bogdan411973 Reputație: 1 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Februarie 12, 2017 http://anunturi.cugetliber.ro/anunt-femeie_828825?pagina=2 are anunțuri in ziarul cuget liber http://anunturi.cugetliber.ro/anunt-cuplu-cu-ambii-bi-cautam-cuplu-femeie-sau-barbat_812293 Am vb la tel și a rămas că marți să ne futem. Eu nu sunt din Vâlcea și as vrea să știu dacă a cunoscut-o cineva pe doamna in cauza.
sex_vl Reputație: 460 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Postat Februarie 16, 2017 Vezi sa nu ti-o traga si barbasu!
andreei84 Reputație: 0 Postat Martie 14, 2017 Postat Martie 14, 2017 Am fost eu la doamna este reala cei drept cam in varsta dar nu se grabeste si face doar oral si normal anal a zis ca nu poate ca a incercat si nu reuseste in rest este dispusa la orice pozitie
sex_vl Reputație: 460 Postat Martie 14, 2017 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Postat Martie 14, 2017 Ce inseamna "in varsta"...detalii,nr de telefon,actiune.....hai sa fim profesionisti ce dracu...
andreei84 Reputație: 0 Postat Martie 15, 2017 Postat Martie 15, 2017 Numarul de tel este cel din anunt cit despre actiune ce sa zic am mers acolo dupa ce imi trimisese cateva poze pe whatsap neam asezat la o tigara am facut un dus si dupaia actiune a inceput cu un oral, 69 apoi normal si iar de la capat, a fost bine apoi am facut iar dus am mai tras o tigara si am vrut sa plec ca era deja tirziu la care ma intreaba nu mai vrei odata?
sex_vl Reputație: 460 Postat Martie 31, 2017 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Postat Martie 31, 2017 Cum arata,locatie,prestatie,note
sorsor7 Reputație: 155 Postat Martie 31, 2017 Postat Martie 31, 2017 Am trecut eu aseara sa vad ce si cum , nu am ramas . Femeia are 60 ani sau mai mult...tunsa scurt ...par fff rar...aproape cheala...dinti urati cu spatii goale...pielea lasata...sani lasati...burta mare...picioarele f subtiri...era imbracata intr-o rochie de casa larga ...si papuci de dovali...am stat 1 h de vorba , am baut un suc adus de mine...si nici macar nu am mai adus vorba de sex...am vorbit total altceva...imi plac mie astea mai mari dar nici nu-mi bat joc de mine . In concluzie nu mi-a placut nimic ...locatie- garsoniera pe matei basarab nr 8 .
obo1986 Reputație: 1 Postat Aprilie 10, 2017 Postat Aprilie 10, 2017 Am trecut eu aseara sa vad ce si cum , nu am ramas . Femeia are 60 ani sau mai mult...tunsa scurt ...par fff rar...aproape cheala...dinti urati cu spatii goale...pielea lasata...sani lasati...burta mare...picioarele f subtiri...era imbracata intr-o rochie de casa larga ...si papuci de dovali...am stat 1 h de vorba , am baut un suc adus de mine...si nici macar nu am mai adus vorba de sex...am vorbit total altceva...imi plac mie astea mai mari dar nici nu-mi bat joc de mine . In concluzie nu mi-a placut nimic ...locatie- garsoniera pe matei basarab nr 8 .sa inteleg putem merge la ea acasa si bem suc adus de noi.. e bine si asa ..lasa nr de tel si un pret pt cine intreseaza. ca ma gandesc ca dupa 1h ai aflat ce si cum .sau ai mers la o partida de crosetat cu mamaie ..si fost rasplatit cu placinta cu mere si fanta roz:) rugam sa postezi un nr de tel sau dai cui are nevoie pe privat.
sorsor7 Reputație: 155 Postat Aprilie 10, 2017 Postat Aprilie 10, 2017 100 ron intrarea si mi-a zis ca stam cat vrei . Numarul e cel din anunt ...
marian1962 Reputație: 4 Postat August 22, 2017 Oras:galati Oras:galati Postat August 22, 2017 am incercat sa sun....dar numarul este ...deconectat!mai are cineva vreo veste despre ea?as fi interesat de o milf-a de peste 60 ani!gusturile NU se discuta!
misteryoooous Reputație: 50 Postat August 22, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat August 22, 2017 salut ....pare paradoxal ....am vrut sa merg la tipa asta.... apoi am avut treaba .....si ultima data mi a raspuns cineva si a spus ca a decedat ! ....nu stiu ....o fi /nu o fi adevarat ...numai ea si Dumnezeu stie!
sex_vl Reputație: 460 Postat August 23, 2017 Oras:Râmnicu Vâlcea Oras:Râmnicu Vâlcea Postat August 23, 2017 😂😂😂😂.....prea multa adrenalina.O fi gasit vreunu pofticios 😂😂😂
Vizitator florinpopa Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2019 Postat Ianuarie 8, 2019 Mai se stie ceva de doamna din anunt?
Vizitator florinpopa Reputație: 0 Postat Ianuarie 8, 2019 Postat Ianuarie 8, 2019 Mai se stie ceva de doamna?
ionutz_i991 Reputație: 4 Postat Mai 12, 2019 Oras:Arges Oras:Arges Postat Mai 12, 2019 Salutare... mai stiti ceva de ea?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum