Vizitator falcosul Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2017 Postat Octombrie 1, 2017 Pai zice el: "Spre uimirea mea mia aratat cateva din discutiile cu unii colegi de pe cautsponsor, si am ramas tampit cat de lipsiti de inspiratie suntem atunci cand dameza ne zice ca nu o intereseaza banii ci doar sex. "
dragosluncanu Reputație: -89 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 1, 2017 Pai zice el: "Spre uimirea mea mia aratat cateva din discutiile cu unii colegi de pe cautsponsor, si am ramas tampit cat de lipsiti de inspiratie suntem atunci cand dameza ne zice ca nu o intereseaza banii ci doar sex. "Scuza-ma falcosu...te-ai trezit pana la urma. Aveai nevoie de o palma.Multumesc de ajutor si se pare ca ai intekes la ce ma refer. Inca o data scuzele mele! 1
pain.tender Reputație: 25 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 1, 2017 Pai zice el: "Spre uimirea mea mia aratat cateva din discutiile cu unii colegi de pe cautsponsor, si am ramas tampit cat de lipsiti de inspiratie suntem atunci cand dameza ne zice ca nu o intereseaza banii ci doar sex. "Pai pe cautsponsor sunt numai bunaciuni nimfomane care cauta doar sex. Am trait degeaba pana acum..
dragosluncanu Reputație: -89 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 1, 2017 Iar pentru coaiegrelerau..este o captura de ecran si e poza ei de profil nu a mea. Dar nu ai de unde sti caci probabil nu tia dat parola.
dragosluncanu Reputație: -89 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 1, 2017 Succes la futut. Va las.
coaiegrelerau Reputație: 45 Postat Octombrie 1, 2017 Postat Octombrie 1, 2017 Succes la futut. Va las.Ne mai sugi odata de pula la plecare, daca pui poze cu clienti ,discuti private ,esti o curva ordinara.
pain.tender Reputație: 25 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 1, 2017 Iar pentru coaiegrelerau..este o captura de ecran si e poza ei de profil nu a mea. Dar nu ai de unde sti caci probabil nu tia dat parola.Poate ne dai tu parola sa ne faci individiosi pe tine
pain.tender Reputație: 25 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 1, 2017 Dar banuiesc ca nu o sa fi asa generos...
coaiegrelerau Reputație: 45 Postat Octombrie 1, 2017 Postat Octombrie 1, 2017 Dar banuiesc ca nu o sa fi asa generos...1002 e fake da-o pula noastră .
pain.tender Reputație: 25 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 1, 2017 1002 e fake da-o pula noastră . Si eu cred ca e fake..pe cs bunaciune sa se futa moca si sa vina prietenul sa o ia de la hotel..cusut cu ata alba
vreaufun Reputație: 53 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2017 Eu nu citisem tot, credeam ca i-a dat bani, era evident ca nu a venit pe gratis sa si-o traga asa cu un necunoscut. Asta e un atac asupra inteligentei noastre, sa ne vanda asemenea baliverne.
pain.tender Reputație: 25 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 1, 2017 Eu nu citisem tot, credeam ca i-a dat bani, era evident ca nu a venit pe gratis sa si-o traga asa cu un necunoscut. Asta e un atac asupra inteligentei noastre, sa ne vanda asemenea baliverne.Sunt curios daca revine cu parola. Sunt convins ca NU
pain.tender Reputație: 25 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 1, 2017 Si asta demonstreaza ca e o minciuna toata povestea
vreaufun Reputație: 53 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 1, 2017 Hai ca acum am citit si mesajul in care "dragosluncanu" a facut o poza la profilul EI de pe CS, insa la cat de proasta e ( cred ca are IQ undeva sub 100), nu si-a dat seama ca se vede poza ei de profil! Esti proasta ca noaptea taticule
Vizitator falcosul Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2017 Postat Octombrie 1, 2017 Sunt curios daca revine cu parola. Sunt convins ca NU Parola a dat-o coaiegrele 1002 - functioneaza (dar vezi un corp dragut cu un cap de hamster animat lipit peste). dragosluncanu nu cred ca e fata in cauza, si nu cred ca e fake (desi postarea cu fata din vis gratis imi ridica multe semne de intrebare). a dat un detaliu absolut corect despre centurista din targoviste, ca are aparat dentar, which is entirely true. Detaliu pe care Serbana din Bacau nu prea putea sa il stie. Acuma, daca lua contact cu Serbana pe hotswingers.ro sau alt site de shareuit prietene si cuckoldeala, povestea ar fi fost absolut credibila. Sa intre una si sa caute doar sex pe cautSPONSORINPULAMEA, mai dificil.
chelios Reputație: 374 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Into thin air Oras:Into thin air Postat Octombrie 1, 2017 Bai, voi nu ati inteles inteles inca ca baiatu e bărbat bine, manechin in vitrina la Unirea, 2m fara cap, alea-alea? Trag curvele de pe cs de el sa le însămânțeze all night long si zic sarumana ca nu le cere el lor bani...
dragosluncanu Reputație: -89 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 1, 2017 Parola a dat-o coaiegrele 1002 - functioneaza (dar vezi un corp dragut cu un cap de hamster animat lipit peste). dragosluncanu nu cred ca e fata in cauza, si nu cred ca e fake (desi postarea cu fata din vis gratis imi ridica multe semne de intrebare). a dat un detaliu absolut corect despre centurista din targoviste, ca are aparat dentar, which is entirely true. Detaliu pe care Serbana din Bacau nu prea putea sa il stie. Acuma, daca lua contact cu Serbana pe hotswingers.ro sau alt site de shareuit prietene si cuckoldeala, povestea ar fi fost absolut credibila. Sa intre una si sa caute doar sex pe cautSPONSORINPULAMEA, mai dificil.Multumesc falcosul ptr sprijin. Nu cred ca am afirmat ca poza de profil e reala(poate dar nu mai stau sa citesc recenzia mea) ci doar ca arata foarte bine si ca a fost da incredibil si ptr mine.Da falcosul, practica swingul dar acel site la care faci referire e depasit, sunt altele mult mai actuale.Si eu practic swingul si sunt in cautare de "talente" cum ar fi "aparatul dentar" care promite.
dragosluncanu Reputație: -89 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 1, 2017 Folosesc acest forum in adevaratul lui sens, adica de a oferi informatii reale despre fetele cu care ma vad dar nu si detalii care nu se fac publice. Aici e diferenta dintre un gentelman si un curvar ordinar si de aceea am luat hotararea de a pune acea captura de ecran pe forum si se pare ca nu sunt singurul din moment ce adminul nu a facut nimic.Pana la urma care e problema ca am futut gratis sau ca unii nu reusesc sa-si depaseasca conditia de euglena verde?
coaiegrelerau Reputație: 45 Postat Octombrie 1, 2017 Postat Octombrie 1, 2017 Folosesc acest forum in adevaratul lui sens, adica de a oferi informatii reale despre fetele cu care ma vad dar nu si detalii care nu se fac publice. Aici e diferenta dintre un gentelman si un curvar ordinar si de aceea am luat hotararea de a pune acea captura de ecran pe forum si se pare ca nu sunt singurul din moment ce adminul nu a facut nimic.Pana la urma care e problema ca am futut gratis sau ca unii nu reusesc sa-si depaseasca conditia de euglena verde?Ba mai du-te in pula mea de copil avortat,lasă-ne in pace cu țăranca ta.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Octombrie 1, 2017 Folosesc acest forum in adevaratul lui sens, adica de a oferi informatii reale despre fetele cu care ma vad dar nu si detalii care nu se fac publice. Aici e diferenta dintre un gentelman si un curvar ordinar si de aceea am luat hotararea de a pune acea captura de ecran pe forum si se pare ca nu sunt singurul din moment ce adminul nu a facut nimic.Pana la urma care e problema ca am futut gratis sau ca unii nu reusesc sa-si depaseasca conditia de euglena verde? eu unul nu prea cred in free meal, mai ales cand vorbim de o femeie tanara, frumoasa, inteligenta (astea-s cuvintele tale, nu) care nu are o alta posibilitate de a gasi pe unu' dispus sa i-o traga decat apeland la site-uri. daca ce zici tu s-a intamplat, atunci cel putin unul din atribute este fals. but that's just me. 2
dragosluncanu Reputație: -89 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 1, 2017 De la Lily si am fost eu acasa la ea la Tgv pe langa un cinema vechi pentru cunoscatori...da am futut neprotejat..mi a zis ca sunt special...poate pt ca arat bine...si m am intepatDe parere cu andreiciobanu499.... special de tampit. Si fara cele mai ekementare cunostinte despre educatie sexuala..
dragosluncanu Reputație: -89 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 1, 2017 Noroc dragosluncanu! Iti las adresa mea de mail pt a discuta despre o persoana pe la cre ai fost si tu. Ma intereseaza sa stiu daca am fost la una si aceeasi persoana! [email protected]Putem discuta aici. Scuze de intarziere.
simivictor Reputație: 41 Postat Octombrie 1, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Oriunde Telefon: [email protected] Oras:Oriunde Postat Octombrie 1, 2017 Multumesc dragosluncanu. Despre Liily vroiam sa discutam si mai nou despre Serbana. Insa intre timp ai dat toate detaliile care ma interesau
simivictor Reputație: 41 Postat Octombrie 1, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Oriunde Telefon: [email protected] Oras:Oriunde Postat Octombrie 1, 2017 Si ca sa fiu mai explicit dragosluncanu eram curios deoarece experienta mea cu Liily nu a fost foarte fericita datorita unor probleme personale aparute la ea insa probabil ii voi mai da o sansa iar mai nou Serbana mi-a raspuns intrun mod un pic ciudat.......parea ca o deranjeaza tot profilul meu. Tin sa precizez ca nu i-am vb urat sau i-am pomenit ceva ce stiam de la tine. Insa pana la urma este alegerea ei cu cine vrea sa se intalneasca asa cum si noi alegem cu cine vrem sa ne intalnim
dragosluncanu Reputație: -89 Postat Octombrie 1, 2017 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 1, 2017 Si ca sa fiu mai explicit dragosluncanu eram curios deoarece experienta mea cu Liily nu a fost foarte fericita datorita unor probleme personale aparute la ea insa probabil ii voi mai da o sansa iar mai nou Serbana mi-a raspuns intrun mod un pic ciudat.......parea ca o deranjeaza tot profilul meu. Tin sa precizez ca nu i-am vb urat sau i-am pomenit ceva ce stiam de la tine. Insa pana la urma este alegerea ei cu cine vrea sa se intalneasca asa cum si noi alegem cu cine vrem sa ne intalnim"Probleme personale aparute la ea" ....ma rog nu am intekes dar e bine daca te-ai lamurit. Totusi fii cu mare grija unii colegi cica au patit-o.Succes
Postări Recomandate