loby2388 Reputație: -5 Postat Septembrie 25, 2012 Postat Septembrie 25, 2012 suna cam asa anuntu tanara 29 ani 1,75 inaltime fac sex din placerea vizitato cineva pana acummise pare cam suspect sa faca sex fara bani si din placereastept un rsp daca a vizitato cinevaciocane tare sa avetii
tudor21 Reputație: -454 Postat Septembrie 25, 2012 Oras:EARTH Oras:EARTH Postat Septembrie 25, 2012 Salut loby2388, pune mana pe telefon si suna!!!! Sau macar documenteaza-te mai bine unde se pun astfel de intrebari.
davis.corso Reputație: 85 Postat Septembrie 25, 2012 Postat Septembrie 25, 2012 Caut tanar serios.... m-a bufnit rasul.Am sunat-o pe tipa.Mi-a zis, citez, "anuntul cu sexu' nu mai e valabil, acum caut relatie serioasa" Anuntul este aici:http://www.gazeta-cu-anunturi.ro/anunt-caut-tanar-serios-in-galati.xhtml http://www.favoruri.ro/detalii-anunt/categorie-speciala-da/caut-tanar-pntru-sex.html Loby, da te rog mai multe detalii data viitoare, altfel vei strange puncte pe minus
tudor21 Reputație: -454 Postat Septembrie 25, 2012 Oras:EARTH Oras:EARTH Postat Septembrie 25, 2012 Davis, multumim pt completari, si bine ai revenit. Sper sa nu mai dispari din peisaj!!!
Vizitator eneas82 Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2012 Postat Octombrie 2, 2012 aveti grija baieti cu tipa asta pare dusa rau am sunat-o am stabilit sa ne intalnim la spitalul nr.1 iar cand am ajuns in zona nu a mai raspuns la tel. Am incercat sa o sun de fapt am sunat toata ziua iar cand in cele din urma a raspuns mi-a spus ca nu e adevarat ca nu a vorbit niciodata cu mine
andrei1986 Reputație: 171 Postat Iunie 21, 2014 Postat Iunie 21, 2014 numar blocat pentru apelurile de primire - se poate trece la inactive
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum