Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 21, 2017 Partajează Postat Februarie 21, 2017 Damele din cunoscuta locatie din Ion Tuculescu si-au diversificat serviciile si preturile.Masaj relaxare + tantric la numai 150 Lei ora.Cam increzute la telefon si reglate sa spuna povestea din anunt. 3 2 Link spre comentariu
masaj_iony Reputație: -425 Postat Februarie 21, 2017 Partajează Postat Februarie 21, 2017 Mai ploua afara? Link spre comentariu
nebunake Reputație: 19 Postat Februarie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2017 Mai ploua afara?S-a oprit Link spre comentariu
eudales Reputație: 8 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 22, 2017 A fost cineva la bunaciunea de mai sus .As vrea sa ma duc si as dori sa stiu parerea cuiva care a mai fost .Multumesc anticipat . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2017 Partajează Postat Februarie 22, 2017 Nu face masaj nud.Nu te astepta la o mare pleasca la 150 Lei pe ora.Ce , este la standardul Amazoniei ?Nu am fost la ea dar pozele sint de reclama. 3 2 Link spre comentariu
eudales Reputație: 8 Postat Februarie 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 22, 2017 Salut . Ma interesa daca arata ca in anunt de aceia am intrebat daca a fost cineva la ea . Multumesc Gelgum pentru raspuns .Pare din poze destul de buna . Ar fi pe gudtul meu daca ar arata ca in pozele din anunt . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2017 Partajează Postat Februarie 22, 2017 Eventual poti opta pentru Sweet Pleasure..... 1 2 Link spre comentariu
eudales Reputație: 8 Postat Februarie 24, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 24, 2017 A vorbit cineva cu ea .Sex normal face ?Eu am sunat dar nu a raspuns . Poate era ocupata . Link spre comentariu
alexalex545 Reputație: 533 Postat Februarie 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 24, 2017 Nu ofera masaj erotic,stau imbracate la masaj si totul este o frectie cu finalizare manuala la sfarsit.Nu merita sa mergi. 1 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 24, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Februarie 24, 2017 frectie la pula cu margarina 4 Link spre comentariu
eudales Reputație: 8 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 25, 2017 Ceva nou referitor la bunaciunea aceasta a-ti mai aflat ? Link spre comentariu
adriancorhy Reputație: 91 Postat Februarie 25, 2017 Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Telefon: adriancorhy Oras:Brasov Partajează Postat Februarie 25, 2017 E in perioada de tranzitie 150-50 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 25, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Februarie 25, 2017 Ceva nou referitor la bunaciunea aceasta a-ti mai aflat ?DaAm vb cu ea dar te vrea pe tine primul 4 Link spre comentariu
cezariulius Reputație: 146 Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 E in perioada de tranzitie 150-50Salut.Ce inseamna perioada de tranzitie?Si tarifele 150-50 de la ce sunt? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 Eu zic sa nu va pierdeti timpul cu ea , poza este una iar serviciile altele.Daca este locatia din Ion Tuculescu , la parter pe partea cu restaurantul , masajul casei este cam de 7.Finalizare prin HJ de 5 -6.Vorbesc de una din colegele ei.Mare minune daca cea din poza ar fi mai buna. 2 2 Link spre comentariu
eudales Reputație: 8 Postat Martie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 4, 2017 Am vorbit eu cu ea si a spus ca pozele sunt reale .Daca ar face si sex m-as duce si eu la ea . Arata bine la craci ca sa zic asa . Link spre comentariu
eudales Reputație: 8 Postat Martie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 4, 2017 Ar merge o ora de sex cu 150 de lei . Daca a fost cineva la ea sa ne zica si noua . Multumesc anticipat Link spre comentariu
cezariulius Reputație: 146 Postat Martie 4, 2017 Partajează Postat Martie 4, 2017 Salut.am fost la masaj.pozele sunt reale.e simpatica. nu face sex sau asa cred.eu nu i-am propus sa i ofer mai mult dar nici nu vad cum ar face.masajul e pe masa facut nu pe saltea Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Martie 4, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 4, 2017 Nu face masaj nud.Nu te astepta la o mare pleasca la 150 Lei pe ora.Ce , este la standardul Amazoniei ?Nu am fost la ea dar pozele sint de reclama.Amazonia ti se pare ca are un standard asa deosebit? S-au mai schimbat fetele! 1 Link spre comentariu
eudales Reputație: 8 Postat Martie 7, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 7, 2017 A aparut cu niste poze noi pe anuntul telefonic .Arata beton in pozele noi .I-a propus cineva sa faca sex ? Link spre comentariu
eudales Reputație: 8 Postat Martie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 8, 2017 Buna femeie arata bine in poze . Link spre comentariu
cezariulius Reputație: 146 Postat Martie 9, 2017 Partajează Postat Martie 9, 2017 A aparut cu niste poze noi pe anuntul telefonic .Arata beton in pozele noi .I-a propus cineva sa faca sex ?Am fost eu asa cum am mai scris. Nu i-am propus direct sa faca sex dar din discutiile avute am aflat ca nu face sex. Masajul il face imbracata,nici macar topless. E un masaj bun pentru cine cauta masaj de relaxare. Nu e un masaj erotic stralucit. Cine vrea sa se convinga sa incerce.Eu sunt nemultumit de faptul ca nu sta goala. 2 Link spre comentariu
eudales Reputație: 8 Postat Martie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 11, 2017 Dar macar imbracata sey sta .macar sa merite bani cit de cit ? Link spre comentariu
eudales Reputație: 8 Postat Martie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 11, 2017 Poate pentru un pret mai mare face si sex . Toate ca toate pare buna femeia . Super buna . Link spre comentariu
eudales Reputație: 8 Postat Martie 11, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 11, 2017 Mici fantezi face ? Stie cineva ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum