Sari la conținut

Recompensa generoasa!

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

doamne ce ma distrez cu tine.

Hai gata nu mai fii suparat.

M-ai batut.

Ai castigat

Nu te-am batut eu, 'al de sus a fost vitreg cu tine! Nu am ce castiga aici, imi pare rau ca esti un ratat si gandesti asa. Haidi pa ratatule, chiar nu meriti atentie!
  • Oras:Valhalla
Postat

Nu te-am batut eu, 'al de sus a fost vitreg cu tine!

Iar incepem... =))

Ca acu un an...e perioada aia a anului?

Daca nu te superi nu ma obosesc...voi copia ce-am scris si atunci ca is prea plictisit sa-mi pun iara mintea cu tine.

Incepem?

Fie....un doi trei si

• Like 3
  • Oras:pretutindeni
Postat

@trollescoviciulos

@marean no 1

@picon

@machucambo

@raffaello

Generozitate si discretie garantate!

Plata imediat dupa confirmarea veridicitatii datelor. Puteti opta intre cod valoric paysafecard si card visa prepaid (ideal pentru tranzactii anonime online).

Multumesc pentru atentie!:)

Dă-mi, bă, pemeu, de pe celelate conturi și îți dau toate datele...ce dreaq stai s-atârni p-aicișa?!? :)

• Like 3
  • Minus 14
Postat

Dă-mi, bă, pemeu, de pe celelate conturi și îți dau toate datele...ce dreaq stai s-atârni p-aicișa?!? :)

Care conturi idiotule? Date-n pula calului, esti prea idiot! Tu platesti sa atarni pe aici gunoiule! Esti o curva proasta, nu ai ce cauta aici, aici sunt fete care se respecta, nu zdrente ca tine!

Postat

Care conturi idiotule? Date-n pula calului, esti prea idiot! Tu platesti sa atarni pe aici gunoiule! Esti o curva proasta, nu ai ce cauta aici, aici sunt fete care se respecta, nu zdrente ca tine!

Scuze bai troleule, crdeam ca era ... premiul nemeritat! De data asta sunt de acord cu tine, nu este normal ce face moldoveanul asta!

• Like 3
Postat

Scuze bai troleule, crdeam ca era ... premiul nemeritat! De data asta sunt de acord cu tine, nu este normal ce face moldoveanul asta!

I-am scris lui, nu ție ;)

• Like 1
  • Minus 14
  • Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere
Postat

Topicul asta trebuie inchis si sters imediat! Este o alta pata rusinoasa pe obrazul forumului, chiar daca postarea initiala e formulata in asa fel incat sa nu atraga consecinte legale.

Se aude, Pisicuts? Ce trebuie sa se mai intample ca sa te implici? Poate un topic pe care sa fie transmise live violuri si sinucideri ...

• Like 2
  • Minus 4

Postat

Topicul asta trebuie inchis si sters imediat! Este o alta pata rusinoasa pe obrazul forumului, chiar daca postarea initiala e formulata in asa fel incat sa nu atraga consecinte legale.

Se aude, Pisicuts? Ce trebuie sa se mai intample ca sa te implici? Poate un topic pe care sa fie transmise live violuri si sinucideri ...

Se mai poate deschide un topic de exemplu pentru angajare de persoane pt "rezolvari" diferite.

Mana picior,etcetera

Recompense generoase.

Unii scriu ce doresc altii pun preturile ,se negociaza,etcetera

Wundebar

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...