darknightmare Reputație: -6 Postat Februarie 17, 2017 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Februarie 17, 2017 vine pulea la ofertele astea , sunt destule cu 100/200 si arata de 10 ori mai bine decat tinelasati femeile sa faca ce vor!
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 20, 2017 De ce spui asta Cines.. fata mi se pare ca arata bine (din poze). Alte variante ar fi ca s poze fake sau prinse dintr un unghi foarte avantajos. Care i treaba????Pentru ca stiu ce spun ,tu te duci la o finalizare de 200 de lei ? Sau alegi sex total ,oral nepro,fk, cim ,2 finalizari o ora
grey Reputație: 415 Postat Februarie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 24, 2017 Hai ca... am fost la Alexia. La telefon amabila si rabdatoare. Singura chestie care ma siciie este sa aud "dragule". Dar hai sa trecem peste asta. O fi fost obisnuita asa cu darling in alte tari. Locatie pt futaie 2 dormitoare blah blah. Nimic sa fie iesit din comun. Prosp (uscat) de la inceput, baie cit se poate de ok, camera curata simpla. Am avut ocazia sa o vad si pe colega sa care arata si ea bine chiar daca e mai mica de statura e f bine proportionata (am vazut o goala plimbindu se prin apt). Acum fetita: pozele sunt reale. Tipa e cam mare, sini nr 3, la fata nu e cine stie ce de ea dar la corp eu zic ca arata bine (1M69 si 50 kg declarati de ea se confirma). Ingrijita si curata. Tin sa spun ca a fost amabila si pro client pe toata durata "sedintei". A inceput cu citeva pupaturi (saruturi pe buze nu fk), mingiieri etc. A ajuns incet incet la gigel si a intrebat daca vreu pro sau nepro. Am ales nepro fata fiind curata. Buna alegere ca se descurca f bine la oral. A urmat ceva gimnastica pe fata si pe dos si asta a fost. Citeva gemente (false pt ambiental) darper total fata isi da silinta si este rabdatoare. AM apreciat. Citeva note: Locatia 7 Fata la corp 8 spre 9 GFE 8 Oral 9 Normal 7 Halatul 200L ora cica era oferta intr o zi. Acum parerea mea cam se merita dar la 250 nu prea. Ciao a tutti 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum