine... ca al mai viril si mai potent financiar l-a vazut cineva vreodata ?))) inca nu a sarit la 'naintare... oare va sari vreodata ??)))ori nu e..ntz.ori nu vrea sa ne zica si noua :laugh2 :laugh2

Asa ca irunuca tata,iti ramane doua variante :

Ori viril si fara bani.

Ori cu bani si ...te vaccinezi si te descurci tu :))))

Vizitator lordandrew
Postat

io mereu am afirmat ca la capitolul financiar mai am de lucrat.

da` compensez cu ..."inima" mea mare :D

Vizitator Raffaello
Postat

@iordandrew , remarcile tale in tot ceea ce o priveste pe @irina sunt doar prilej de mistouri si de bascalie pt ceilalti colegi.

Nu e pacat de ceea ce simti pt a te baga singur in gura lupului ? Probabil cam toti membrii cu oarecare vechime pe forum au simtit ca @futacios-man recte @iordandrew are o slabiciune pt zburdalnica @irinaruxandra . Negarea ta nu a facut decat sa intareasca aceasta impresie. Acum ati reaparut deja ca un tandem . Legatura dintre voi poate fi ceva frumos , o prietenie sau poate mai mult . DAR e problema voastra ! Lasati-o sa se rezume in particular .

Topicul asta este din punctul meu de vedere o gluma ce nu aduce decat un schimb de replici fara continut . Irina NU cred ca se va marita prea curand . Este prea independenta sa se lase legata singura . Tot ceea ce spune aici este doar un prilej pt o fatuca razvratita sa mai provoace cateva spirite sa le inflameze .

Postat

asta e cearta din ei,Irina vs Futacios man=iordandrew.

asta e parerea de rau!?

Vizitator lordandrew
Postat

@lordandrew , remarcile tale in tot ceea ce o priveste pe @irina sunt doar prilej de mistouri si de bascalie pt ceilalti colegi.

pai sa le fie rusine ca le tin doar pentru ei, sa bage aici, sa ne radem si noi.

Vizitator Raffaello
Postat

daca doar atat ai inteles ... e ridicol si penibil .

Scuze pt interventia mea . E un topic unde n-are rost sa intervin .

Vizitator lordandrew
Postat

@rafaello

imi cer scuze daca intentia ta era nobila si nu i-am inteles menirea.

ideea pe care doream s-o transmit este ca mi se rupe de mistouri, tin la ele, si la randul meu fac mistouri cat cuprinde.

mie ideea thread-ului mi s-a parut de la inceput pur umoristica, si e pacat daca cineva a luat-o de buna...

de altfel, cata vreme nu-s facute strict din ura, orice glume sunt binevenite pe aria de discutii generale.

vorba Joker-ului: Why so serious?

Vizitator Cautatorul
Postat

Mai, dar ce e cu doctor House asta??? Curiozitatea mea izvoraste (sau seaca), de la faptul ca o tipa mi-a spus ca seman cu el in... uratenie... Se marita Irina... e vorba cumva de matriarhat? Doar asa ar putea multumi intreaga slehta de doritori... daca nu, poate apeleaza la fostele colege sa nu ramana iubitorii nemultumiti...

PS: daca futacios_man nu da o replica urgent, O VOI ACUZA pe Irina ca l-a devorat asa cum calugarita neagra isi devoreaza partenerul...

IRINA, POSTEAZA DOVADA CA FUTACIOS TRAIESTE!!!

Vizitator lordandrew
Postat

pai Futacios_man e dead and buried, de ceva timp deja, asa ca nu poate raspunde, bietul de el, e un caz clasic de "gura bate curu"

cat despre posibilitatea Cautatorului de a se asemui cu subsemnatul nu pot decat sa zic ca ma bucur pentru el, lumea asta chiar are nevoie de barbati superbi :D

Vizitator Raffaello
Postat

la ceea ce se intampla pe aceste plaiuri mioritice @lordandrew pt profanii titlurilor nobiliare este mai palpabil si perceptibil ca " Iordan" . Dar poate nu stim noi si o fi vre-un pedigree dintr-un copac ginecologic ..

Maestre @cautatorul , personajul ( din film ) Dr. House nu e atat de urat fizic pe cat a crezut fatuca aia . Doar se spune ca barbatul trebuie sa fie un pic mai frumos ca dracu' .

Iordane , daca tot tii la mistouri , asta e... Am vrut sa-ti sugerez ceva , dar nu e cazul . Succes !

Vizitator Irina Ruxandra
Postat

Asa ca irunuca tata,iti ramane doua variante :

Ori viril si fara bani.

Ori cu bani si ...te vaccinezi si te descurci tu :))))

nu nu...ori le are pe amandoua, ori nu ma mai marit :laugh2 :laugh2 :laugh2 .

Vizitator Cautatorul
Postat

Irina, unde-i Figaro? Il stiam alb cu negru si nu tarcat... Aoleooo... trebuie sa sun la protectia animalelor???

Vizitator Irina Ruxandra
Postat

e alb cu negru Figaro.. :laugh2..asta era futacioasa-lady....

Vizitator Irina Ruxandra
Postat

euflo , nu ai citit ca futacios-man nu a supravietuit terapiei?

Vizitator Cautatorul
Postat

Din sursa sigura stiu ca Irina a castrat masculul din viata ei (Figaro). Oare aceeasi soarta sa-l astepte si pe viitorul?

Vizitator Irina Ruxandra
Postat

nuuuu.Doamne fereste!!!poi daca il castrez cu ce ma mai joc??

un singur caz ar putea exista si l-as castra..daca ar semana cu Ape primate...

Vizitator oly
Postat

In viata, de prea multe ori,de ce iti este frica ...nu scapi :)))

Vizitator Irina Ruxandra
Postat

in viata e bine sa nu te temi de nimic in afara de Dumnezeu...si daca m-as teme de ceva sunt convinsa ca as avea taria si curajul sa-mi infrunt teama respectiva...stii ca e o vorba: familia ti-o da Dumnezeu, prietenii ti-i alegi singur...daca nu vreau ca cineva sa aibe loc langa mine , in mod sigur nu va avea.atata timp cat ramai un om cerebral scapi de orice ti-ar fi teama.

• Oras:Plantatie
  • Oras:Plantatie
Postat

Bre eu nu bag mana n foc nu stai sa citesc jdamii de pagini de commenturi. Se marita cu lordandrew. Am zis! Casa de piatra!

Vizitator Irina Ruxandra
Postat

Bre eu nu bag mana n foc nu stai sa citesc jdamii de pagini de commenturi. Se marita cu lordandrew. Am zis! Casa de piatra!

uite unde era Mama Omida :laugh2 :laugh2 :laugh2 ...ce mai vezi in viitorul meu nene? ai citit in cafea, in stele, in luna plina din ultimele seri? sau in sufletul tau pur si inocent (unde-s pizdele,aduceti pizdele, bumti bumti bumti) :laugh2 :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...