Sari la conținut

Un fel de concluzie

Postări Recomandate

• Oras:Here and there.... Prin zonă
  • Oras:Here and there.... Prin zonă
Postat

Salutare

Am observat in ultima vreme o crestere a numarului de anunturi (altele decat cele care se repeta obsesiv) pe de acum clasicul publi24. Am incercat mai multe numere de telefon. Unele din cele care dau anunturile te conving de la bun inceput sa nu le vizitezi prin simplul fapt ca raspund la telefon. Ca sa nu mai amintesc de multitudinea de poze furate cu nerusinare de te miri unde si publicate ca proprii. Altele (putine de altfel) stiu ce insemna un PR bun, folosesc poze proprii si nu se rastesc la tine de cum raspund la apel, ba mai mult - daca te tin buzunarele - stiu sa te ademeneasca in cuibusorul lor. Si asa am ajuns la un al doilea filtru: pretul.
Sa ne intelegem. Fetele presteaza un serviciu si au tot dreptul sa isi ceara pretul. Pot doar sa incerc sa imi imaginez prin ce greutati au trecut din momentul in care au decis sa aleaga aceasta profesie. Insa... cu doar 3 exceptii, toate fetele pe care le-am vizitat pana acum m-au convins de un lucru: tu, cel care le treci pragul, in multe cazuri nu prea prezinti importanta. Important este continutul portofelului tau. Am mentionat 3 exceptii! Si ca sa fie cat se poate de clar pentru toata lumea ma refer strict la SM. Nu am batut tara in lung si in lat pentru a vedea care e situatia in alte parti. Clujul este foarte primitor si Targu Mures-ul la fel. In rest nu am idee.

Personal, nu consider ca 350 sau chiar 400 de lei este un pret exagerat cu conditia ca serviciile oferite sa fie de calitate. Pentru ca daca ai senzatia ca ti-ai petrecut timpul alaturi de amanta (chiar daca o vizitezi prima data) inseamna ca gazda merita tot respectul si pretul pe care il cere. Si oricum stie toata lumea, ca fetele care vin in vizita la SM, fie chiar si numai din BM, sunt venite aici pentru a face bani. Insa ele au invatat pe pielea lor ce inseamna concurenta si cat de usor poti pierde un client, chiar si din usa. Asadar isi trateaza clientul cu maxima seriozitate. 

Daca insa ti se cer 350 de lei pentru o ora si ai senzatia ca e cineva la usa, inseamna ca arunci banii pe geam. Pentru o astfel de gazda si 50 de lei sunt multi.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.