Sari la conținut

V-A MANCAT PIZDA CREIERII ?

miky77

Postări Recomandate

• Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat

L-a sacrificat Motanul cam repede ....nici nu a apucat sa spuna CHEESE  :laugh2

Da-l in balarii si pe alalalt'! :laugh2 

• Like 13
  • Minus 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Unde pizda de miskin?

Ocupat , inconjoara biserica :)

• Like 14
  • Minus 14
  • Oras:romania
  • Oras:romania
Postat

Variantele corecte

a. daca te trece pisarea cand esti pe drum,te pisi la un WC public

b. Poate vrei un facefuck,anilingus.........Banuiesc ca nu-ti pui nevasta sa-ti faca asta.

c. Daca esti pusti,poate vrei sa vezi cum este o găina bătrână,dacă ai deja găina bătrână acasă,poate vrei sa-ti aduci aminte        cum este un puiet.

da de ce sa nu ti pui nevasta sa faca facefuck si anilingus? daca as fi nevasta si as afla ca barbatamiu isi doreste asta si prefera sa mearga la altcineva, fara macar sa mi faca o propunere, as fi extrem de dezamagita. unu dintre motivele pt care inteleg ratiunea casatoriei este sa faci toate bolnaviciunile sexuale pe care ti le doresti (pe care vi le doriti amandoi, va rog) intr un cadru safe. si sa poti sa o saruti dupa si sa o rogi sa comande de mancare. si apoi sa o tii in brate la film. bine, asta daca ai avut prezenta de spirit de a lua o nevasta cu mintea unde trebuie, nu daia care nu suge pula (mai sunt si dastea. socant, stiu, dar sunt)

• Like 1
Reputație: -1394
Postat

Daca ar exista asemenea femei : frumoase , destepte si curve in pat  ...chiar si procentul divorturilor s-ar micsora simtitor . :laugh2

• Like 12
  • Minus 13
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cat de cretin esti taranule, ai dat minus la postari de acum cateva luni. Ti-a mancat dependenta de forum si ultimul neuron ramas? IQ77, cum e cand te face tot forumul posta? Cred ca-ti place, nebunule! Altfel nu-mi explic ce mai cauti aici, parlitule!

Daca ar exista asemenea femei : frumoase , destepte si curve in pat  ...chiar si procentul divorturilor s-ar micsora simtitor . :laugh2

Esti divortat, este? Ce femeie poate sa stea cu unul care miroase a prost de la 100 de metri?
  • Like 5
  • Minus 6
Vizitator
Reputație: 0
Postat

da de ce sa nu ti pui nevasta sa faca facefuck si anilingus? daca as fi nevasta si as afla ca barbatamiu isi doreste asta si prefera sa mearga la altcineva, fara macar sa mi faca o propunere, as fi extrem de dezamagita. unu dintre motivele pt care inteleg ratiunea casatoriei este sa faci toate bolnaviciunile sexuale pe care ti le doresti (pe care vi le doriti amandoi, va rog) intr un cadru safe. si sa poti sa o saruti dupa si sa o rogi sa comande de mancare. si apoi sa o tii in brate la film. bine, asta daca ai avut prezenta de spirit de a lua o nevasta cu mintea unde trebuie, nu daia care nu suge pula (mai sunt si dastea. socant, stiu, dar sunt)

ana ...tu chiar existi in realitate?

:)

• Minus 4
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Cat de cretin esti taranule, ai dat minus la postari de acum cateva luni. Ti-a mancat dependenta de forum si ultimul neuron ramas? IQ77, cum e cand te face tot forumul posta? Cred ca-ti place, nebunule! Altfel nu-mi explic ce mai cauti aici, parlitule! Esti divortat, este? Ce femeie poate sa stea cu unul care miroase a prost de la 100 de metri?

Lasa dementul sa-si faca damblaua,enoriasii mei o sa anuleze minusurile date de dement.

• Like 11
  • Minus 12
Postat

Cat de cretin esti taranule, ai dat minus la postari de acum cateva luni. Ti-a mancat dependenta de forum si ultimul neuron ramas? IQ77, cum e cand te face tot forumul posta? Cred ca-ti place, nebunule! Altfel nu-mi explic ce mai cauti aici, parlitule! Esti divortat, este? Ce femeie poate sa stea cu unul care miroase a prost de la 100 de metri?

Cand zici Forum , te referi la 4 boschetari 50 + (ca si tine) cu pula moarta si 5 lingai (un urat , unul care cere uro de la fiecare femei iar daca nu-i ofera incepe cu jignirile , un lacheu balbait , un extaziat care fute doar la ora  si un nebun cu personalitati multiple)    ...si 2 pizdoase (am uitat ) , dintre care una pozeaza in baietel , drogata aceea pe care se fute pe o strachina de ciorba iar tu ii oferi curling  . gratuit

Lisandrule ce-ti mai plac limbile in cur ...sa dai :)

Lasa dementul sa-si faca damblaua,enoriasii mei o sa anuleze minusurile date de dement.

Punctele e veata ta , NEBUNULE cu briceag  

Iar te-a prins seara  aici pe faleza   :)

• Like 20
  • Minus 16

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...