Sari la conținut

MASAJ THAI,MASAJ TANTRIC 077167263

ramona74

Postări Recomandate

• Oras:craiova
Postat

pt toti cunoscatorii si iubitorii de masaj body,masaj thai 100ron/ aprox 30 min,finalizare manuala,si cunoscutul TANTRA-200ron/apox 30-40 min,programul este de luni-sambata,8.30-18,duminica nu lucrez,multumesc

post-223488-0-16801100-1487328095_thumb.jpg

Postat

Ai vreo 4 threaduri deschise, esti retarda?

retardata?--poate nu stiu cum merg treburile pe aici,dar cu ce te deranjeaza? tu chiar esti in contradictoriu cu toata lumea?

Postat

Cât este ședința de masaj prețul 200 din câte văd 1 ora??pare cam scumpicel doar 40 min la 43 ani ....

BUNA! nu inteleg ce vrei sa spui cu ,,la 43 ani....,tu nu platesti imaginea mea!!!,desi consider ca arat foarte bine pt varsta mea--tu platesti masajul si finalizarea. Si dupa cate observ nu prea ai idee despre ce este vorba

• Oras:Undeva departe
Postat

draga si imaginea conteaza dar chiar si asa e mult 200 ron pentru 30-40 minute, norocul tau ca in orasul asta sunt multi prosti si concurenta zero, daca erai in alt oras nu iti permiteai sa ai asemenea  preturi,  in bucuresti spre ex daca te uiti sunt care ofera masaj + sex la 100-150 ron ora  si au o gramada de recenzii pozitive 

Postat

draga si imaginea conteaza dar chiar si asa e mult 200 ron pentru 30-40 minute, norocul tau ca in orasul asta sunt multi prosti si concurenta zero, daca erai in alt oras nu iti permiteai sa ai asemenea  preturi,  in bucuresti spre ex daca te uiti sunt care ofera masaj + sex la 100-150 ron ora  si au o gramada de recenzii pozitive 

buna seara! foarte urat din partea ta sa vorbesti asa la adresa clientilor mei .Si referitor la BUCURESTI,deloc adevarat!  sex da-100,150  ron si o specie de mangaieri numite ,,MASAJ,,!!!!  O sedinta de masaj profesional este de la 70 ron in sus( executat manual) ,informeaza-te!  Si acum sa vorbim despre masajul erotic,este destul de scumpisor si in toate saloanele este exclus sexul in banisorii aceia .Eu cred ca am pus un pret destul de corect,la serviciile care le ofer...si fiecare alege in functie de gusturi,exigente si posibilitati,o seara placuta sa ai!

Postat

buna seara! foarte urat din partea ta sa vorbesti asa la adresa clientilor mei .Si referitor la BUCURESTI,deloc adevarat!  sex da-100,150  ron si o specie de mangaieri numite ,,MASAJ,,!!!!  O sedinta de masaj profesional este de la 70 ron in sus( executat manual) ,informeaza-te!  Si acum sa vorbim despre masajul erotic,este destul de scumpisor si in toate saloanele este exclus sexul in banisorii aceia .Eu cred ca am pus un pret destul de corect,la serviciile care le ofer...si fiecare alege in functie de gusturi,exigente si posibilitati,o seara placuta sa ai!

cauta flory din berceni aici pe forum care ofera masaj profesional laudat de multi +sex la 100 ron ora, eu zic sa te informezi tu inainte  sa vezi ce servicii ofera si dupa sa faci diferenta

Postat

cauta flory din berceni aici pe forum care ofera masaj profesional laudat de multi +sex la 100 ron ora, eu zic sa te informezi tu inainte  sa vezi ce servicii ofera si dupa sa faci diferenta

dragule nu esti obligat sa vi la mine,si nici sa-mi comentezi preturile,de ce nu te duci acolo? 

Postat

dragule nu esti obligat sa vi la mine,si nici sa-mi comentezi preturile,de ce nu te duci acolo? 

am fost si acolo doar ca am da un exemplu sa intelegi dc am spus de preturi si ca nu exista concurenta in orasul asta

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...