Sari la conținut

Fisting?

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Nu aci...sau ma rog...si aci...da ai topinguri di spamat citi vrei. Plus alia dila zdrentili pi cari io nu li agriieez !!!

:)))))))

• Like 2
  • Oras:Intre văi
  • Oras:Intre văi
Postat

Io is pura si inosienta ! :(

Pina acu citiva luni nisi makar nu şteam cei aia fisting. O antribat unu di fisting anaintea ta...unu Ienachemarus...si repidi mam uitat pi Goagle ciei aia ! Riecunosc ka mo zgandarit o leaka definitiia, asa ka meam propus sa gasiesc si io o fata cari practica. Si am gasit !!!

;)

Dila o capra mari, ku pizda cît jacuzziu mieu, ie usor sa fasi triaba asta, dara fatuca pi cari am gasito io ie o mînă di omuleț !!! Nai credi nişodata ka ar âncape intro miniona ka ia...da o intrat...grav si riepetitiv !

;)

ia sa imi dai nr de tel si mie...sa. vad ce ai gasit tu..

Postat

Ka sa moi fasi si tu 144 di postari !!! ;)

Io nu stu kum nu tii rusini. Ai acilea atitia ani si noi fost in stari sa fasi si tu 200 di postari sa poti vorbi ku tati lumili an privat !!!

:(

• Like 1

Postat

Dar de ce atat secret?

Oi vizut akuma dice secretomania ?! Ie nisti prosti pi acilea, nu dam nume da se dau iei singuri di gol, cari taaaat intriaba ca prosti pi forum dispri fisting. Stau la pinda doar doar sa prinda si iei un pont, da nu ka sar dusi sa futa ! Sau sa faca iei fisting...ka lor doar li plasi sa fak fisting an curu lor.

Da...io iam zis lu Cobralion di o fata, si am sati zik si tii mah Bulea, da an privat. Siti moi zik si di altili. Porma sa viniti acilea si sa spuniti voi dak stii Amelia dispri cie ie vorba...sau dak va cacati imprastiat pi uni cari se baga an siama dijaba si inutil, ka di futut oricum nu fut ! Din nou, nu dam nume, ka nu contiaza !!!

:)))))

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...