Sari la conținut

Vizitator nabres

Postări Recomandate

Vizitator nabres
Reputație: 0
Postat

Salutare coforumisti-lor,

- Numarul de telefon: 0724435089;

- Tarifare: 100 lei/finalizarea - 150lei/ora;

- Locatia: Rin Grand, despre aspect nu are rost sa detaliez, deoarece locatia e foarte ok si bine gindita pentru burlaci declarati. Singurul cusur ar fi ca platesti parcarea daca depasesti 40';

- Serviciile: Oral (ne/protejat in functie de igiena) fara finalizare orala, Normal;

- Aspectul fizic: bruneta (1.60m fara tocuri), frumos bronzata, varsta declarata 20 ani, sini micuti spre medii un pic lasati si orientati spre extreme, fund bine proportionat si tare, pielea fina epilata corespunzator.

post-18722-0-23973100-1348628432_thumb.jpg

post-18722-0-12421800-1348628444_thumb.jpg

- Detalii despre servicii: ostilitatile au inceput cu o usoara reticenta, datorata primei infatisari probabil. Dupa intoarcerea de la dus, unde am primit prosop curat, duduia s-a apucat de un oral executat regulamentar. Foarte putin s-a ajutat de mina, i-a iesit chiat si DT-ul. Vazind ca nu face mofturi la durata reprizei orale, am invitat-o deasupra sa definitivam scopul vizitei. Paraind ca da semne de oboseala, am preferat sa o pun capra, unde s-a si petrecut eliberarea. In timpul actiunii fata geme destul de incitant, nebagind mina in foc pentru veridicitatea zgomotelor. Dupa dus am aminat repriza a doua pentru o zi mai putin solicitanta si am optat pentru un masaj executat mecanic, dar care iti pune singele in miscare. Fumat dulcea tigara de dupa si purces linistit spre alte zari.

- Concluzia finala: recomand pentru o partida fara batai de cap.

Note:

- Oral: 8;

- Normal: 8;

- GFE: 7.

Bafta!

• Like 2
Vizitator nabres
Reputație: 0
Postat

Erata:

Sursa AT - RIN Grand hotel, Andreea, daca doresti o experienta unica de rasfat si relaxare, sex normal, 69, oral cu nep. alaturi de o d-ra frumoasa si rafinata, te astept pt. a trai o experienta de neuitat.

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Salutare futaciosilor,

Am marcat si eu la domnisoara saptamana trecuta, locatia este la Rin Vitan deasupra salii de fitnes din hotel la etaj superior,regim hotelier,

domnisoara lasa de dorit din toate punctele de vedere, in primul rand este de etnie, o tipa bruneta mica de statura fara cine stie ce trasaturi sa-mi faca cu ochiu, oral slab se grabeste, normal praf fara nici o implicare, este ca una de pe centura numai ca are locatie..platit 100 lei stat 20 min..fara dus pt ca eram pregatit de acasa si bine am facut ca la baie nu am vazut vreun gel de dus sau altceva..

nu face banii astia ever pretul corect 50 lei/fin..

locatie 6

Oral 5

normal 5

Fk NO mercy

Gfe 5

Stima,

• Like 5

Postat

Am fost si eu la domnisoara acum o luna. Fata este ,,bronzata", sa zicem dragutica. Fermecat de ea si de locatie decid sa raman pt o finalizare - 100 ron ... mare greseala. Ma duc la dus, gel de dus, prosop curat. Apoi ,,merge" si ea. Incepe cu un oral neprotejat destul de mecanic ajutat de maini, decid sa trecem la normal. Punem un prezervativ si se pune fata capra. Ma apuc sa pompez si dupa cateva secunde ma izbeste un miros si ,,ala micu" moare desi ea fusese la dus inainte... ce o fi facut acolo nu stiu. Ma scuz ca sunt obosit si ma duc la dus sa ma deparazitez.

Concluzie: mai bine o laba sanatoasa

Gfe :0

Oral: 5

Normal:0

Am dat 100 ron pt 15 minute dintre care 10 au fost in dus.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...