Sari la conținut

intrebare pentru cei ce cunosc fetele de pe cautsponsor.ro

nicolas67

Postări Recomandate

• Oras:Europa
Postat

Obsidian : da gresesti . Eu caut doar unul nu mai multi . Aici e greseala ta

Am inteles. Esti proasta. Hai pa.

Postat

Am pus prietene poza. Ti-ai uitat ochelarii pe undeva?

poza asta nu se poate vazuta ca sa stii!, daca vrei poti sa postezi una aici pe forum si demonstrezi pt alti ca esti frumoasa :P
Postat

Lumineaza-ma tu cum sa pun poza ca sunt noua pe aici si nu stiu

dai pe quote

si mai jos scrie choose file

si attach

si submit post

Postat

dai pe quote

si mai jos scrie choose file

si attach

si submit post

Cind i am zis ca e proasta, s a suparat pe mine.

• Like 1
  • Oras:Campina
Postat

Bai prietene tu cand intri pe un site prima oara le stii pe toate cum sa le accesezi ? Vezi-ti in plm de treaba ta si nu te mai baga

• Oras:Bucuresti
Postat

Asa milady..pune o poza sa te admiram in toata splendoarea ta...bunaciune ce esti!

Postat

Bai prietene tu cand intri pe un site prima oara le stii pe toate cum sa le accesezi ? Vezi-ti in plm de treaba ta si nu te mai baga

Nepoatamea de 6 ani isi posteaza singura poze pe forumul de la gradi ! Ejti nebun ?

Esti mai proasta decit imi inchipuiam. Este un topic la regulament unde iti explica ce si cum pe aici. Probabil ca nu stii sa citesti.

Deci...proasta.

Postat

post-244364-0-58729300-1504715421_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras://
Postat

Rojert : cine a vorbit cu mine stie clar ce vreau si ce ofer. Nu am intrat pe forum sa dau explicatii doar sa il lamuresc pe asa zisul " domn ' cu care si-a dat cu parerea in nestiinta de cauza ca sa isi vada de oalele lui . Asa ca daca intereseaza pe cineva persoana mea sa ma caute acolo !

continua ce ai inceput, iti va placea aici atat de mult incat nu-ti vei mai dori sa te promovezi in alta parte

• Minus 1
Postat

continua ce ai inceput, iti va placea aici atat de mult incat nu-ti vei mai dori sa te promovezi in alta parte

o adoptam...nu o mai lasam sa plece..e dezghetata fata.

Postat

esti draguta foc

• Minus 1
Postat

Care zicea ca arat ca o maimuta? Vreau si altii sa isi dea cu parerea sincera despre mine ca fie lamurita treaba !!

post-244364-0-52810200-1504715992_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Si ce sa sifonezi prietene ? Eu nu am nimic de ascuns si nici din baicoi nu sunt . Daca am ceva sa spun o spun in fata asa ca .... neinteresant ce vrei tu faci !

• Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...