alexformo Reputație: 1 Postat Mai 11, 2017 Autor Postat Mai 11, 2017 pana la urma ne organizam? am fost disparut vreo 3 saptamani ca am vrut sa verific si partea cu Mexic + Caraibe dar m-am convins ca Asia e ce trebuie dati-mi pe mail care vreti sa mergeti [email protected] eu oricum ma duc dar mai facem o barfa, o caterinca daca suntem mai multi
alexformo Reputație: 1 Postat Mai 11, 2017 Autor Postat Mai 11, 2017 pai dati ma fratilor mail care ce si cum ca ar cam fi sa luam biletele de avion sa nu aruncam banii aiure pe geam... mai bine pe tarfet si va si pun in legatura cu cateva doamne socotite sa socializati un pic poape poate acolo toata treaba pica gratis (bine gratis presupune platit cazare, mese etc etc dar oricum e bine)
alexformo Reputație: 1 Postat Mai 12, 2017 Autor Postat Mai 12, 2017 am mai scris.... nu e pentru saraci si frustrati!daca ti iti e greu sa ajungi la Baia Mare si inca te ti de coaie cand vezi avioane pe cer sa sti ca lumea s-a mai schimbat
alexformo Reputație: 1 Postat Mai 30, 2017 Autor Postat Mai 30, 2017 Oficial va anunt ca se strange echipa !!Deja am un cocechipier caruia imi cer scuze pt ca am raspuns tarziu la mail daca mai e careva interesat astept mail ca nu am chef sa spamez pe aici doar ca sa se activeze private messagesurile bafta!
obsidian Reputație: 1866 Postat Iunie 2, 2017 Oras:Europa Oras:Europa Postat Iunie 2, 2017 Oficial va anunt ca se strange echipa !!Deja am un cocechipier caruia imi cer scuze pt ca am raspuns tarziu la mail daca mai e careva interesat astept mail ca nu am chef sa spamez pe aici doar ca sa se activeze private messagesurile bafta!Bafta baieti !
back4more Reputație: 8 Postat Octombrie 26, 2017 Postat Octombrie 26, 2017 mai este de actualitate expeditia???
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2017 Postat Noiembrie 29, 2017 S-a dus pe pula...ca mai toate topicurile de pe aici !!
back4more Reputație: 8 Postat Ianuarie 27, 2018 Postat Ianuarie 27, 2018 Cum a fost? ati fost pana la urma?se mai organizeaza vreuna?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum