Sari la conținut

intrebare pentru cei ce cunosc fetele de pe cautsponsor.ro

nicolas67

Postări Recomandate

Postat

De maine se va afla mai multe detalii despre recenziile bune facute....exista un interes dublu din partea ambelor parti ;). Plus ca se pare ca ar trebui sa dea si ceva explicatii cum a decurs totul ;)

• Oras:Romania
Postat

Coaie esti masochist sa futi scanduri? Tu ai vazut ce urata si slabanoaga e?

Eu nu am vazut...tu ai vazut?

Postat

Nu pot spune mai multe acum.....dar as veni si cu altele....dar restul se va afla altfel zic eu ;)

Bro tu....tu citesti ce scri? Tradune si nouă! La ce te referi si la cine te referi?

Postat

Bro tu....tu citesti ce scri? Tradune si nouă! La ce te referi si la cine te referi?

Mihaitgv eu am avut si al user si te cunosc demult timp pe forum.....iar ceea ce zic eu aici cineva stie sigur

Postat

Eu zic sa lasi timpul sa clarifice totul....nu vreau sa te retin foarte mult din treaba ;)

Postat

Mihaitgv eu am avut si al user si te cunosc demult timp pe forum.....iar ceea ce zic eu aici cineva stie sigur

Ma bucur bro daca ma cunosti de mult timp...ți-am stârnit interesul inseamna...poate de vrei sa ma cunosti si personal!

Postat

Ma bucur bro daca ma cunosti de mult timp...ți-am stârnit interesul inseamna...poate de vrei sa ma cunosti si personal!

Suna un pic a amenintare........sa inteleg ca ai avea date despre mine?

Postat

Suna un pic a amenintare........sa inteleg ca ai avea date despre mine?

:))))Da din cartea de telefoane!!...Păi tu ai spus ca ma cunosti de foarte mult timp...ai uitat?

Postat

Te rog sa nu stricăm acest topic ..destinat pentru ce noi povestim...cu cine si cum am plătit

Postat

:))))Da din cartea de telefoane!!...Păi tu ai spus ca ma cunosti de foarte mult timp...ai uitat?

Adevarat.....din mediile pe unde am umblat impreuna.....povesti frumoase despre tine as zice....dar am crezut ca cineva care am cunoaste te-a informat ;) de aceea te intrebaam sa vad si eu cine ar fi ;)

Postat

Te rog sa nu stricăm acest topic ..destinat pentru ce noi povestim...cu cine si cum am plătit

Ok atat am avut de spus.....dar ar trebui sa fii barbat si sa recunosti ca exista un mic interes din partea ta! Atata tot!

Postat

Ok atat am avut de spus.....dar ar trebui sa fii barbat si sa recunosti ca exista un mic interes din partea ta! Atata tot!

Da am un interes foarte mare ...sa o platesc sa ofut...sai dau muie...Si sa ma simt bine ...cam atat

Postat

Da am un interes foarte mare ...sa o platesc sa ofut...sai dau muie...Si sa ma simt bine ...cam atat

Inteleg.....iar ea a zis ca ca a ta nu a mai vazut si abia asteapta sa o ia la muie nu? :))))

Postat

Sau poate deja stie ce o asteapta?? :)))) si a zis ca la asta visa de mica :))))

Postat

Mie mi-a cerut 300 lei /3ore.

Cine vrea numarul ei il dau pe pm,pentru cine are drum prin Targoviste.

O recenzie ar fi utila ,daca ajunge careva din forum pe la ea.

• Oras://
  • Oras://
Postat

Doar pierdeti timpul incercand sa discutati cu Allena25.M-a intrebat pe cs cat ofer,700-1000 lei raspund eu,raspnsul ei fiind: "pentru o iesirea la o cafea si eventual un sarut."

Nu vrea sa para tarfa. Dar fii sigur ca e constienta ca nu primeste banii aia decat daca se fute.

• Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...