Sari la conținut

Alexia servicii totale 0727962356 Nerva Traian

Postări Recomandate

• Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva
Postat

vine pulea la ofertele astea , sunt destule cu 100/200 si arata de 10 ori mai bine decat tine

lasati femeile sa faca ce vor!  :slap2

• Oras:Bucuresti
Postat

De ce spui asta Cines.. fata mi se pare ca arata bine (din poze). Alte variante ar fi ca s poze fake sau prinse dintr un unghi foarte avantajos. Care i treaba????

Pentru ca stiu ce spun ,tu te duci la o finalizare de 200 de lei ? Sau alegi sex total ,oral nepro,fk, cim ,2 finalizari o ora

Postat

Hai ca... am fost la Alexia.

La telefon amabila si rabdatoare. Singura chestie care ma siciie este sa aud "dragule". Dar hai sa trecem peste asta. O fi fost obisnuita asa cu darling in alte tari.

Locatie pt futaie 2 dormitoare blah blah. Nimic sa fie iesit din comun. Prosp (uscat) de la inceput, baie cit se poate de ok, camera curata simpla. Am avut ocazia sa o vad si pe colega sa care arata si ea  bine chiar daca e mai mica de statura e f bine proportionata (am vazut o goala plimbindu se prin apt).

Acum fetita: pozele sunt reale. Tipa e cam mare, sini nr 3, la fata nu e cine stie ce de ea dar la corp eu zic ca arata bine (1M69 si 50 kg declarati de ea se confirma). Ingrijita si curata. Tin sa spun ca a fost amabila si pro client pe toata durata "sedintei".

A inceput cu citeva pupaturi (saruturi pe buze nu fk), mingiieri etc. A ajuns incet incet la gigel si a intrebat daca vreu pro sau nepro. Am ales nepro fata fiind curata. Buna alegere ca se descurca f bine la oral.

A urmat ceva gimnastica pe fata si pe dos si asta a fost. Citeva gemente (false pt ambiental) darper total fata isi da silinta si este rabdatoare. AM apreciat.

Citeva note:

Locatia 7

Fata la corp 8 spre 9

GFE 8

Oral 9

Normal 7

Halatul 200L ora cica era oferta intr o zi. Acum parerea mea cam se merita dar la 250 nu prea.

Ciao a tutti

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...