Sari la conținut

Gasim fete care fac face fuck sau facessiting pe aici!!!

albert20

Postări Recomandate

Postat

Sultana mama vreau si eu sa-mi spui cind vii in buzau sau mai vreo amica aicea care face lasami un numar de tel eu pe tine te-as vrea esti tare sexy

• Oras:Braila
Postat

Vreau sa ajung si eu la sulta mama sa fac cullingus anuligus si sai sa ma servesca si cu ceva uro ar fii super

Ptr asta trebuie sa vii la Braila. :)

Postat

De ce ? Nu poți sa te pisi la buzau ?

La BZ nu mai am locatie de mult.Am vrut sa iau alta locatie dar preturile sunt f mari la chirii

Postat

Da se merita o deplasate daca fata imi face poftele cyt ma costa doua ore de sex cullingus anulingus si uro disctetie totala te rog frumos se merita sa ajung sa-mi pui pizda si fundul pe fata

R

Postat

Da se merita o deplasate daca fata imi face poftele cyt ma costa doua ore de sex cullingus anulingus si uro disctetie totala te rog frumos se merita sa ajung sa-mi pui pizda si fundul pe fata

R

2 ore, este 400 lei :)

Postat

Sptamana asta am putina treaba nu pot sa ma deplasez dar ma voi duce la sulta si revin cu o rechizitie cum e domnita o sa am ce sa povestesc

• Oras:buzau
Postat

Ce-o tot tineti langa cu topicul asta? Tatiana a zis ca nu vine la Buzau ca nu-I convin preturile la chirie si gata! Duceti-va peste ea acolo la braila si v-ati rezolvat... Auzi minunatie! sa dai tu cu nasu-n cur si cu limba-n pizda la curva si tot tu s-o platesti...!!! Si cum faceti ca sa va feriti de vreo boala, va trageti prezervativul pe cap...?

Postat

Gata, camarade, te-am inteles! Pai, sa ai pofta mare si limba... vioaie!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...