Sari la conținut

intrebare pentru cei ce cunosc fetele de pe cautsponsor.ro

nicolas67

Postări Recomandate

Postat

Buna . Spune-mi nu cumva te-am f*** si nu te-am platit ? Sunt DYDA pe care iti permiti sa-ti dai cu parerea despre mine in nestiinta de cauza. Nu cred ca ne-am intalnit vreodata sau am facut vreo afacere cu tine . . . Daca te-am refuzat asta nu inseamna ca m-ai si avut ca sa zici de mine ca sunt de evitat . Asa ca veziti de treburile tale prietenas si lasa lumea sa ma cunoasca si altfel nu numai cum pretinzi tu !. ( Dyda)

bine sa ne spui pt toti ca sa ne lamurim!

unde stai? si ce cauti pe site?ci ce oferi?:P

• Like 1
  • Oras:Campina
Postat

Daca cumva te refereai la mine, tin sa te anunț ca MATA e curva ! Daca nu stii despre ce e vb ar fii bn sa taci.

Postat

Rojert : cine a vorbit cu mine stie clar ce vreau si ce ofer. Nu am intrat pe forum sa dau explicatii doar sa il lamuresc pe asa zisul " domn ' cu care si-a dat cu parerea in nestiinta de cauza ca sa isi vada de oalele lui . Asa ca daca intereseaza pe cineva persoana mea sa ma caute acolo !

• Oras:Europa
Postat

Daca cumva te refereai la mine, tin sa te anunț ca MATA e curva ! Daca nu stii despre ce e vb ar fii bn sa taci.

Nu te futi pe bani ? Ok...iti ofer banane. Am inteles ca arati ca o maimuta.

• Like 1
Postat

Viziteaza-mi profilul inainte sa ti dai cu parerea prietene . Mai rau ca tine nu cred ca arat !

Postat

Nu are rost sa-ti zic tie mai ales ca nu iti plac " maimutele" nu ? Hai jet in alta parte prietene

Postat

Nu are rost sa-ti zic tie mai ales ca nu iti plac " maimutele" nu ? Hai jet in alta parte prietene

Nu pentru mine baby. Am un prieten care fute maimute.

• Like 1
Postat

Hai mars . Eu fața de altele chiar am poze reale ;) ! Tu unul nu o sa ai in viata ta o fata care sa arate asa langa tine ;)numai daca o plateati sa ti fie " curva" ( asa cum spuneti voi baietii dupa ce va refuza una ;) )

Postat

FEMEIE in primul rand !

Buuun. Esti femeie. Si faci dragoste/sex cu barbati. Contra unei sume de bani. Gresesc ?

Postat

Eu nu ma fut cu femei contra bani. Muncesc pentru ei. Tu ce faci pentru bani ?

Sugi pula si te futi, nu ?

• Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...