Sari la conținut

Alexia 0727962356 servicii totale

Postări Recomandate

Pentru urmatoarea perioada, pentru ca vreau sa va demonstrez ca ceea ce s-a scris e subiectiv si ca merit note mai mari de la voi, tarifele mele vor fi:

120 de lei finalizarea/30 de minute

200 de lei ora

Va stept cu drag si in orice caz consider ca igiena mea e de 10, ofer atat saruturi cat si finalizare orala.Puteti sa va convingeti.

Cat despre aspect pozele reflecta realitatea.

post-229198-0-57311400-1487589938_thumb.jpgpost-229198-0-52083600-1487589950_thumb.jpg

post-229198-0-45303200-1487589959_thumb.jpg

post-229198-0-77121800-1487589973_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

asteptam varianta cu 50/100.  din ce apare scris aici e mai aproape de realitate. desi eu nici la 50 nu m-as risca sa pierd timpul. multumiri temerarilor vizitatori de pana acum pentru o experienta cel mult mediocra evitata  ;)

• Like 2
  • Minus 9
Link spre comentariu

Apartamentul ala nu este chiar cuibar ,acolo au stat numai fete de la top:Adela ,Ada .eva ,Corina ,Sasha etc.

Si sora lui Hercule este Ema Blondy...care s-a retras =))

dragul meu eu nu am tatuaje pe brațe..asta una iar a doua pe mn ma văzut acolo un singur client si ce crezi un prieten de aici de pe forum Deci cu siguranța nu de mine era vorba...
Link spre comentariu

Am ramas

Programare telefonica si SMS

Oral si anal nu am solicitat.

Note

Aspect: corp 9, fata 6

Normal: 4, a fugit de organ

Cadou: 250 RON o ora

A fost o experienta ; vreau insa si altele.

eu o puneam sa imi dea banii inapoi😯ðŸ˜

Link spre comentariu

Serviciile promise sunt in mare parte simulate /fake.

Locatie : Nerva Traian, in spate la MaxBet, pe o straduta laturalnica (etaj7 - feriti-va). Cuib.

*Fata* : Alexia :Piranda clar, scolita pidosnic prin strainaturi unde a imputit cu teapa si a venit in Bucuresti sa mai arda cativa fraieri si aici. Aspect fizic : 7 corp, 5 la fata.

A stat mai mult prin afara camerei decat in camera. A zis ca se duce la dus, dar n-a venit uda.

*Servicii*: sex oral simulat (mai mult cu mana decat cu gura) French kiss 0, nici vorba, doar pupat usor (si o singura data) pe buze.

Sex normal ceva mai bine (cam de 7), multe gemete false. Nu am simtit implicare, ci doar ceva mecanic. A doua chestie

nasoala este ca n-a acceptat finalizare orala,ci a fortat o pozitie in care s-o frece fara sa-i ajunga cumva sperma in gura -> tactica mizerabila, de curva de 50lei.

Am platit pentru o ora, am plecat dupa o finalizare. Bani aruncati.

*Propun trecerea la DE EVITAT.*

PS In locatie mai erau inca 3 fete (!!!) , toate blonde, din care una incredibil de nasoala, o grasa tatuata pe brat, sora lui

Hercule.

De ce nu ai cerut restul de bani? Rămâi in locatie si suni la 112...... mie mi-au dat chiar toți banii înapoi.

Link spre comentariu
  • Oras:Pestera
  • Oras:Pestera

cine tia dat tie bani inapoi ma???

ba frate numai comentati toate prostiile aici si vedeti'va de treaba voastra ca nu aveti nici 100 de lei in buzunar

Hopaaaa n-a mai rezistat si-a dat arama pe fata :)))eu zic sa taci dic gura fata mea, tu faci asta pentru 100 de lei, tu esti curva pentru bani, nu spune tu ca nu au ei 100 de lei in buzunar, care vin sa iti dea tie, sa ai si tu de o saorma de la colt de strada, sa spui mersi ca nu ai dat de alt gen de oameni, ca aveai strungareata pana acum, la ce comportament am inteles ca ai si la ce replici dai pe aici, daca o ardeai asa cu mine, tare imi este ca iti incurcam circuitele si munceai si gratis in ziua aia. Asa ca lasa ciocu mic si nu mai croncani pe aici CRA CRA CRA 

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:pa
  • Oras:pa

zi sa sugi pl ca munceam eu gratis vezi sa nu te futi tu pentru mine asa ca mai usor ca stiu cine esti

Unde te crezi fă, la tine în Rahova?

Aici sunt numai oameni intelectuali, ridică-te la nivelul nostru sau marj în pulile noastre înapoi pe centură în față la Jilava

• Like 5
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...