utilizatort Reputație: 10 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 27, 2017 nice ass and legs. 2
lioo_bb Reputație: 2 Postat Aprilie 27, 2017 Postat Aprilie 27, 2017 Disponibilă Buna . Mai esti disponibila?
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Aprilie 27, 2017 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Aprilie 27, 2017 Buna . Mai esti disponibila?Buna, daPana la ora 18:00 sunt
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Aprilie 28, 2017 Disponibilă
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Aprilie 28, 2017 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Aprilie 28, 2017
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Aprilie 29, 2017 Disponibilă pana la ora 20:00 2
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Aprilie 29, 2017 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Aprilie 29, 2017
manivela15 Reputație: 2693 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Postat Aprilie 30, 2017 Ieri am avut chef de ceva slim/skinny si ce putea fi mai potrivit decat Alexandra skinny ...20 de ani acum ! La multi ani ! ...se pune si cu cateva sapt intarziere !!! ...programare ok , punctuala , locatie accesibila vis-a-vis de Mall Vitan -un apartament obisnuit , fara nimic spectaculos , personalizat cu zecile de fluturasi de pe pereti ...nu am mai trecut de ceva timp pe la ea , asa ca eram curios sa vad daca s-au produs schimbari ...2-3 kg in minus o aduc la categoria super skinny ! corpul ei este acum de adolescenta abia iesita din pubertate -sanii parca acum au inceput sa se formeze , corpul subtire si-a pastrat curul de senzatie ! fatza - acelasi aer de pustoaica perversa cu un zambet fermecator ...dus , pat ...a venit langa mine cu tinuta de primire pe ea - sutien ,chiloti , ciorapi negri , pe care am inceput sa o dau jos in timp ce ne sarutam ...nu este chiar un FK , dar este un sarut placut .am lasat ciorapii ...de la gura am coborat pe corp , miros placut , apoi am incalzit-o cu limba - pizda curata , buna de lins ...am revenit pentru un sarut apoi a venit randul ei - suge pula ok , fara mari artificii , dar placut ...daca tot o ia in gura nu vad de ce nu linge si coaiele -ar creste mult notarea pt oral ...privirile perverse sunt excitante . pus Love sensitive -avem preferinte comune la prezervative , si trecut trecut la normal - pizda umeda care s-a mulat perfect pe pula mea . schimbat cam toate pozitiile in afara de LOT , la cererea ei . sarutari , gemete placute ,intinsa pe burta isi ridica curul sa o poti penetra mai bine , finalizare in pozitia ei preferata .mi-a scos cu grija prez , igienizand cu servetele umede ...dus , o tigara , No 2....69 si direct ...ia o pozitie super ok - curul ridicat si umerii lipiti de saltea , mainile libere permitandu-i sa se mangaie in timp ce i-o tragi ...finalizat a doua oara in mai putin de 50 min ...dus , am mai schimbat cateva cuvinte si ne-am despartit ca doi prieteni vechi ...note-locatia -8-igiena -9 locatie , 10 Al-GFE-10-de la prima intalnire am interactionat excelent-ON-8 vezi mai sus , face CIM dar m-am simtit prea bine in pizda ei ,asa ca nu am apelat la acest serviciu-NP- 9- se fute bine ...De revenit-pt mine oricand .Recomandata amatorilor de skinny - alegera perfecta . 2 5
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Aprilie 30, 2017 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Aprilie 30, 2017 Ieri am avut chef de ceva slim/skinny si ce putea fi mai potrivit decat Alexandra skinny ...20 de ani acum ! La multi ani ! ...se pune si cu cateva sapt intarziere !!! ...programare ok , punctuala , locatie accesibila vis-a-vis de Mall Vitan -un apartament obisnuit , fara nimic spectaculos , personalizat cu zecile de fluturasi de pe pereti ...nu am mai trecut de ceva timp pe la ea , asa ca eram curios sa vad daca s-au produs schimbari ...2-3 kg in minus o aduc la categoria super skinny ! corpul ei este acum de adolescenta abia iesita din pubertate -sanii parca acum au inceput sa se formeze , corpul subtire si-a pastrat curul de senzatie ! fatza - acelasi aer de pustoaica perversa cu un zambet fermecator ...dus , pat ...a venit langa mine cu tinuta de primire pe ea - sutien ,chiloti , ciorapi negri , pe care am inceput sa o dau jos in timp ce ne sarutam ...nu este chiar un FK , dar este un sarut placut .am lasat ciorapii ...de la gura am coborat pe corp , miros placut , apoi am incalzit-o cu limba - pizda curata , buna de lins ...am revenit pentru un sarut apoi a venit randul ei - suge pula ok , fara mari artificii , dar placut ...daca tot o ia in gura nu vad de ce nu linge si coaiele -ar creste mult notarea pt oral ...privirile perverse sunt excitante . pus Love sensitive -avem preferinte comune la prezervative , si trecut trecut la normal - pizda umeda care s-a mulat perfect pe pula mea . schimbat cam toate pozitiile in afara de LOT , la cererea ei . sarutari , gemete placute ,intinsa pe burta isi ridica curul sa o poti penetra mai bine , finalizare in pozitia ei preferatami-a scos cu grija prez , igienizand cu servetele umede ...dus , o tigara , No 2....69 si direct ...ia o pozitie super ok - curul ridicat si umerii lipiti de saltea , mainile libere permitandu-i sa se mangaie in timp ce i-o tragi ...finalizat a doua oara in mai putin de 50 min ...dus , am mai schimbat cateva cuvinte si ne-am despartit ca doi prieteni vechi ...note-locatia -8-igiena -9 locatie , 10 Al-GFE-10-de la prima intalnire am interactionat excelent-ON-8 vezi mai sus , face CIM dar m-am simtit prea bine in pizda ei ,asa ca nu am apelat la acest serviciu-NP- 9- se fute bine ...De revenit-pt mine oricand .Recomandata amatorilor de skinny - alegera perfecta . Îți mulțumesc frumos pentru compania ta in primul rând și pt rândurile frumoase Te pup și te aștept oricând sa revii
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Mai 2, 2017 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Mai 2, 2017 Disponibilă
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Mai 3, 2017 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Mai 3, 2017 Disponibilă dragilor
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Mai 3, 2017 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Mai 3, 2017 Up
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Mai 4, 2017 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Mai 4, 2017 Disponibilă pana la ora 18:00
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Mai 4, 2017 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Mai 4, 2017
mobudu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 Fiind la primul review imi cer scuze in avans daca uit sa trec ceva. Confirm cele spuse mai sus de Manivela15.Locatia ok, dormitorul arata a fetita de 14 ani (dragut). Am sunat, am programat, am mai asteptat 10min dar nu e bai. Fata draguta, piercing in nas finut si in buric, fund bombat sfarcuri roz si ascutite. Dus rapid am trecut la treaba, am cerut doar un oral (neprotejat), ne-am incurcat chiar si la un 69. Finalizare CIM. Halat - 150ron/30 de minRaport pret/calitate OK ) 1
mobudu Reputație: 0 Postat Mai 4, 2017 Postat Mai 4, 2017 Postez si eu o parere. Confirm cele spuse mai sus de Manivela15. Locatia ok, dormitorul arata a fetita de 14 ani (dragut). Am sunat, am programat, am mai asteptat 10min dar nu e bai. Fata draguta, piercing in nas finut si in buric, fund bombat sfarcuri roz si ascutite. Dus rapid am trecut la treaba, am cerut doar un oral (neprotejat), ne-am incurcat chiar si la un 69. Finalizare CIM. Halat - 150ron/30 de minRaport pret/calitate OK ) 1
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Mai 5, 2017 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Mai 5, 2017 Disponibilă
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Mai 5, 2017 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Mai 5, 2017 Up
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Mai 5, 2017 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Mai 5, 2017 4
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Mai 6, 2017 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Mai 6, 2017 Disponibilă pana la ora 19:30
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Mai 6, 2017 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Mai 6, 2017
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Mai 8, 2017 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Mai 8, 2017 Buna dimineața Astăzi ma găsiți pana la ora 18:00
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Mai 8, 2017 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Mai 8, 2017 5
alexandra19 skinny Reputație: 5478 Postat Mai 9, 2017 Oras:Nerva Traian Oras:Nerva Traian Autor Postat Mai 9, 2017 Disponibilă pana la ora 19:30 2
Postări Recomandate