Sari la conținut

Bruneta atragatoare-0764624232

Postări Recomandate

• Oras:nicaieri si pretutindeni
Postat

Nici nu stiu cum sa incep,totusi sa vedem ce iese:

Tocmai am venit de la domnisoara aceasta,ca locatie Pta 700 nu stiu daca e ok sa dau adresa sau macar strada

sun ,raspunde o voce suava imi da detaliile necesare si o anunt ca ne vedem in 15-20 min.Ajung la destinatie o

resun si imi spune ca ma suna in 2min ceea ce si face si im explica um sa urc la dansa.

ajung in apartament la prima vedere ok totul  domnisoara ok bruneta,draguta aprox 1.55m slim sani mici spre medii frumosi

cu niste sfarcuri belea numa bune de supt ai inmanez cadoul (100)pt un nr si purced spre baie .Ei dragii mei de aici ince showu-l

baia uda si mizerie pe jos atentie la alunecari:),fac dus se scuza ca nu are prosop,nici de hartie nimic imi faceam filmu ca ma sterg cu tricoul,

apare cu o fata de perina:)))))) de aia mica  macar era uscata si curata,na ce sa faci te adaptezi,eram cu gandul la cat de miniona e si ce umeaza

Ma sterg si ne punem in futelnita ;(de la tel a spus ca ambele protejate ok accept mare bou sunt) aici ca nu suporta sa o saruti pe sani sfarcuri etc

si incearca sa il scoale pe al mic cu nu stiu ce ca nici laba nu pot sa ai spun ok reuseste cv pune preze cu gurita dar nu prea ai iese si incepe un oral asa

timid sa nu zic ca nu a fost,ok ma ridic si ai spun sa vedem cum e caprita ca are un sut  dragut,hopa nu e voie ca nu poate si imi arata o cezariana proaspata;

numai ea deasupra ,al mic gata sa rusinat ca nu i se fac voile si da bir cu fugitii,il resusciteaza cu un pic de oral si hop deasupra in cateva minute am si rezolvat

problema pe mine excitandu-ma maxim domnisoara.

Concluzii;

foarte ok ca si atitudine,pe gustul meu micuta slim,dar atat.

S acum jurizarea;

OP-6

NP-6

Halatul-100ron/nr;200ora

De revenit NU,cu toate ca imi place mult cum arata.

• Like 5
Postat

colegu nici nu stiu ce sa zic seamana dar nu rasare de aceea nici nu am atasat pozele.La inceputul recenziei am facut o mica descriere,dar aceste poze cred ca sunt facute mai de mult.

Postat

Daca se poate sa posteze un coleg pozele raman dator cu o bere

Vizitator tmdud
Reputație: 0
Postat

Tipa e "Diana"...mai are topic dar cu alt numar, avea numar cu 076.

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Sau karla.Avea anunt si cu numele asta, a fost si pe milcov acum vreo luna

Postat

Sa stii ca ma tin de cuvant ,numai sa se mai incalzeasca un pic sa pot renunta la masina in favoarea bicigletei.ðŸ‘ðŸºðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

• Like 1

• Oras:in spatele tau
  • Oras:in spatele tau
Postat

in poze nu se vad urme de cezariana, sunt mai vechi?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...