Sari la conținut

Alexandra skinny 19 ani

Postări Recomandate

• Oras:Tennessee
  • Oras:Tennessee
Postat

post-163921-0-98702600-1493531935_thumb.jpg

Ieri am avut chef de ceva slim/skinny si ce putea fi mai potrivit decat Alexandra skinny ...20 de ani acum ! La multi ani ! ...se pune si cu cateva sapt intarziere !!! :cake ...

programare ok , punctuala , locatie accesibila vis-a-vis de Mall Vitan -un apartament obisnuit , fara nimic spectaculos , personalizat cu zecile de fluturasi de pe pereti ...

nu am mai trecut de ceva timp pe la ea , asa ca eram curios sa vad daca s-au produs schimbari ...2-3 kg in minus o aduc la categoria super skinny ! corpul ei este acum de adolescenta abia iesita din pubertate -sanii parca acum au inceput sa se formeze , corpul subtire  si-a pastrat curul de senzatie ! fatza - acelasi aer de  pustoaica perversa cu un zambet fermecator ...

dus , pat ...a venit langa mine cu tinuta de primire pe ea - sutien ,chiloti , ciorapi negri , pe care am inceput sa o dau jos in timp ce ne sarutam ...nu este chiar un FK , dar este un sarut placut .am lasat ciorapii ...de la gura am coborat pe corp , miros placut , apoi am incalzit-o cu limba - pizda curata , buna de lins ...am revenit pentru un sarut apoi a venit randul ei - suge pula ok , fara mari artificii , dar placut ...daca tot o ia in gura nu vad de ce nu linge si coaiele -ar creste mult notarea pt oral ...privirile perverse sunt excitante . pus Love sensitive -avem preferinte comune la prezervative , si trecut trecut la normal - pizda umeda care s-a mulat perfect pe pula mea . schimbat cam toate pozitiile in afara de LOT , la cererea ei . sarutari , gemete placute ,intinsa pe burta isi ridica curul sa o poti penetra mai bine , finalizare in pozitia ei preferata post-163921-0-17989800-1493534685_thumb.jpg .

mi-a scos cu grija prez , igienizand cu servetele umede ...

dus , o tigara , No 2....

69 si direct  :doggystyle ...ia o pozitie super ok - curul ridicat si umerii lipiti de saltea , mainile libere permitandu-i sa se mangaie in timp ce i-o tragi ...finalizat a doua oara in mai putin de 50 min ...

dus , am mai schimbat cateva cuvinte si ne-am despartit ca doi prieteni vechi ...

note

-locatia -8

-igiena -9 locatie , 10 Al

-GFE-10-de la prima intalnire am interactionat excelent

-ON-8 vezi mai sus , face CIM dar m-am simtit prea bine in pizda ei  ,asa ca nu am apelat la acest serviciu

-NP- 9- se fute bine ...

De revenit-pt mine oricand .

Recomandata amatorilor de skinny - alegera perfecta . 

post-163921-0-71369500-1493536354_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:Nerva Traian
  • Oras:Nerva Traian
Postat

Ieri am avut chef de ceva slim/skinny si ce putea fi mai potrivit decat Alexandra skinny ...20 de ani acum ! La multi ani ! ...se pune si cu cateva sapt intarziere !!! :cake ...

programare ok , punctuala , locatie accesibila vis-a-vis de Mall Vitan -un apartament obisnuit , fara nimic spectaculos , personalizat cu zecile de fluturasi de pe pereti ...

nu am mai trecut de ceva timp pe la ea , asa ca eram curios sa vad daca s-au produs schimbari ...2-3 kg in minus o aduc la categoria super skinny ! corpul ei este acum de adolescenta abia iesita din pubertate -sanii parca acum au inceput sa se formeze , corpul subtire si-a pastrat curul de senzatie ! fatza - acelasi aer de pustoaica perversa cu un zambet fermecator ...

dus , pat ...a venit langa mine cu tinuta de primire pe ea - sutien ,chiloti , ciorapi negri , pe care am inceput sa o dau jos in timp ce ne sarutam ...nu este chiar un FK , dar este un sarut placut .am lasat ciorapii ...de la gura am coborat pe corp , miros placut , apoi am incalzit-o cu limba - pizda curata , buna de lins ...am revenit pentru un sarut apoi a venit randul ei - suge pula ok , fara mari artificii , dar placut ...daca tot o ia in gura nu vad de ce nu linge si coaiele -ar creste mult notarea pt oral ...privirile perverse sunt excitante . pus Love sensitive -avem preferinte comune la prezervative , si trecut trecut la normal - pizda umeda care s-a mulat perfect pe pula mea . schimbat cam toate pozitiile in afara de LOT , la cererea ei . sarutari , gemete placute ,intinsa pe burta isi ridica curul sa o poti penetra mai bine , finalizare in pozitia ei preferata

mi-a scos cu grija prez , igienizand cu servetele umede ...

dus , o tigara , No 2....

69 si direct :doggystyle ...ia o pozitie super ok - curul ridicat si umerii lipiti de saltea , mainile libere permitandu-i sa se mangaie in timp ce i-o tragi ...finalizat a doua oara in mai putin de 50 min ...

dus , am mai schimbat cateva cuvinte si ne-am despartit ca doi prieteni vechi ...

note

-locatia -8

-igiena -9 locatie , 10 Al

-GFE-10-de la prima intalnire am interactionat excelent

-ON-8 vezi mai sus , face CIM dar m-am simtit prea bine in pizda ei ,asa ca nu am apelat la acest serviciu

-NP- 9- se fute bine ...

De revenit-pt mine oricand .

Recomandata amatorilor de skinny - alegera perfecta .

Îți mulțumesc frumos pentru compania ta in primul rând și pt rândurile frumoase :*

Te pup și te aștept oricând sa revii :*

Postat

Fiind la primul review imi cer scuze in avans daca uit sa trec ceva. Confirm cele spuse mai sus de Manivela15.

Locatia ok, dormitorul arata a fetita de 14 ani (dragut). Am sunat, am programat, am mai asteptat 10min dar nu e bai. Fata draguta, piercing in nas finut si in buric, fund bombat sfarcuri roz si ascutite. Dus rapid am trecut la treaba, am cerut doar un oral (neprotejat), ne-am incurcat chiar si la un 69. Finalizare CIM.

Halat - 150ron/30 de min

Raport pret/calitate OK :))

• Like 1
Postat

Postez si eu o parere.

Confirm cele spuse mai sus de Manivela15.

Locatia ok, dormitorul arata a fetita de 14 ani (dragut). Am sunat, am programat, am mai asteptat 10min dar nu e bai. Fata draguta, piercing in nas finut si in buric, fund bombat sfarcuri roz si ascutite. Dus rapid am trecut la treaba, am cerut doar un oral (neprotejat), ne-am incurcat chiar si la un 69. Finalizare CIM.

Halat - 150ron/30 de min

Raport pret/calitate OK :))

• Like 1

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...