Sari la conținut

0724879456 - Briana italiana

Vizitator j0hnny_legend

Postări Recomandate

• Oras:F

O sa fiu iar carcotas, dar preturile mi se par aberante pentru ce oferi si pentru orasul asta si pentru o tara in care toata lumea spune ca va urma o recesiune nasoala... TOCMAI, SA SE DISTREZE CAT MAI AU CU CE. ORICUM BANII ASTIA SUNT HARTIE IGIENICA ASA CA... DACA N-AI SUFICIENTI CAT SA FUGI D-ACI, SA SALVAM NISTE DOMNISOARE MINUNATE, NU?! 

O ora cu 2 finalizari CIM ar insemna 500 ron,corect? Pai bine ca nu faci si anal ca lasau baietii si nadragii si ceasul amanet si plecau in curul gol 100 EURO DE INTRARE, ASA. LA VALOAREA NOASTRA?! LASAM DUBLU DOAR CA SA NE SIMTIM NOI BINE, GENEROSI...  

Ok,arati bine,poate ai umblat mult si la atitudine,dar reveniti-va un pic,deschideti un pic geamul si uitati-va ce praf este afara :))) TOCMAI, PRAF - RINITA ALERGICA - COSTURI CRECUTE PENTRU TRATAMENTE, APA DE MARE SPRAY ETC. 

https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/46516244_357171778369030_1612294954430758912_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=8c17e9ccc57c21cfb7943975a2e1594e&oe=5CAB654B

;)

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti

Aoleu, iară sunteți nemulțumiți si vi se ia darul😂

Când mergeți la altele cu 100 sau 150 fin și vă plângeți de cum arată, de fast fuck, de poze false, locație mediocră, cu tot felul de figuri și surprize la fața locului nu mai comentați nimic.

Din punctul meu de vedere, Briana, merită 200 leuți pe fin.Are un corp bestial, atitudine ce rar mai găsești, servicii top.

N-ați invățat până acum din viață că ce-i de calitate și bun se plătește.Regula aceasta se aplică cam peste tot: haine, parfumuri, ceasuri, mașini, băutură, mâncare.

• Like 4
Link spre comentariu

Aoleu, iară sunteți nemulțumiți si vi se ia darul😂

Când mergeți la altele cu 100 sau 150 fin și vă plângeți de cum arată, de fast fuck, de poze false, locație mediocră, cu tot felul de figuri și surprize la fața locului nu mai comentați nimic.

Din punctul meu de vedere, Briana, merită 200 leuți pe fin.Are un corp bestial, atitudine ce rar mai găsești, servicii top.

N-ați invățat până acum din viață că ce-i de calitate și bun se plătește.Regula aceasta se aplică cam peste tot: haine, parfumuri, ceasuri, mașini, băutură, mâncare.

Absolut corect. Singura problemă e ca pretențiile ei financiare depășesc sumele pe care sunt eu dispus sa le plătesc. ÃŽn rest, arată senzațional în poze. N-am decât să urez "distracție placuta" cui vrea să o viziteze si poate ne povestiți si noua cum a fost. :)

• Like 10
Link spre comentariu

Absolut corect. Singura problemă e ca pretențiile ei financiare depășesc sumele pe care sunt eu dispus sa le plătesc. În rest, arată senzațional în poze. N-am decât să urez "distracție placuta" cui vrea să o viziteze si poate ne povestiți si noua cum a fost. :)

Eu as fi incantat sa am ocazia unei experiente deosebite si la sume mult mai mari, dar "cine s-a fript cu ciorba, sufla si-n iaurt" iar eu m-am fiert de viu "gandind pozitiv" asa ca... ma mai gandesc.  :thinking

Buna dimineața :)

Buna sa-ti fie intreaga zi! Orgasme multiple si fonduri nelimitate, ca-s mai bune decat toate. 

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...