daniel2012 Reputație: 612 Postat Mai 17, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 17, 2018 Dorina, o intrebare simpla: prin "peripetiile" tale/voastre, ai / ati mai intalnit o femeie care se fie atat de open ca tine si care sa simta sensul real al motto-ului exprimat de tine? Fiecare cu fanteziile lui. Poate părea greu de crezut că e altceva decât un clișeu, eu însămi l-am auzit de atâtea ori de m-am săturat, dar fantezia mea numărul unu e să fiu folosită. Să satisfac fanteziile celui care ne vizitează. Să văd că omul care-mi iese pe ușă are ochii aprinși și genunchii moi. De aceea îmi plac bărbații determinați. Care vin cu lista de ”must do” (uneori printată!) Dacă evenimentele se desfășoară după scenariul meu, mă străduiesc să intuiesc așteptările musafirului, dar dacă mi se oferă un fir roșu, e mult mai probabil ca toată lumea să fie mulțumită, la sfârșit. Rămânem până joi în București, dar nu depun garanție că vom fi valizi toată perioada. Dacă simt că senzorul de oboseală atinge nivelul la care risc să contrafac voluptatea, prefer să mă deconectez o zi sau două. Liviu, mi-ai dat zece la corp și nu merit. Sunt o milfă, am sânii ușor lăsați din cel mai nobil motiv care poate exista în viața unei femei (maternitatea). Nu sunt genul ”pitzy” și nici nu sunt vreun top model. Însă compensez, zic eu, prin plăcerea cu care fac sex. Asta îmi doresc să se simtă la mine, să te uiți în ochii mei atunci când mă penetrezi și să vezi cum gem, pierdută, în brațele tale. Fiecare sunet pe care-l scot e real, fiecare mișcare pe care o fac vine din voluptatea de a face sex. Când simt că dispare flacăra asta, îmi strâng jucăriile și mă întorc la viața mea, la aialaltă. Aștept provocări, scenarii. Cât de curând o să-mi îndeplinesc o fantezie mai veche, un fast fuck în toaleta unui restaurant, cu rochia ridicată și cu bikineii cu despicătură, cu mâinile sprijinite de perete și trasă de păr. După care mă întorc la masă cu prezervativul înnodat în poșetă. Despre programări: nu prea pot răspunde la telefon, nu e greu de intuit de ce. Fac programări pe toate canalele de comunicare, în măsura în care pot. Îmi plac bărbații inteligenți, care mă ”fac” din vorbe înainte de a se cățăra pe mine, care știu să interacționeze cu soțul meu, dar mă bucur cu aceeași plăcere și de mitocanul care intră pe ușă, mă ia de păr și mă înfige în pula lui, fără să-mi adreseze vreun cuvânt, profitând de caracterul meu de submisivă. A, da. Despre programări. Duminică și luni îmi iau liber, duminică încerc să-mi îndeplinesc fantezia cu fastsexul din toaleta restaurantului, luni mă duc la job să-mi fac treaba pentru care am venit, de fapt, la București. De marți până joi primesc (ceea ce merit, sper! :girly ). Trăiți-vă viața. Nu uitați, viața e o clepsidră fără buton de pauză. 1
notsoangrybirds Reputație: 365 Postat Mai 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 17, 2018 De pus in rama marturia Dorinei. Hats off :hihat 1
dorina27 Reputație: 2575 Postat Mai 18, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Mai 18, 2018 Dorina, o intrebare simpla: prin "peripetiile" tale/voastre, ai / ati mai intalnit o femeie care se fie atat de open ca tine si care sa simta sensul real al motto-ului exprimat de tine? M-am gândit la ce m-ai întrebat. Într-un anume fel, nu. Fiecare femeie are un ritm al ei în care-și trăiește sexualitatea. Cred că lucrurile astea nu se pot compara. Ca dovadă, nu s-a inventat nici o măsură-etalon pentru plăcerea sexuală. Există femei fantastice, pretutindeni, cele mai multe par așa cuminți, în fustițele lor corecte și cu nasturele de la piept încheiat! Apropos, știu o doamnă care conduce o firmă respectabilă și care poartă doar cămăși cu mânecă și fuste lungi. Ca să nu i se vadă vânătăile de la bătaia pe care o încasează înaintea unui orgasm uriaș. Are tot respectul meu. Fiecare femeie își trăiește sexualitatea, așa cum poate, cum i se permite de cei din jur. Să fim toleranți și să nu ne judecăm aiurea. Fotografia zilei vine de la un musafir de ieri: 5
brtx Reputație: 9 Postat Mai 18, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2018 Buna DORINA cum va pot contacta as vrea o programare pt astăzi dacă este posibil
baller Reputație: 2 Postat Mai 18, 2018 Oras:Baia mare Oras:Baia mare Postat Mai 18, 2018 Buna...un nr de telefon se poate ? Am drum in cluj saptamaba viitoare si as dorii sincer sa va cunosc .multumesc anticipat
daniel2012 Reputație: 612 Postat Mai 18, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 18, 2018 Magnific raspuns! Multumesc! Si te rog, aduna-ti cumva gandurile si scrie, cand ai timp, o carte ceva. Poti ajuta multa lume sa inteleaga sensul firesc al vietii... Te sarut cu drag! M-am gândit la ce m-ai întrebat. Într-un anume fel, nu. Fiecare femeie are un ritm al ei în care-și trăiește sexualitatea. Cred că lucrurile astea nu se pot compara. Ca dovadă, nu s-a inventat nici o măsură-etalon pentru plăcerea sexuală. Există femei fantastice, pretutindeni, cele mai multe par așa cuminți, în fustițele lor corecte și cu nasturele de la piept încheiat! Apropos, știu o doamnă care conduce o firmă respectabilă și care poartă doar cămăși cu mânecă și fuste lungi. Ca să nu i se vadă vânătăile de la bătaia pe care o încasează înaintea unui orgasm uriaș. Are tot respectul meu. Fiecare femeie își trăiește sexualitatea, așa cum poate, cum i se permite de cei din jur. Să fim toleranți și să nu ne judecăm aiurea. Fotografia zilei vine de la un musafir de ieri: 1
robertinio888 Reputație: 66 Postat Mai 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2018 Pana cand sunteti in Bucuresti ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 20, 2018 Postat Mai 20, 2018 Dorina poate ne povestești și nouă cum a fost cu fantezia de la restaurant?😉😘
robertinio888 Reputație: 66 Postat Mai 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 21, 2018 Dorina,pt cat timp mai sunteti in Bucuresti ?
amatordetoate Reputație: 3 Postat Mai 24, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 24, 2018 Dorina,te rog spune-mi daca pot ajunge la voi săptămână asta. Cat mai stati in Bucuresti? Mai faceti rezervări? Multumesc
amatordetoate Reputație: 3 Postat Mai 24, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 24, 2018 Si inca o intrebare, un scenariu cuckold se poate pune in scena? (Eu in rolul de bull). Multumesc
amatordetoate Reputație: 3 Postat Mai 24, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 24, 2018 Intrebarea era daca Sorin poate fi parte pasivă in acest scenariu, respectiv daca imi poate face sex oral.
robertinio888 Reputație: 66 Postat Mai 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 25, 2018 O programare pentru marti ?
dorina27 Reputație: 2575 Postat Mai 27, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Mai 27, 2018 Imi pare rău, nu mai sunt în București. M-am ”repatriat”. Mulțumesc musafirilor mei. Am avut ”decât” experiențe frumoase, am cunoscut oameni interesați și am trăit clipe minunate. Să fiți sănătoși! Nu uitați, futeți (și) cu capul! :) 17
love27 Reputație: 113 Postat Mai 27, 2018 Oras:buzau Oras:buzau Postat Mai 27, 2018 Imi pare rău, nu mai sunt în București. M-am ”repatriat”. Mulțumesc musafirilor mei. Am avut ”decât” experiențe frumoase, am cunoscut oameni interesați și am trăit clipe minunate. Să fiți sănătoși! Nu uitați, futeți (și) cu capul! :)Buna, Dorina! Superbe fotografiile cu care ne incanti! Asteptam cu nerabdare impresiile dupa acea fantezie la restaurant (daca s-a intamplat)! Numai bine iti doresc! :hug1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 27, 2018 Postat Mai 27, 2018 Ai rămas aceeași Doamna cum te-am cunoscut , superbă!! Așteptăm cu nerăbdare concluziile ultimei vizite!!! ÃŽmi pare nespus de rău că nu am putut ajunge la sesiunea abia încheiată!!am rămas cu restanță 😩😩
cooldream Reputație: 67 Postat Mai 28, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 28, 2018 Esti o femeie superba!😀😀😀😘😘😘 1
daniel2012 Reputație: 612 Postat Mai 28, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 28, 2018 completez putin... "din toate punctele de vedere" Esti o femeie superba! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2018 Postat Mai 28, 2018 Haideți băieții care ați fost curaj, poate ne împărtășiți și nouă cum a fost!!nu țineți numai pt voi.
Vizitator hexp02 Reputație: 0 Postat Mai 28, 2018 Postat Mai 28, 2018 Haideți băieții care ați fost curaj, poate ne împărtășiți și nouă cum a fost!!nu țineți numai pt voi.Recenzie nu mai las, dar a fost mult mai bine ca prima data, am plecat pe trei carari, si nu am baut nimic: pur si simplu m-a stors de ultima picatura de energie si tot ar mai fi vrut, si asta dupa mai mult de doua ore de sex pervers, o nebunie!Multumesc Dorina, astept sesiunea de toamna!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Dorina ești superbă!😘😘 Poate îți faci curaj și ne povestești cum a fost la restaurant!!!😉😘
dorina27 Reputație: 2575 Postat Mai 31, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Autor Postat Mai 31, 2018 Dorina ești superbă! Poate îți faci curaj și ne povestești cum a fost la restaurant!!! Ezit. Motive: 1. Ar apărea unii care-ar spune ”asta-și face singură recenzie”. Ceea ce ar fi perfect adevărat, și mie nu-mi place adevărul, nu spus așa brutal și cu cuvinte puține!; 2. Nu am acceptul domnului respectiv. Chiar dacă nu-i dau numele, mi se pare că jumătate din poveste îi aparține. Pe jumătatea mea de poveste sunt stăpână, dar lucrurile s-au petrecut așa alambicat, că nu mai știu care e jumătatea mea, de fapt! 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Nu cred că superi pe nimeni cu poveștile tale.Cine te cunoaște și știe cum ești te apreciază!!Așa că cred că mulți își doresc să afle macar o recenzie din ultima vizită în București care poate fi chiar și ""îndeplinirea unei fantezii".
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum