obsedatul Reputație: -2024 Postat August 22, 2017 Oras:Here Oras:Here Postat August 22, 2017 Aproape mi-ai lipsit...
anonna Reputație: 1930 Postat August 22, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 22, 2017 Rău/bine că nu ți-am lipsit de tot 😲
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 22, 2017 Postat August 22, 2017 Se futea bine Annona, nush de ce s-a facut asa a draculu' pe acilea. tz tz tz
anonna Reputație: 1930 Postat August 22, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 22, 2017 Se futea bine Annona, nush de ce s-a facut asa a draculu' pe acilea. tz tz tzCiocănaș, nu cred că am fost blândă niciodată...pe aici Mă fut bine și acum dar nu cu atarnaci
anonna Reputație: 1930 Postat August 22, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 22, 2017 cati ani are?Ce e brettea? Èši-e ca-s expirata și nu știi tu? 😋
robertoxxl Reputație: 11 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 Ciocănaș, nu cred că am fost blândă niciodată...pe aici Mă fut bine și acum dar nu cu atarnaciaș dori și eu o tură cu dvs., dar să nu mă luați tare că sunt emotiv și mă pierd...
anonna Reputație: 1930 Postat August 22, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 22, 2017 nu fut expirateBănuiesc că nu prea futi defel )) nu doar expirate )) 1 2
anonna Reputație: 1930 Postat August 22, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 22, 2017 aș dori și eu o tură cu dvs., dar să nu mă luați tare că sunt emotiv și mă pierd...Ai impresia ca-s trotineta să mă iei o tura? Am o găletușă cu nisip, te las sa-ti bagi putzica in ea până îți revizuiești comportamentul
brett Reputație: 1750 Postat August 22, 2017 Postat August 22, 2017 Bănuiesc că nu prea futi defel )) nu doar expirate )) tanti, iti ocup gura imediat daca vorbesti ca sa nu taci!
anonna Reputație: 1930 Postat August 22, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 22, 2017 tanti, iti ocup gura imediat daca vorbesti ca sa nu taci!Brettelutza, nu ai tu șansa aia. Stai blând că te faci de ras 1 2
anonna Reputație: 1930 Postat August 22, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 22, 2017 tanti esti hoascaDacă te referi la joaca cu putza in țărână, da, sunt hoașcă, am trecut de mult de faza aia, sunt ceva gen "top up level"
chris73 Reputație: 3808 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 Ai impresia ca-s trotineta să mă iei o tura? Am o găletușă cu nisip, te las sa-ti bagi putzica in ea până îți revizuiești comportamentulAi succes la clienti cu atitudinea asta dragalasa? Sau compensezi cu varsta?
anonna Reputație: 1930 Postat August 22, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 22, 2017 Ai succes la clienti cu atitudinea asta dragalasa? Sau compensezi cu varsta? Mai,chriss73, crezi că-mi arde de bezele grețoase virtual? Sau vrei să-mi dai lecții de buna purtare? Știu că sunteți educați să fiți periați după care sa vi se zică in spate "i-am tras-o și fraierului asta!", nu sunt genul.Vorbești civilizat, îți vorbesc civilizat.
chris73 Reputație: 3808 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 Mai,chriss73, crezi că-mi arde de bezele grețoase virtual? Sau vrei să-mi dai lecții de buna purtare? Știu că sunteți educați să fiți periați după care sa vi se zică in spate "i-am tras-o și fraierului asta!", nu sunt genul.Vorbești civilizat, îți vorbesc civilizat.Dar nu mi se pare ca tipul ala ti-a vorbit necivilizat.
anonna Reputație: 1930 Postat August 22, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 22, 2017 Dar nu mi se pare ca tipul ala ti-a vorbit necivilizat.Mda, și tu te dai o tura... Aveam pretenții la tine hmmmmm Hai că-mi propusesem sa nu mai intru pe site. Am lucruri mai bine de făcut 1 2
liviu04 Reputație: 241 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 Chiar nu intelegeam ce cauti pe topicul asta ...
chris73 Reputație: 3808 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 Mda, și tu te dai o tura... Aveam pretenții la tine hmmmmmHai că-mi propusesem sa nu mai intru pe site. Am lucruri mai bine de făcutSi eu mai bine nu intram... vad ca nu s-a schimbat nimic in bine, ba chiar in rau.
anonna Reputație: 1930 Postat August 22, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 22, 2017 Chiar nu intelegeam ce cauti pe topicul asta ...) Are regim special și eu nu știu? )) Poate...caut sponsor, mai știi, și încercam să-mi dau seama de calitatea lor )) 1 2
anonna Reputație: 1930 Postat August 22, 2017 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 22, 2017 Si eu mai bine nu intram... vad ca nu s-a schimbat nimic in bine, ba chiar in rau.No comment
liviu04 Reputație: 241 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 )Are regim special și eu nu știu? ))Poate...caut sponsor, mai știi, și încercam să-mi dau seama de calitatea lor ))Deschide-ti topic si cauta ce vrei,dar nu mai abera pe aici,topicul este despre fetele de pe cautsponsor.ro 2 1
rojert Reputație: 65 Postat August 22, 2017 Postat August 22, 2017 Deschide-ti topic si cauta ce vrei,dar nu mai abera pe aici,topicul este despre fetele de pe cautsponsor.rocorect ai dreptate
skopelos Reputație: -407 Postat August 23, 2017 Postat August 23, 2017 )) )) Mai, cam slabe speranțe să mă fi futut tu! Cred că tot eu ti-am tras-o atunci ) cu ce aveai in dotare )Doar gura era de tine. Si atunci si acum ! Aveai o pizda franjuri cat o galeata. Si atunci si mai ales acum, cred ! Adauga si faptul ca erai uratzica si cam plinuta. Bomboana era apartamentul care mirosea infect si dezordinea din casa. 1 3
Postări Recomandate