sprinter blue Reputație: 197 Postat Martie 18, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 18, 2018 Mie mi-a cerut 300 lei /3ore.Cine vrea numarul ei il dau pe pm,pentru cine are drum prin Targoviste.O recenzie ar fi utila ,daca ajunge careva din forum pe la ea.Mie 300 ptr 2 ore depinde de foame cred. Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 18, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 18, 2018 Mie 300 ptr 2 ore depinde de foame cred. despre cine vorbiti? Link spre comentariu
sprinter blue Reputație: 197 Postat Martie 18, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 18, 2018 despre cine vorbiti?Oanna din Targoviste 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 18, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Martie 18, 2018 Oanna din Targoviste e urata si slabanoaga asa cum spunea cineva pe aici? Link spre comentariu
sprinter blue Reputație: 197 Postat Martie 18, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 18, 2018 e urata si slabanoaga asa cum spunea cineva pe aici?Depinde de gusturi mie imi plac mai skiny nu am mult de muncit la ea Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat Martie 18, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 18, 2018 Eu am trecut..si am văzut-o chiar arată bine tipa 170 si mai bine...poza de la whatsapp chiar este reala...are cam 62 de kg...nici vorbă de slabanoaga...uni vorbesc inainte sa vada un om:))))de distanta mare....poate si dasta a cerut pret preferential:)))) Link spre comentariu
sprinter blue Reputație: 197 Postat Martie 18, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 18, 2018 Eu am trecut..si am văzut-o chiar arată bine tipa 170 si mai bine...poza de la whatsapp chiar este reala...are cam 62 de kg...nici vorbă de slabanoaga...uni vorbesc inainte sa vada un om:))))de distanta mare....poate si dasta a cerut pret preferential:))))Si eu sunt de aceeasi parere din pozele care le-am primit. Cele doua poze care le-a pus coaieflocoase nu stiu daca sunt ale ei si nici el nu a precizat ale cui sunt. Poate ne luminezi ciaieflocoase..... Link spre comentariu
sprinter blue Reputație: 197 Postat Martie 18, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 18, 2018 Eu am trecut..si am văzut-o chiar arată bine tipa 170 si mai bine...poza de la whatsapp chiar este reala...are cam 62 de kg...nici vorbă de slabanoaga...uni vorbesc inainte sa vada un om:))))de distanta mare....poate si dasta a cerut pret preferential:))))Si eu sunt de aceeasi parere din pozele care le-am primit. Cele doua poze care le-a pus coaieflocoase nu stiu daca sunt ale ei si nici el nu a precizat ale cui sunt. Poate ne luminezi ciaieflocoase..... Link spre comentariu
Vizitator futbineditat Reputație: 0 Postat Martie 18, 2018 Partajează Postat Martie 18, 2018 Cu Kity24 a reusit cineva sa vorbeasca? Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat Martie 18, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 18, 2018 Si eu sunt de aceeasi parere din pozele care le-am primit. Cele doua poze care le-a pus coaieflocoase nu stiu daca sunt ale ei si nici el nu a precizat ale cui sunt. Poate ne luminezi ciaieflocoase.....Pozele puse de coaie flocoase sunt ale Just for you (33) din Cluj 1 Link spre comentariu
sprinter blue Reputație: 197 Postat Martie 18, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 18, 2018 Aha Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 18, 2018 Partajează Postat Martie 18, 2018 Mie mi-a cerut 300 lei /3ore.Cine vrea numarul ei il dau pe pm,pentru cine are drum prin Targoviste.O recenzie ar fi utila ,daca ajunge careva din forum pe la ea.Am eu drum prin Tgv ))) Link spre comentariu
sprinter blue Reputație: 197 Postat Martie 18, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 18, 2018 Am eu drum prin Tgv )))Crezi ca daca obtii nr si o contactezi o sa ai sanse sa te intalnesti cu ea? De ce nu ii ceri nr pe CS? Sau poate iti da vitalis si nickname-ul lui de pe CS si te dai drept el. Interesant mod de a incerca sa te intalnesti cu ea! Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat Martie 18, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 18, 2018 Crezi ca daca obtii nr si o contactezi o sa ai sanse sa te intalnesti cu ea? De ce nu ii ceri nr pe CS? Sau poate iti da vitalis si nickname-ul lui de pe CS si te dai drept el. Interesant mod de a incerca sa te intalnesti cu ea! Dacă atat poate si el !! Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat Martie 18, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 18, 2018 Cine sa intalnit cu crina? Link spre comentariu
sprinter blue Reputație: 197 Postat Martie 18, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 18, 2018 Dacă atat poate si el !!Bine sincer nu ma asteptam la devis sa faca chestia cu nr de telefon pe PM . Aveam alta parere despre el. Link spre comentariu
sprinter blue Reputație: 197 Postat Martie 18, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 18, 2018 Scuze....vitalis vroiam sa spun Link spre comentariu
sprinter blue Reputație: 197 Postat Martie 18, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 18, 2018 Cine sa intalnit cu crina?Atat pot sa-ti spun ca e cat se poate de reala si ca sunt slabe sanse sa mai accepte o intalnire cu cei de pe CS. Link spre comentariu
nonamefucker95 Reputație: 0 Postat Martie 18, 2018 Partajează Postat Martie 18, 2018 Dacă atat poate si el !!Boss stiu ca tu erai fan al Deliei......acum ai trecut la alte jucarii? Vreau sa specific ca nu o fac cu rautate, dar stiu ca erati in relatii bune.... Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat Martie 18, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 18, 2018 Atat pot sa-ti spun ca e cat se poate de reala si ca sunt slabe sanse sa mai accepte o intalnire cu cei de pe CS. Inteleg si de ce ....majoritatea nevorbiti! Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat Martie 18, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 18, 2018 Boss stiu ca tu erai fan al Deliei......acum ai trecut la alte jucarii? Vreau sa specific ca nu o fac cu rautate, dar stiu ca erati in relatii bune.... FAN? Care delia ?eu sunt fan nicu paler!:)))de ce te bagi in discuți cu mine ...esti nevorbit? Link spre comentariu
nonamefucker95 Reputație: 0 Postat Martie 18, 2018 Partajează Postat Martie 18, 2018 FAN? Care delia ?eu sunt fan nicu paler! :)))de ce te bagi in discuți cu mine ...esti nevorbit?Eu vorbesc rar spre deloc cu partea masculina ;).....iar cat priveste care Delia.....toata lumea poate vedea postarile tale pe pagina ei......si Delia chiar merita ;) Link spre comentariu
sprinter blue Reputație: 197 Postat Martie 18, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 18, 2018 Inteleg si de ce ....majoritatea nevorbiti!Vezi pe topicul ei ca dupa inteligenta miscare a colegului cu nume de telefon care ia pus pozele ei cu fata nu a mai intrat pe nimfomane... si nici pe CS cred ca nu mam uitat.Cum dracu sa nu fugi de asa oameni fara principii si fara coana vertebrala...fugi fara sa te uiti inapoi.. Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat Martie 18, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 18, 2018 Vezi pe topicul ei ca dupa inteligenta miscare a colegului cu nume de telefon care ia pus pozele ei cu fata nu a mai intrat pe nimfomane... si nici pe CS cred ca nu mam uitat.Cum dracu sa nu fugi de asa oameni fara principii si fara coana vertebrala...fugi fara sa te uiti inapoi.. Mare adevar "blue"!!! ...inteleg acu si de ce majoritatea sunt scumpe in declarați si in poze fără fata si etc....macar nu a blurat unpik Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat Martie 18, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Martie 18, 2018 Eu vorbesc rar spre deloc cu partea masculina ;).....iar cat priveste care Delia.....toata lumea poate vedea postarile tale pe pagina ei......si Delia chiar merita ;)Atunci nu mai vorbi!! Si ce separe ca am facut spam pe topicu unei fete??😂😂 Link spre comentariu
Postări Recomandate