alexandar Reputație: 33 Postat Mai 4, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Mai 4, 2017 Da Mersi Base oricum poate o sa mai ajungă la brasov eu unu am fost foarte mulțumit de servicile oferite
Vizitator larisa_blink Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 Am avut in plan sa venim in Brasov ,insa am fost dezamagite de cazare,initial stabilisem unde vom sta,iar ulterior am aflat ca nu se mai poate sa venim,ei inchiriind deja locatia Poate alta data va fi cu nororc
alexandar Reputație: 33 Postat Mai 4, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Mai 4, 2017 Am avut in plan sa venim in Brasov ,insa am fost dezamagite de cazare,initial stabilisem unde vom sta,iar ulterior am aflat ca nu se mai poate sa venim,ei inchiriind deja locatia Poate alta data va fi cu nororc pai sunt atâtea locuri de cazare găsiți în alta parte ca noi va așteptam .)))
tecunosctefut Reputație: 9 Postat Mai 12, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Mai 12, 2017 Am avut in plan sa venim in Brasov ,insa am fost dezamagite de cazare,initial stabilisem unde vom sta,iar ulterior am aflat ca nu se mai poate sa venim,ei inchiriind deja locatia Poate alta data va fi cu nororc Ati rezolvat cu locatia?Cand ne vedem in Brasov?
baietzasbv Reputație: 0 Postat Mai 18, 2017 Postat Mai 18, 2017 Daca doriti cazare am si eu un apartament nou , in zona tractoru nou
liviucla Reputație: 49 Postat Iunie 3, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iunie 3, 2017 Mai reveniti pe la Brasov?
alexandar Reputație: 33 Postat Iulie 9, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Iulie 9, 2017 Se mai știe ceva de fete???
alexandar Reputație: 33 Postat Septembrie 8, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Septembrie 8, 2017 ðŸ™
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum