george_ge Reputație: 104 Postat Aprilie 25, 2017 Postat Aprilie 25, 2017 pe bune?Chiar nu exista nicio recenzie ptr domnisoara???hmmm Ai dat câteva pagini mai in spate ? Off lenea asta
george_ge Reputație: 104 Postat Aprilie 26, 2017 Postat Aprilie 26, 2017 Sa revenim la recenzii zic ! Am tot urmărit-o pe duduia acesta câteva zile si am zis sa încerc , programare făcută tot ce trebuie , ajung la ora stabilită , intru pe usa o doamna in jur de 30-35 ani peste înălțimea mea cred ca are 1,75 piele mișto bronzata si lucioasa cur măricel apetisant sânii destul de frumoși pentru vârsta ei tot ce trebuie ! Stabilim sa stam decât 30 de minute eu fiind in graba dau cadoul 150 lei grei , merg la dus in spăl pe Gigi revin si ne apucam de treaba : un oral adânc bine executat cu atenții la OO dupa 10 min zic sa punem balonul câteva poziții , paca paca finalizam in balon .. mai am stat 5-10 min de vorba nu am simțit sa ma grăbească ! Concluzie si note : Tipa arata de ok pentru vârsta ei , nota 9 Nu este frumoasa dar nici urâta am văzut altele mai nașpa : nota 8 Oral :8 ( cu prezervativ , eu am vrut așa )Normal :8 (3-4 poziții ) Anal nu ma interesează !De revenit la banii ăștia !Cadou 150 lei undeva la 30-35 min !Spor la futut ! 3
antonia_antonia Reputație: 246 Postat Aprilie 27, 2017 Autor Postat Aprilie 27, 2017 Buna dimineata♥♥♥
vardevar Reputație: -514 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 27, 2017 Extraordinare poze😉😉😉 1 3
kristi22222 Reputație: 89 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Aprilie 28, 2017 bravo frate ,Pisicut trece-o la testate din moment ce a promis un serviciu si nu l a oferit, mai degraba la DE EVITAT
antonia_antonia Reputație: 246 Postat Aprilie 28, 2017 Autor Postat Aprilie 28, 2017 din moment ce a promis un serviciu si nu l a oferit, mai degraba la DE EVITATTe rog frumos sa iti ți comentariile răutăcioase pentru tine
antonia_antonia Reputație: 246 Postat Aprilie 28, 2017 Autor Postat Aprilie 28, 2017 Sa revenim la recenzii zic ! Am tot urmărit-o pe duduia acesta câteva zile si am zis sa încerc , programare făcută tot ce trebuie , ajung la ora stabilită , intru pe usa o doamna in jur de 30-35 ani peste înălțimea mea cred ca are 1,75 piele mișto bronzata si lucioasa cur măricel apetisant sânii destul de frumoși pentru vârsta ei tot ce trebuie ! Stabilim sa stam decât 30 de minute eu fiind in graba dau cadoul 150 lei grei , merg la dus in spăl pe Gigi revin si ne apucam de treaba : un oral adânc bine executat cu atenții la OO dupa 10 min zic sa punem balonul câteva poziții , paca paca finalizam in balon .. mai am stat 5-10 min de vorba nu am simțit sa ma grăbească ! Concluzie si note : Tipa arata de ok pentru vârsta ei , nota 9 Nu este frumoasa dar nici urâta am văzut altele mai nașpa : nota 8 Oral :8 ( cu prezervativ , eu am vrut așa )Normal :8 (3-4 poziții ) Anal nu ma interesează !De revenit la banii ăștia !Cadou 150 lei undeva la 30-35 min !Spor la futut !Mulțumesc si te mai aștept
podaru Reputație: 126 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 29, 2017 250 pentru un futut?naivitate barbateasca
kristi22222 Reputație: 89 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Aprilie 29, 2017 Te rog frumos sa iti ți comentariile răutăcioase pentru tine nu sunt comentarii rautacioase, sunt recenzii din care reiese ca promiti mai mult decat oferi......
daniel fox Reputație: 309 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:Peste tot si oriunde Oras:Peste tot si oriunde Postat Aprilie 29, 2017 Sa revenim la recenzii zic !Am tot urmărit-o pe duduia acesta câteva zile si am zis sa încerc , programare făcută tot ce trebuie , ajung la ora stabilită , intru pe usa o doamna in jur de 30-35 ani peste înălțimea mea cred ca are 1,75 piele mișto bronzata si lucioasa cur măricel apetisant sânii destul de frumoși pentru vârsta ei tot ce trebuie !Stabilim sa stam decât 30 de minute eu fiind in graba dau cadoul 150 lei grei , merg la dus in spăl pe Gigi revin si ne apucam de treaba : un oral adânc bine executat cu atenții la OO dupa 10 min zic sa punem balonul câteva poziții , paca paca finalizam in balon .. mai am stat 5-10 min de vorba nu am simțit sa ma grăbească !Concluzie si note :Tipa arata de ok pentru vârsta ei , nota 9Nu este frumoasa dar nici urâta am văzut altele mai nașpa : nota 8Oral :8 ( cu prezervativ , eu am vrut așa )Normal :8 (3-4 poziții )Anal nu ma interesează !De revenit la banii ăștia !Cadou 150 lei undeva la 30-35 min !Spor la futut !Ce dracu faci fa, i-ai scris lu' fomista asta recenzie ? Macar asta nu scrie decat "up"
podaru Reputație: 126 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 29, 2017 250 pentru un futai?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum