Sari la conținut

intrebare pentru cei ce cunosc fetele de pe cautsponsor.ro

nicolas67

Postări Recomandate

Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

Se futea bine Annona, nush de ce s-a facut asa a draculu' pe acilea. tz tz tz

• Oras:Bucuresti
Postat

Ciocănaș, nu cred că am fost blândă niciodată...pe aici

Mă fut bine și acum dar nu cu atarnaci

aș dori și eu o tură cu dvs., dar să nu mă luați tare că sunt emotiv și mă pierd...

Postat

Bănuiesc că nu prea futi defel =)))) nu doar expirate =))))

tanti, iti ocup gura imediat daca vorbesti ca sa nu taci!

Postat

Ai impresia ca-s trotineta să mă iei o tura?

Am o găletușă cu nisip, te las sa-ti bagi putzica in ea până îți revizuiești comportamentul

Ai succes la clienti cu atitudinea asta dragalasa? Sau compensezi cu varsta? :lol:
Postat

Ai succes la clienti cu atitudinea asta dragalasa? Sau compensezi cu varsta? :lol:

Mai,chriss73, crezi că-mi arde de bezele grețoase virtual? Sau vrei să-mi dai lecții de buna purtare? Știu că sunteți educați să fiți periați după care sa vi se zică in spate "i-am tras-o și fraierului asta!", nu sunt genul.

Vorbești civilizat, îți vorbesc civilizat.

Postat

Mai,chriss73, crezi că-mi arde de bezele grețoase virtual? Sau vrei să-mi dai lecții de buna purtare? Știu că sunteți educați să fiți periați după care sa vi se zică in spate "i-am tras-o și fraierului asta!", nu sunt genul.

Vorbești civilizat, îți vorbesc civilizat.

Dar nu mi se pare ca tipul ala ti-a vorbit necivilizat.
Postat

Mda, și tu te dai o tura... Aveam pretenții la tine hmmmmm

Hai că-mi propusesem sa nu mai intru pe site. Am lucruri mai bine de făcut

Si eu mai bine nu intram... vad ca nu s-a schimbat nimic in bine, ba chiar in rau.
Postat

=)))

Are regim special și eu nu știu? =))))

Poate...caut sponsor, mai știi, și încercam să-mi dau seama de calitatea lor =))))

Deschide-ti topic si cauta ce vrei,dar nu mai abera pe aici,topicul este despre fetele de pe cautsponsor.ro

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Deschide-ti topic si cauta ce vrei,dar nu mai abera pe aici,topicul este despre fetele de pe cautsponsor.ro

corect ai dreptate :)

Postat

=))))

=))))

Mai, cam slabe speranțe să mă fi futut tu! Cred că tot eu ti-am tras-o atunci =))) cu ce aveai in dotare =)))

Doar gura era de tine. Si atunci si acum ! Aveai o pizda franjuri cat o galeata. Si atunci si mai ales acum, cred ! Adauga si faptul ca erai uratzica si cam plinuta. Bomboana era apartamentul care mirosea infect si dezordinea din casa.

• Like 1
  • Minus 3
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...