Sari la conținut

intrebare pentru cei ce cunosc fetele de pe cautsponsor.ro

nicolas67

Postări Recomandate

Vizitator kido
Reputație: 0

Nu pot sa ma abțin !!!

Cristina.criss a reusit recordul de pe cautsponsor.ro !

3000euro pentru o zi ....

Cică e normal !!!

Pai e normal sa ceara cat vrea.... si e normal ca toti prostii sa puna botul si sa-i ofere acei bani.... ca stati voi chill ca sunt idioti care nu au o chifla in burta si strang din buci cu lunile ca s-o futa pe una o  zi

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Nu pot sa ma abțin !!!

Cristina.criss a reusit recordul de pe cautsponsor.ro !

3000euro pentru o zi ....

Cică e normal !!!

Si cine o crede? :) :) :)

Alta moarta de foame care incearca sa si ridice cota. Daca i propui 200 o suge toata ziua :)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Lori589 este Diana91, alt nr de tel. Pe publi24 au aparut si anunturi cu nr nou. Initial Lori a cerut 700lei pt 2 sau 3 ore la hotel(a zis ca are ea locatie la rin grand apartment in regim hotelier) orice in afara de anal, cim, cof. Diana vrea 500 lei pt orice in afara de anal. Initial am gasit-o si pe fb cu nr de tel de la Lori

Link spre comentariu
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!

loredana 93 cere 200€ pt 3-4 ore ofera oral si normal :)) :)

Am testat-o eu. Acum cateva zile am stabilit o intalnire de 1h pt 300 ron. Initial s-a aruncat la 600 ron. Afirmand ca sunt in trecere prin Bucuresti a acceptat 1 h pt 300 ron. Am luat-o cu masina si am mers la un hotel pe care il cunostea. Actiunea a fost ok. Am beneficiat de CIM anal protejat si normal. Spre final mia spus ca daca ne intalnim regulat se poate si neprotejat...asa ca...atentie!

Minusuri: tipa avea niste iritatii pe picioare la care a afirmat ca sunt de la epilare...posibil....sanii moi. Nu prea se implica si pate plictisita in timpul actiunii.

• Like 3
Link spre comentariu

• Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...