beni1988 Reputație: 365 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Deva Oras:Deva Postat Februarie 21, 2017 Poze reale, confirm cu semnu de pe fund !!! Vrei un moment de relaxare ..atunci te astept in locatia mea intr-un mediu placut si curat pentru un Oral de Vis Iti pot oferi sex normal protejat. Sex oral neprotejat . Sex anal protejat ...69 si alte fantezii . Mai multe detalii la Nr de telefon 0725135801 Va puppp Pare interesanta tipa, cel putin din poze. Insa...stie cineva ceva de ea ? II teapta ca majoritatea sau chiar e pe bune ? P.S ca am uitat sa zic. Sigur e cu vre-O colega care are in anunt sex total sau ceva de genu. 1
papacioaca Reputație: 428 Postat Februarie 22, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Februarie 22, 2017 pare **spam editat**
ctalinesx Reputație: 9 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Deva Oras:Deva Postat Februarie 22, 2017 Ne a părăsit orășelul.A dispărut anunțul ..Are tel închis...19 ani mi a zis că are și că face tot la 150 sau on+np la 100 ...Nu am reușit să ajung pe la ea.Am sunat și vb toate detaliile dar în drum spre oraș m-a pus dracu sa opresc la sere la Santuhalm să întreb O cioara de un oral,mi-a zis că vrea să plece și ne-am înțeles la 25 de Ron cu slobozu in gura ei,apoi am renunțat să mă mai duc la fătuca asta. 1
beni1988 Reputație: 365 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Deva Oras:Deva Autor Postat Februarie 23, 2017 Naspa. La fel am patit si eu. O sunasem alaltaieri de curios pt ceva detalii. Mi-a zis ca ce si cum si i-am zis ca urmatoarea zi o sa am drum pe la ea si surpriza. Ieri cand sa sun telefonu era inchis. Cand ma uit pe anunturi, a disparut cu desavarsire. Chiar vroiam sa ii bag o tura. Cum de a disparut asa dintr-o dara, nu stiu. Cand vorbisem cu ea cu o zi inainte nu a dat semne ca ar disparea a 2-a zi. Si nici nu a mentionat nimica, mai ales dupa ce ii spusesem ca am de gand sa trec pe la ea a 2-a zi. Cine stie....or fi speriat-o "cioroii" ? Who knows... astept sa vad daca mai revine ca parea interesanta tipa. 2
199522 Reputație: -64 Postat Iunie 26, 2017 Oras:Călătoresc mult Oras:Călătoresc mult Postat Iunie 26, 2017 Am reușit sa o vizitez eu erea de nota 8 păcat ca Pești au fugaritoo era mișto si pro client......😪😪 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum